Fredag den 20. juli starter den sjette udgave af træningsturneringen International Champions Cup. Her mødes 18 af verdens allerbedste fodboldklubber i 22 værtsbyer spredt over hele verden. Igen i år venter der os en fremragende turnering, og helt frem til den 12. august skal der hver dag spilles fremragende fodboldkampe mellem de største hold. Turneringen giver klubberne mulighed for at teste deres nye spillere imod kvalitetsmodstandere, og fans fra hele verden vil derfor følge nøje med. Man kan oddse på samtlige kampe hos Unibet, hvor man også finder en lang række specialspil på de forskellige opgør.

 

Unibet Odds på International Champions Cup

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Odds på International Champions Cup

Kun verdens allerbedste mandskaber er med i International Champions Cup. Derfor er favoritterne til den samlede sejr også de hold, der normalt konkurrerer om titlen i Champions League. Barcelona er en oplagt kandidat til sejren i årets turnering. Spanierne har en stærk trup, og de har holdt sammen på den kerne, der vandt det spanske mesterskab på suveræn vis i fjor. Barcelona ser faktisk endnu stærkere ud efter sommerferien, og det skal blive spændende at følge dem i årets turnering.

Et andet godt bud på en samlet vinder er Bayern München. Den sydtyske storklub har haft en spændende sommer og cheftræner Niko Kovač er for alvor begyndt at sætte sit præg på truppen. Spillerne virker sultne, og en sejr i International Champions Cup vil bevise, at Bayern stadig hører til blandt Europas storhold på trods af de sidste par sæsoners svage præstationer i Champions League.

Det skal også blive ufattelig spændende at følge Juventus. Den gamle dame giver nemlig debut til Cristiano Ronaldo, og det bliver rigtig interessant at se, hvordan han går i spænd med de nye holdkammerater. Det siger sig selv, at Juventus med købet af Ronaldo pludselig er blandt verdens allerstærkeste hold, og det skal de selvfølgelig bevise ved International Champions Cup.

Sidst men ikke mindst bør man fremhæve Manchester City. De regerende engelske mestre var suveræne i sidste sæson, og nu skal Josep Guardiolas tropper så erobre Europa. City har udviklet sig rigtig meget under Guardiola, og han er ved at skabe et hold, der kan dominere i mange år frem i tiden. I denne sommer har de igen købt godt ind, og de går en stor sæson i møde.

 

Husk dette, når du oddser på International Champions Cup

Før man begynder at placere sine International Champions Cup odds, er der et par ting, man skal huske på. Det vigtigste er, at det er en træningsturnering. Derfor har klubberne mange andre ting på agendaen end blot at vinde.

De hold, der spiller i USA og Singapore fokuserer for eksempel på at tiltrække nye fans. Her bliver spillerne hevet rundt til et hav af sponsorarrangementer, så klubben kan tjene penge. Derudover skal trænerne selvfølgelig forberede deres hold til den nye sæson. Det betyder, at de formentlig kommer til at eksperimentere en del med både nye og unge spillere. Turneringen er en mulighed for dem til at teste ting af, og det vil de udnytte. Man skal altså ikke regne med at se storholdene i stærkeste opstilling gennem alle 90 minutter.

Mange hold må også undvære stærke spillere på grund af VM. Spillerne fra de lande, der gik langt ved VM har alle fået forlænget deres ferier, hvilket for eksempel betyder, at Real Madrid må undvære Luka Modrić og Mateo Kovačić. Dette rammer også PSG, der må undvære samtlige af de franske landsholdsspillere, hvorfor de tager til International Champions Cup i svækket tilstand.

Disse ting skal man dog se som en fordel i stedet for en ulempe. Hvis man kan finde ud af, hvilke hold, der er svækkede eller hvilke trænere, der sparer spillere, kan man tjene mange penge på sine International Championship Cup odds. Det gælder om at følge godt med i nyhedsstrømmen fra turneringen, og så kan man ofte hente nogle rigtig flotte odds på underhundene. Jo mere man ved, jo flere penge kan man tjene.

 

Unibet Odds på International Championship Cup

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

18 klubber deltager i turneringen

Der er som bekendt kun plads til de allerstørste hold i International Champions Cup. Der er simpelthen ingen billige pladser, og derfor kan man forvente fremragende fodboldkampe gennem hele turneringen.

 

International Champions Cup deltagere 2018

Arsenal Chelsea
Liverpool Man City
Man Utd Tottenham
PSG Lyon
Bayern Dortmund
Inter Juventus
Milan Roma
Benfica Atletico
Real Madrid Barcelona

 

Sådan er turneringen bygget op

Før man sætter sine odds på International Champions Cup, er det afgørende, at man kender turneringens format. Dette er nemlig ikke helt simpelt.

Turneringen er bygget op som en almindelig liga. Alle 18 hold rangeres i en tabel, hvor det gælder om at have flest point. Hvis en kamp ender uafgjort, går den i straffekonkurrence. Et hold, der vinder en straffekonkurrence, får to point, imens det giver et point at tabe en straffekonkurrence. En almindelig sejr giver naturligvis tre point, imens et nederlag i ordinær spilletid giver nul point.

Alle holdene spiller tre kampe ved turneringen, og det hold med flest point snupper sejren. Det er altså ikke alle hold, der møder hinanden, og derfor skal man også kigge på de kampprogrammet før, man sætter sine International Champions Cup odds. Der er nemlig nogle hold, der har nemmere kampprogrammer end andre.

 

Her spilles International Champions Cup

Størstedelen af kampene fra årets turnering spilles i USA. I alt 13 af de 18 værtsbyer er i De Forenede Stater, imens Europa har fem værtsbyer og Asien en enkelt. Kampene i USA bliver typisk spillet i primetime amerikansk tid, hvilket vil sige midt om natten i Europa. Derfor skal man enten stå tidligt op eller gå sent i seng, hvis man vil se kampene live. Man kan dog også vælge at se genudsendelser af opgørene eller blot se højdepunkter.

De 18 værtsbyer ved International Champions Cup 2018

De største kampe

Da International Champions Cup skal være med til at sælge fodbolden og de store hold til det amerikanske marked, er der flere store kampe på programmet. Liverpool møder for eksempel Manchester United på Michigan Stadium i Ann Arbor, hvor der er plads til vanvittige 107.000 tilskuere.

Den samme dag mødes Manchester City og Bayern München i Miami, hvor Manchester United og Real Madrid også mødes et par dage senere.

Den allerstørste oplevelse kommer dog den 4. august i Maryland, hvor Real Madrid møder Juventus. Real Madrid har besejret Juventus i to Champions League-finaler indenfor de seneste par sæsoner, men nu har italienerne snuppet spaniernes største stjerne. Det bliver Ronaldos første gensyn med sine tidligere holdkammerater, og det kan blive et brag af en kamp.

Den største kamp i Europa spilles i Dublin, hvor Arsenal og Chelsea mødes i et klassisk London-derby den første august.

 

Sådan ser du International Champions Cup

Årets turnering kan enten ses i fjernsynet eller livestreames gratis på internettet. Forneden har vi samlet de forskellige muligheder, så man aldrig behøver gå glip af en kamp uanset hvor, man er.

 

Livestream International Champions Cup

Har man hverken adgang til Viaplay eller Viasats kanaler, kan man heldigvis stadig livestreame International Champions Cup. Det kan man gøre hos bookmakeren Unibet. Den har nemlig rettighederne til samtlige kampe.

For at få adgang til et International Champions Cup livestream i topkvalitet skal man blot have en konto hos Unibet med penge på. Der er ingen krav om, at man skal placere International Champions Cup odds eller lignende, så man kan helt gratis livestreame turneringen. Så længe der blot er en krone på kontoen, kan man livestreame International Champions Cup og en masse anden sport helt gratis og lovligt.

Det kan dog give kampene noget ekstra spænding, hvis man placerer nogle International Champions Cup odds før eller under kampene. Disse har Unibet i store mængder, og man får både et hav af markeder såvel som tårnhøje odds. Det kan endda være med til at hjælpe lidt med at holde en vågen, hvis man sidder og ser de sene kampe fra USA.

Som ny spiller hos Unibet kan man endda få sig en odds bonus på op til 1.500 kroner alt efter, hvor mange penge man sætter ind. Bookmakeren fordobler simpelthen ens første indskud, så man kan nemt skaffe sig rigtig mange midler til odds på International Champions Cup.

 

Unibet Opret konto hos Unibet her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

International Champions Cup TV-guide

Viasat har rettighederne til årets International Champions Cup. Derfor kan man se samtlige kampe på de to sportskanaler TV3 Sport og TV3 Max. Man kan ligeledes livestreame turneringen hos Viaplay, hvis man har adgang til det.

© TVsporten.dk – Sport i TV