Sådan får du odds 7 på russisk sejr over Saudi Arabien ved VM

Kampagne fra betfair, hvor man får forhøjet odds på VM-kampen mellem Rusland og Saudi Arabien

Torsdag aften sparkes VM igang, når Rusland hjemme på det legendariske Luzhniki tager imod Saudi Arabien. Russerne er kæmpe favoritter, og en hjemmesejr må betegnes som så tæt på sikker, man kan komme. Det ved bookmakerne desværre godt, så oddset på russerne er helt i bund. Det er der dog råd for. Bookmakeren betfair giver nemlig alle nye kunder odds 7,00 på russisk sejr. Man kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds og dermed vinde 350 kroner uden problemer.

 

Få odds 7,00 på Rusland her

 

Sådan får du odds 7 på Rusland

For at få adgang til det forhøjede odds på russisk sejr, skal du blot følge fire simple trin, der ses forneden.

  1. Klik på det grønne link
  2. Opret konto hos betfair med bonuskode ZFBJ2K
  3. Odds på Rusland til odds 7,00
  4. Modtag din gevinst

De grønne links på denne side fører direkte til tilbudssiden. Her skal man trykke på “TILMELD DIG NU >>” for at oprette en konto. Når man opretter sig, skal man bruge promokoden ZFBJ2K. Den bør automatisk være indtastet, når man følger de grønne links på denne side, men det kan alligevel godt betale sig at tjekke for at være på den sikre side. På screenshottet forneden ses, hvilke oplysninger betfair skal bruge, og hvor man tjekker bonuskoden.

Guide til, hvordan man opretter en konto med bonuskode hos betfair

Når man har oprettet sin konto med bonuskoden, skal man selvfølgelig sætte penge ind. Man styrer selv, hvor mange penge man vil sætte ind, men minimumsindskuddet er 100 kroner. Det sidste, og afgørende trin, er så selvfølgelig at oddse på russisk sejr. For at gøre dette skal man blot gå til betfairs forside, hvor det forhøjede odds vil blive vist. Man trykker derefter på odds 7,00 på russisk sejr og spiller op til 50 kroner på det forhøjede odds.

Når Rusland vinder, får man 350 kroner udbetalt af betfair. De 50 bliver indsat som kontanter, hvilket betyder, at man kan hæve dem med det samme. De resterende 300 kroner udbetales som en VM-bonus, der skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage.

 

Derfor slår Rusland Saudi Arabien

Rusland er bedre end saudierne på samtlige positioner på banen. Russerne har en yderst rutineret trup, og størstedelen af spillerne har masser af erfaring fra europæisk topfodbold. De har spillet Champions League og Europa League i mange sæsoner efterhånden, og de har også rigtig mange landskampe på bagen.

Det samme kan man ikke sige om de saudiske spillere. De har alle brugt deres karrierer i den saudiske liga, hvor de har spillet imod afdankede europæiske spillere og sløje saudiske spillere. Derudover har de måttet nøjes med den asiatiske Champions League, der ikke når den europæiske til sokkeholderne. Saudierne spiller altså til dagligt i et meget lavere tempo end russerne, og det vil uden tvivl kunne ses på banen.

Derudover har russerne selvfølgelig fordel af at være på hjemmebane. De spiller på et udsolgt Luzhniki i Moskva, hvor de vil have mange tusinde tilskuere bag sig. Fansene kommer til at støtte spillerne massivt i løbet af hele kampen, og de russiske spillere kommer til at blive båret frem.

Russerne har forberedt sig til denne slutrunde i otte år efterhånden, og torsdag aften kulminerer det hele. Der findes ikke den detalje Stanislav Cherchesovs tropper ikke har forberedt sig på, som det også kan læses i vores VM-analyse af Rusland. Derfor er det også utænkeligt, at de fejler, når det nu endelig gælder.

 

Tilbuddets regler og vilkår

Det er bonuskoden ZFBJ2K, der giver adgang til det forhøjede odds. Hvis ikke denne kode er skrevet ind, når man opretter sin konto, kan man altså ikke spille på Rusland til odds 7,00. Man kan højst spille 50 kroner til det forhøjede odds. Hvis man spiller mere end 50 kroner, bliver det overskydende beløb matchet til det normale odds 1,44.

Vinder man, får man nettogevinsten på 300 kroner udbetalt som odds bonus. Den skal omsættes en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage. Så snart det er gjort, kan man hæve sin bonus. Ens indskud på 50 kroner, udbetales som kontanter, hvilket vil sige, at de kan hæves lige med det samme.

 

Få odds 7,00 på Rusland her

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund