Der er masser af gode muligheder, hvis du ønsker at oddse på vinderen ved kvindernes EM 2022 i håndbold. Forhåndsfavoritter er vores norske naboer, der kommer til slutrunden som forsvarende verdens- og europamestre. Blandt outsiderne finder man Frankrig, Holland og så det danske mandskab. Her kan du se samtlige odds på EM i kvindehåndbold.

bet365 Odds på EM i kvindehåndbold

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Odds på EM 2022 vinderen

Foto: Yasuyoshi CHIBA / AFP)

EM 2022 fløjtes igang den 4. november, mens finalen afvikles den 20. november. Kampene afvikles i Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro.

Bookmaker is inactive

Danske Spil tilbyder Danmark special odds

Hos Danske Spil kan du finde en række spændende vinder-odds og de tilbyder bl.a et skarpt odds 6,50 for Danmark snupper EM-guldet, mens der kan hentes odds 1,95 for at Danmark ender blandt medaljetagerne.

Læs mere om grupperne, de 16 hold og de danske medaljerchancer og hold også øje med vores spilforslag til EM i håndbold 2022 her.