ICC: Manchester City vs Manchester United odds og livestream

Se livestream hos bet365 fra Manchester United vs Manchester City i International Champions Cup 2017, når de to hold tørner sammen i den langtfra betydningsløse træningskamp i Houston, Texas fredag d. 21. juli kl. 03.30 dansk tid.

Bookmakeren har ikke kun livestream til Man Utd vs Man City, men selvfølgelig også odds på kampen, og her er der lige nu dødt løb mellem holdene med odds 2.60 på både United og City. Uafgjort er bestemt et muligt udfald, og det kan spilles til et flot odds 3.50.

Læs mere om hvordan du livestreamer det store Manchester-derby i ICC 2017 forneden, eller spring direkte til bet365 nu, hvor du også finder mange flere oddsmarkeder på kampen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Livestream Manchester-derbyet i International Champions Cup

Der er fuld gang i årets International Champions Cup, som er en stor træningsturnering, hvor de største hold fra Europa deltager.

Der spilles tre forskellige steder på kloden, nemlig USA, Kina og Singapore, og til dette opgør mellem Man United og Man City, skal vi en tur til staterne. Rammen om dette Manchester-derby i International Champions Cup er nemlig NRG Stadium i Houston, Texas, som med garanti vil være tæt på pakket til bristepunktet.

Uanset at dette er en træningskamp, og det er umuligt at spå nærmere om startopstillingen hos begge hold, så er det stadig et Manchester-derby, og fansene hjemme i England følger med sikkerhed nøje med i kampens udfald.

 

Se kampen gratis på nettet

Det kan du i øvrigt også gøre, hvis du sidder oppe fredag morgen kl. 03.30 dansk tid, hvor det går løs i Houston. Bookmakeren bet365 sender nemlig livestream fra kampen, så alt du skal gøre er, at logge ind på kontoen, som ikke må være helt tømt for penge.

Har du bare én krone på kontoen, kan du altså se kampen live og gratis på nettet, og spille odds på Man United vs Man City både før og under kampen. Livestreamet er tilgængeligt både på PC, mobil og tablet, og du finder det i indlogget tilstand under “Live Billeder” i menuen hos bet365.dk.

Se kampen gratis på nettet her >>