Indlæser...

Tyrkiet og Kroatien åbner ballet i EM gruppe D allerede søndag d. 12. juni kl. 15.00, mens Spanien vs Tjekkiet i samme gruppe først afvikles mandag d. 13. Vinderen af Tyrkiet vs Kroatien kan derfor tage en tidlig føring i puljen, og da Spanien forventes at vinde gruppen, leder både Tyrkiet og Kroatien efter tre point i deres første kamp.

bet365 har gode odds på Tyrkiet vs Kroatien, hvor kroaterne er favoritter til odds 2.15, mens Tyrkiet giver odds 3.95 for en sejr. Åbningskampe er ofte præget af nerver og forsigtighed, og derfor er en pointdeling bestemt ikke usandsynligt her. Den kan spilles til odds 3.25 netop nu.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Kampen vises på TV2 med kampstart kl. 15.00, og herunder kan du se flere udvalgte odds på Tyrkiet vs Kroatien hos bookmakeren bet365 samt læse vores optakt til kampen.

Indlæser...

 

Optakt: Tyrkiet vs Kroatien

Tyrkiet flagTyrkiet imponerede ikke i starten af EM-kvalifikationen, men kom bedre med til sidst, hvor man sluttede af med fem sejre og to uafgjorte i de sidste syv kampe. Det blev lige nøjagtigt til tredjepladsen for Tyrkiet, som dermed fik sneget sig med til EM på yderste mandat, og nu er man altså landet i en hård pulje med Spanien, Tjekkiet og Kroatien.

I den seneste tid har Tyrkiet spillet tre testkampe, hvor tyrkerne først tabte 2-1 til England på Etihad i Manchester. Den offensive midtbane Calhanoglu lavede ved den lejlighed målet for tyrkerne. Efter nederlaget ude mod England tankede tyrkerne fornyet selvtillid med to gange 1-0 over Montenegro og Slovenien, hvor Topal og Yilmaz lavede målene for tyrkerne.

Som dansker bliver det måske særligt interessant at følge det unge stjerneskud Emre Mor, der som bekendt fravalgte det danske landshold til fordel for Tyrkiets, men hvor meget spilletid Mor får ved slutrunden er stadig et åbent spørgsmål. Efter skiftet fra FCN til Dortmund tidligere i denne uge, kan Emre Mor måske få spilletid sammen med den kommende holdkammerat Nuri Sahin fra Dortmund, som er en af Tyrkiets største profiler sammen med Arda Turan fra Barcelona.

Emre Mor kan i øvrigt spilles som første målscorer til odds 15.00, eller til at score når-som-helst til odds 6.00.

 

Kroatien kan overraske alt og alle ved EM

Kroatien flagKroatien kunne ikke vippe Italien af førstepladsen i EM-kvalifikationen, men kvalificerede sig alligevel til EM på en sikker andenplads foran Norge. Her rundede Kroatien gruppen af med seks sejre og en uafgjort i de sidste syv kampe.

I perioden op til EM har Kroatien kun spillet to kampe i maj og juni. Først slog man Moldova 1-0 på et mål af Kramaric, og så blev en ellers planlagt testkamp mod Iran aflyst. Lørdag d. 4. juni spillede Kroatien så en testkamp mod miniput nationen San Marino, som blev smadret med 10-0. Her lavede Mario Mandzukic et hattrick på bare 15 minutter. Mandzukic blev pillet ud med 35 minutter tilbage på uret, og ind kom Fiorentina-angriberen Kalinic som også scorede et hattrick inden kampen blev fløjtet af. En ren magtdemonstration fra Kroatiens side, men dog også mod en virkeligt ringe modstander.

Her på redaktionen har vi dog et særdeles godt øje til Kroatien, og umiddelbart forstår vi godt, at kroaterne er favoritter til kampen mod Tyrkiet. Med masser af kvalitet på midtbanen i form af Ivan Rakitic, Ivan Perisic, Luka Modric og Mateo Kovacic har Kroatien maskinrummet i orden, og med Mario Mandzukic på toppen som har tanket god selvtillid i førnævnte træningskamp, kan det blive et stort EM for Kroatien.

Mandzukic til at score kampens første mål giver odds 5.50, mens han kan spilles til at score når-som-helst til odds 2.60.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

tyrkiet-kroatien-flag