Indlæser...

AaB er sakket agterud i kampen om Top 6 og en plads i mesterskabsspillet, og derfor skal nordjyderne helst have alle tre point med fra Brøndby Stadion søndag d. 30. oktober. Der venter dog AaB en svær opgave, for Brøndby har været stærke på hjemmebane i denne sæson, hvor det kun er blevet til ét nederlag i otte kampe.

Brøndby vs AaB kan ses på Canal 9 søndag kl. 16.00, og vil du spille odds på kampen, kan du få odds 1.67 på Brøndby, odds 3.75 på uafgjort eller odds 6.00 på AaB hos bookmakeren bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Der er selvfølgelig mange flere odds på Brøndby vs AaB end bare 1X2-markedet hos bet365, og herunder kan du se flere udvalgte odds på kampen hos bookmakeren. Disse odds opdateres helt frem til kampstart, hvorefter du kan livebette på kampen her.

Indlæser...

 

Optakt: Brøndby vs AaB

brondby-aab-logo

Brøndby går ind til opgøret mod AaB med dugfriske sejre over AGF og Frem (i pokalen) i bagagen, men mod AGF var Brøndby til tider presset helt i bund af de aarhusianske gæster på eget græs, og i midtugens 1-2 sejr over Frem i DBU Pokalen var Brøndby ikke langt fra at ryge ud af turneringen. Indskiftede Teemu Pukki klarede dog skærerne og blev matchwinner med sit mål til 1-2.

Brøndby synes langt fra den form, som holdet var i tidligere på sæsonen, og Zornigers mandskab skal hanke op i sig selv, hvis man vil slå AaB i dette opgør. Zorniger er kendt for en hård, disciplineret træning, som i starten af sæsonen kastede flotte resultater af sig, men måske begynderne Brøndby-spillerne at trættes længe før vinterpausen?

Brøndby er stadig nr. 2 i Superligaen, og i den grad inde i kampen om mesterskabet i år, men der er ikke plads til for mange svipsere, hvis man vil holde kort snor i FCK i toppen af tabellen.

Læs også: Se odds på vinderen af Superligaen

Svipsere har der dog været en række af på det seneste, hvor Brøndby har tabt hjemme mod Viborg og ude mod Lyngby, mens man også satte point til i de uafgjorte kampe mod Randers og FCN.

Til opgøret mod AaB er Brøndby er højest sandsynligt uden Christian Nørgaard, som også sad over i kampen mod AGF med en skade.

 

AaB mangler pondus i angrebet

AaB ser dog heller ikke just superskarpe ud i øjeblikket, hvor det kun er blevet til ét point i de fire seneste kampe. I pokalen i midtugen slog AaB kun knebent VSK Århus fra 2. division med 0-1 i Smilets By, og det var en kamp, hvor AaB bestemt ikke så overbevisende ud mod et ellers på papiret langt svagere mandskab.

Det er særligt offensivt at AaB halter i disse tider, og det skyldes formentlig bl.a. at Edision Flores og Thomas Enevoldsen begge har været ramt af skader i AaBs angreb. Manden vi skal holde øje med hos AaB, bliver måske særligt Christian Bassogog som sammen med Casper Sloth og Kasper Risgård står for det meste af AaBs offensive spil i øjeblikket.

Bassogog står noteret for tre træffere i sæsonen, hvilket gør ham til topscorer i AaB sammen med Marco Meilinger.

 

Spilforslag

Niogtredive gange har Brøndby og AaB mødt hinanden på Vestegnen gennem tiderne, og her har Brøndby vundet de 19. 13 er endt uden vinder, mens AaB blot har vundet syv af de 39 opgør.

Heller ikke meget taler for AaB denne gang, når man ser på AaBs seneste mange præstationer, og derfor peger vi på hjemmeholdet i dette spilforslag.

Vi spiller Brøndby til at vinde, men vi tror på en smal sejr på kun ét mål. bet365 giver odds 3.75 på uafgjort (AaB +1).

Skal vi pege på en sandsynlig målscorer i kampen, er det værd at kigge på odds på Teemu Pukki som første målscorer. Pukki er topscorer i Superligaen med 9 mål i år, og scorede altså så sent som i onsdags, da han blev skiftet ind mod Frem i Pokalen. Pukki giver odds 2.05 til at score når-som-helst i kampen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Superligaen:

Indlæser...

bet365-580x330