VM i fodbold er et rent slaraffenland for danske oddsere. Bookmakerne står nemlig i kø for at tiltrække nye kunder, og det skal man naturligvis udnytte som spiller. Konkurrencen på markedet er især tydelig, når man skal ud og hente sig en VM bonus. Her er der virkelig noget at hente, da bookmakerne kæmper hårdt om hver enkelt spiller. Her giver vi dig den komplette liste over alle de mange VM bonusser, der venter de danske oddsere.

 

1.000 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
1.500 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
Regler og vilkår gælder for alle ovenstående bonusser. 

 

Det skal du overveje, når du tager en VM bonus

Som det kan ses ovenover, er der nok bonusser at vælge i mellem, når man skal til at placere sine VM odds. Det kan være fristende at vælge den største bonus, men det er ikke nødvendigvis altid det rigtige beløb. Bookmakerne har alle forskellige styrker, så det kan godt betale sig at bruge et øjeblik til at sætte sig ind i, hvordan de forskellige bookmakers fungerer, og hvordan deres produkt passer til en som oddser.

Et populært ordsprog siger, at det ikke er størrelsen men gørelsen, der gælder. Det er også tilfældet, når det kommer til en VM bonus. Det kan være fristende bare at vælge den største bonus, men hvis man alligevel ikke har tænkt sig at indsætte 2.000 kroner, hvad er så pointen? Eller hvis spiludbudet hos den bookmaker, man opretter sig hos, ikke passer til det, man gerne vil oddse på, hvad får man så ud af de ekstra 1.000 kroner i VM bonus?

Det ultimative mål, når man får en VM bonus, er selvfølgelig altid at spille bonussen fri, så man kan hæve den. Bookmakerne lader desværre ikke en hæve sin VM bonus lige så snart, man får den, da dette selvfølgelig ville være en dårlig forretning. Derfor skal man altså spille sin VM bonus fri, hvilket også kaldes at omsætte den. Lige så snart dette er gjort, ejer man selv pengene, hvormed man selv bliver herre over, hvordan de bruges.

Det er vigtigt at holde sig for øje, at nogle VM bonusser er nemmere at spille fri end andre. Dette er en faktor, som mange oddsere overser, når de vælger deres VM bonus. Faktisk er der som regel stor forskel på, hvordan man spiller sin bonus fri hos de forskellige bookmakere.

Disse små ting kan nemt komme til at spille en stor rolle, og det adskiller de gode bonusser fra de fremragende bonusser. Faktisk er det primært her, de erfarne bonusjægere kigger, når de leder efter deres næste VM 2018 bonus. Finder man for eksempel en bonus med et lavt omsætningskrav, eller måske intet omsætningskrav overhovedet, så ved man, at man har ramt en guldåre.

 

Læs regler og vilkår får VM bonus

Man hører altid om, at det er vigtigt at læse det med småt. Disse påmindelser er ofte ledsaget af en lang række skrækeksempler på, hvordan folk er blevet snydt, når de ikke læste det med småt før, de underskrev kontrakter.

Disse skrækeksempler kommer heldigvis aldrig indenfor bookmakerbranchen. Her er der rene linjer og gennemsigtige krav. Alligevel er det vigtigt altid at sætte sig ind i, hvad man går ind til, når man modtager en VM bonus. Det gælder om at vide, hvad man går ind til, så man kan få spillet sin bonus fri. Hvis det ikke lykkes at spille en VM bonus fri, så har man nemlig spildt sin tid.

En VM bonus er som regel ledsaget af tre krav:

  • Omsætningskrav
  • Minimums odds
  • Deadline

Dermed kan en VM bonus for eksempel have følgende regel tilknyttet:

VM bonussen skal omsættes fem gange til minimum odds 1,50 indenfor 60 dage.

Det betyder altså, at man skal sætte sin modtagne bonus på højkant fem gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Hvis ikke man når at opfylde gennemspilskravet indenfor 60 dage, vil bonussen forfalde. Sker dette mister man selvfølgelig ikke sit oprindelig indskud men kun selve bonusbeløbet.

Man ser også ofte, at bookmakere har krav for, hvilke spil, der tæller med i omsætningen. For eksempel er der mange spiludbydere, der ikke anerkender systemspil som en del af omsætningen. Det er uanset, hvor høje ens odds er. Man kan til gengæld altid spille såkaldte akkumulatorkuponer.

Flere og flere bookmakere tilbyder i øvrigt spillerne at cashe out. Det vil sige, at man afslutter sit spil før tid, og dermed accepterer et lidt lavere odds for til gengæld at få pengene før ens kamp eller begivenhed er forbi. Benytter man sig af cash out-funktionen, vil ens VM odds normalt ikke tælle med i omsætningen.

 

Begræns dig ikke til en VM bonus

Med det store udvalg af VM bonusser på det danske marked, er der ingen grund til kun at tage en enkelt. Jo flere bonusser man tager, jo flere penge får man at spille for. Samtidig får man bedre muligheder for at få overskud på sine VM odds, hvis man har flere forskellige bookmakerkonti.

Det skyldes for det første, at man får adgang til et større spiludbud og højere odds. Det siger næsten sig selv, at man med flere forskellige konti altid kan vælge det højeste odds på markedet og, at man ved at oddse til det højest mulige odds får bedre muligheder for at lave et stort overskud. Samtidig giver det større spiludbud en bedre muligheder for at vinde værdi. Det gælder især på de mindre specialmarkeder, der typisk vil være unikke fra bookmaker til bookmaker.

Ved at tage imod flere forskellige VM bonusser får man også adgang til flere forskellige VM tilbud. Bookmakerne forkæler nemlig ikke kun de nye kunder, de forkæler også de eksisterende kunder. Det sker gennem et hav af VM tilbud, hvor man som spiller får en masse ekstra værdi på slutrunden i Rusland.

Disse VM tilbud kan for eksempel være VM free bets, forhøjede odds, risikofrie væddemål eller mindre indskudsbonusser. Samtidig kommer der selvfølgelig også til at være en masse VM konkurrencer, hvor man kan vinde alt fra fodboldtrøjer til rejser og kampbilletter. Bookmakerne er også glade for såkaldte leaderboard konkurrencer, hvor de vil belønne de spillere, der rammer bedst eller spiller for flest penge med flotte præmier og gevinster.

Man skal altså holde sig til, og være med til så meget som muligt. Held er nemlig som bekendt noget man opsøger, og hvis man ikke deltager, så vinder man af gode grunde heller ikke.

 

Skattefri VM bonus

Når man modtager en VM bonus hos en bookmaker med dansk licens, vil den altid være skattefri. Her på Odds.dk samarbejder vi udelukkende med bookmakere med dansk licens, så man kan derfor roligt oprette sig hos en eller flere af bookmakerne på listen ovenover.

Grunden til at de mange VM bonusser er skattefri er, at alle bookmakerne på listen betaler skat af deres overskud i Danmark. Det betyder altså, at pengene ikke bare bliver ført afsted i skattely, men at en del af overskuddet faktisk gavner danskerne og den danske stat. Pengene bidrager kort sagt til at opretholde og styrke det danske velfærdssamfund.

Udover bonusser er alle gevinster selvfølgelig også skattefri. Uanset, hvor mange penge man vinder, kan man roligt hæve dem uden at frygte et opkald fra SKAT. Bookmakerne har sørget for, at man kan nyde sin gevinst i ro og mag, så man skal ikke engang opgive sin gevinst eller give sin bank besked, når man vinder.

 

Spil skattefrit hos bet365