Odds på FCM vs FCK: – Hvem fører Superligaen til jul?

Indlæser..

 

Odds på FCM vs FCM hos Bet365 >>

 

Indlæser..

 

Hvid jul 2018

 

Odds-optakt: FC Midtjylland vs FC København

Søndag kl. 18.00 er der topopgør i Superligaen, når FCM tager imod FCK på MCH Arena i Herning. Det kan næsten ikke blive tættere i toppen, hvor kun ét point adskiller de to mesterskabsfavoritter før søndagens opgør.

FCK er 9-5-2 med en målscore på 26-11 efter 16 kampe, mens FCM er 9-4-3 med en målscore på 25-12. Men hvor FCM hentede mange point i starten af sæsonen, og lignede et hold på vej mod succesfuldt titelforsvar, er gassen gået lidt af ballonen på det seneste.

FCM har brugt mange kræfter på at tabe i Europa League mod Napoli og Legia Warszawa, og samtidigt har de danske mestre kun formået at vinde én af de fire seneste Superliga-kampe.

FCK efter en sløj start for alvor fået gang i sejlene på det seneste. FCK har nemlig vundet 7 af de seneste 10 Superliga-kampe, hvoraf kun én er tabt.

FCK ligner et hold på vej mod DM-guldet, mens FCM stadig synes at kæmpe med én eller anden form for spillemæssig krise. FCM er i øjeblikket flere mil fra den form, som holdet var i, da man vandt det danske mesterskab i sidste sæson.

Vinderen af dette opgør vil højest sandsynligt kunne holde vinterpause på toppen af Superligaen, men hvem tror du vinder kampen?

Vi har mest fidus til FCK, men måske har du en anden mening?

Søndagen byder også på et andet topopgør i form af Brøndby vs AaB, og her er der direkte kamp om tredjepladsen.

Se alle odds på FCM vs FCK hos Bet365 herunder.

 

Spil på FCM vs FCK her >>

 

bet365-580x330