Livestream Danmark – Qatar ved VM i herrehåndbold gratis og lovligt hos Bet365

Danmark er som ventet nået til VM i herrehåndbolds mellemrunde, hvor Danmark endnu engang er favoritter til at vinde deres gruppe. Her bliver første opgave Qatar. Du kan livestreame kampen gratis og lovligt hos Bet365. Læs hvordan du gør dette i denne artikel, hvor du også finder optakt og odds på Danmark – Qatar.

 

Livestream Danmark - Qatar

 

Livestream Danmark – Qatar gratis hos bet365

Når man skal livestreame Danmark – Qatar hos Bet365, skal man blot have en konto hos Bet365. Foruden dette er det eneste krav, at der skal stå penge på denne. Her er den gode nyhed, at det fuldstændig valgfrit, hvilket beløb, man vil have stående på sin nye konto. Det vil dermed sige, at man vil kunne livestreame Danmark – Qatar selv, hvis man har helt ned til en krone stående på sin konto. Her i vores gennemgang kan du læse nærmere om, hvordan du får din Danmark – Qatar livestream.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på din konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame.

 

Det første man skal gøre er naturligvis at få oprettet sin konto hos Bet365. Derefter kan man komme i gang med at livestreame VM i herrehåndbold. De fleste er formentlig klar over, at Bet365 er blandt verdens absolut største bookmakere.

De har heldigvis gjort hele oprettelsesprocessen ganske let og enkel for deres nye kunder. I forbindelse med denne skal man oplyse følgende: sit køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og sin adresse.

Når man har gjort dette er næste skridt, at man får valgt sig et brugernavn, kodeord og et firecifret sikkerhedsnummer. Dette nummer vil kun komme i spil, såfremt man skulle komme til at glemme sit brugernavn eller kodeord

Efter denne korte proces, vil ens nye konto være klar til at kunne tages i brug. Det første man skal gøre er som sagt, at der skal sættes penge ind på kontoen. Herefter vil man kunne streame løs af al den VM i herrehåndbold, som man kan overkomme – heriblandt Danmark – Qatar. Man vil altså også have mulighed for at livestreame de øvrige kampe, som spilles ved VM i herrehåndbold.

Bet365 har desuden rettigheder til livestreaming af en stribe øvrige sportsbegivenheder – herunder andre håndboldevents. Man kan ydermere også ser store europæiske liger, som Bundesligaen, Serie A og La Liga.

 

Opret din konto hos Bet365

 

Danmark – Qatar Odds

Til trods for at Qatar vel nok er det bedste hold, som Danmark endnu har mødt ved dette VM, er Danmark stadig storfavoritter til at løbe med sejren. Det betyder naturligvis, at der ikke er den store værdi i at spille på dansk sejr uden en form for handicap.

Qatar bragede for alvor ind på håndboldscenen, da de husede VM tilbage i 2015. Her vandt det arabiske land nemlig på overraskende vis sølv. De har dog ikke samme niveau her seks år senere.

I det indledende gruppespil slog Qatar som forventet Angola og Japan, men de endte med at tabe til Kroatien. Hvis Danmark slår Qatar i denne kamp vil det betyde, at man er snublende tæt på kvartfinalerne.

 

Danmark – Qatar Spilforslag

Indlæser odds…

Som nævnt regner vi med, at Danmark vinder dette opgør – spørgsmålet er med hvor meget. Hos Bet365 kan man spille på, at Danmark slår Qatar med mindst syv mål.

Det synes vi er er lidt højt sat, når man tager i betragtning, at Qatar gjorde det ganske fornuftigt i deres gruppespil. Her tabte man som nævnt blot med to mål til kroaterne, som er outsidere ved VM.

Derfor siger vi, at Qatar ikke taber med syv eller flere mål til Danmark. I og med at Qatar er det bedste hold, som Danmark hidtil har mødt kan det også være, at Danmark lige skal bruge lidt tid på at komme op i gear.