International Champions Cup odds: – Se alle kampene på livestream

Den store internationale træningsturnering, International Champions Cup (ICC), afvikles i år for femte gang, og til trods for de mange prominente klubnavne, som hvert år deltager i turneringen, får International Champions Cup overraskende lidt dækning i mainstream-medierne.

Set fra et odds-synspunkt, er ICC dog et spændende bekendtskab, for der er masser af muligheder for at spille på kampene hos f.eks. bet365, hvor alle kampene figurerer under ‘internationale venskabskampe’.

bet365 tilbyder livestream fra alle ICC-kampene, og alt der kræves for at se med, er en aktiv spillekonto hos bookmakeren.

Den første kamp spilles d. 18. juli mellem Milan og Dortmund i Kina, og herefter følger der masser af kampe i de kommende uger. Se programmet forneden eller spring til bet365 for odds på ICC-træningskampene nu.

Se ICC livestream hos bet365.dk >>

 

International Champions Cup 2017 kampprogram

Os der følger ICC på livestream hos bet365, og måske også stikker ud på en vinder eller to undervejs, kan se frem til mange spændende træningskampe i de kommende uger.

Det er i hvert fald ikke hverdagskost, at vi ser Barcelona vs Real Madrid og Man United vs Man City i en træningskamp, hvilket vidner om den seriøsitet som ligger bag ICC-turneringen.

Du kan se kampprogrammet til International Champions Cup 2017 forneden, og husk at du kan livestreame alle kampene hos bet365.

Kamptidspunkterne forneden kan være genstand for ændringer, men du kan selvfølgelig finde de opdaterede kamptidspunkter hos bet365 i odds-sektionen under “venskabskampe for klubhold” eller i livestream-afspilleren “Live Billeder”.

Find odds på ICC-kampene her >

 

Kampe i USA

* Alle kamptidspunkter er dansk tid

20. juli kl. 03:00: Roma vs PSG
(Comerica Park, Detroit, Michigan)

21. juli kl. 03:30: Man United vs Man City
(NRG Stadium, Houston, Texas)

23. juli kl. 00:00: Juventus vs Barcelona
(MetLife Stadium, New Jersey)

22. juli kl. 14:30: PSG vs Tottenham
(Camping World Stadium, Orlando, Florida)

23. juli kl. 05.00: Real Madrid vs Man United
(Levis Stadium, Santa Clara, Californien)

25. juli kl. 14.00: Tottenham vs Roma
(Red Bull Arena, Harrison, New Jersey)

26. juli kl. 13:30: Barcelona vs Man United
(FedExField, Landover, Maryland)

26. juli kl. 14:30: PSG vs Juventus
(Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida)

26. juli kl. 11:00: Man City vs Real Madrid
(LA Memorial Coliseum, Los Angeles, Californien)

29. juli kl. 10.00: Man City vs Tottenham
(Nissan Stadium, Nashville, Tennessee)

29. juli kl. 13:30: Real Madrid vs Barcelona
(Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida)

30. juli kl. 10.00: Roma vs Juventus
(Gilette Stadium, Foxborough, Massachusetts)

 

Kampe i Kina

* Alle kamptidspunkter er dansk tid

18. juli kl 13:20: AC Milan vs Dortmund
(Guangzhou Higher Education Mega Center Central Stadium, Guangzhou)

20. juli kl 13:20: Bayern München vs Arsenal
(Shanghai Stadium, Shanghai)

22. juli kl. 23:35: Bayern München vs AC Milan
(Longgang Stadium, Shenzhen)

24. juli kl. 14:05: Inter vs Lyon
(Nanjing Olympic Sports Center, Nanjing)

 

Kampe i Singapore

* Alle kamptidspunkter er dansk tid

26. juli kl. 01:35: Chelsea vs Bayern München
(National Stadium, Singapore)

28. juli kl. 01:35: Bayern München vs Inter
(National Stadium, Singapore)

30. juli kl. 01:35: Chelsea vs Inter
(National Stadium, Singapore)

 

Livestream ICC 2017

ICC-turneringen er vokset år efter år, og vi vurderer, at det kun er et spørgsmål om tid, før disse træningskampe vises på TV-kanaler som du kan fange her i landet. Det er dog ikke tilfældet endnu, men så er det jo glædeligt, at du kan livestreame International Champions Cup hos bet365.dk.

Bookmakeren tilbyder gratis live billeder til alle sine aktive kunder, og du kan se samtlige kampe i både USA, Kina og Singapore i ICC 2017. Du finder streams i menuen under “Live Billeder”, når du er logget ind på bet365-kontoen.

Alt der kræves, før du kan se med, er, at du har penge på kontoen, og her er én krone i teorien nok. Det er dog oplagt at have lidt flere penge på kontoen, og kombinere ICC-livestream med liveodds, for det er selvfølgelig muligt at oddse på ICC før og under kampene.

Se livestream hos bet365.dk >>

 

Bag om ICC

I mange år har de største klubber fra England, Tyskland, Spanien, Frankrig og Italien hver sommer rejst kloden rundt, og spillet træningskampe i de store udstillingsvinduer i Asien og Nordamerika. Målet er selvfølgelig at komme i form til den nye sæson, men også at profilere klubberne med henblik på øget merchandise-salg og forhøjede TV-indtægter.

I 2013 fik Stephen M. Ross og Relevent Sports idéen til International Champions Cup, hvor Ross ville samle klubbernes forberedelser i en storstilet træningsturnering, som foregår på flere kontinenter på samme tid.

Reelt er der tale om højtprofilerede træningskampe uden nævneværdig betydning mellem verdens største klubber, og for at gøre det hele mere spiseligt for fansene, har man brygget en struktur som til forveksling ligner en rigtig turnering. Hvert år kåres således en vinder for hver af ICC-regionerne, som i år er Nordamerika, Kina og Singapore.

Den første ICC i 2013 så otte top klubber dyste i seks amerikanske byer, og finalen blev spillet i Miami foran næsten 70.000 tilskuere. Siden er turneringen kun vokset i popularitet, og har adskillige gange slået tilskuerekorder. I 2014 overværede hele 109.318 tilskuere ICC-kampen mellem Man United og Real Madrid i USA, hvilket er ny rekord for en fodboldkamp i Guds eget land.

Europæiske fans har også taget ICC-turneringen til sig, og i 2016 udgaven fandt 89.000 fans vej til Wembley til en træningskamp mellem Liverpool og Barcelona.

 

Gode odds på ICC-kampene

Niveauet i ICC-kampene er selvfølgelig langtfra det, vi kender fra Champions League eller de største ligaer i Europa, men det er en glimrende mulighed for fans af klubber som Real Madrid, Barcelona, Juventus, Chelsea, Manchester United osv. til at få set holdet i aktion inden den nye sæson.

Der bliver eksperimenteret flittigt hos managerne for de forskellige hold undervejs i International Champions Cup, og det giver dig muligheden for at se de store stjerner og de unge stjernefrø på banen på samme tid.

Skal du spille på ICC-kampene, skal du dog holde dig for øje, at der bliver eksperimenteret, som der altid gør i træningskampe, og derfor kan det være mere end svært at forudsige vinderne hver gang.

Til gengæld er der ofte gode odds at hente på ICC, og hvis du følger kampene på livestream hos bet365, har du alle muligheder for at lure formen af, og lukrere på skæve odds på International Champions Cup hos de forskellige bookmakere.

Odds på ICC hos bet365.dk >>