Optakt: Danmark vs Sverige

Det gik desværre ikke helt som håbet lørdag aften i Stockholm, da Danmark mødte Sverige i det første EM 2016 Playoff-opgør. Svenskerne vandt 2-1 og Danmark havde god grund til at føle sig bortdømt af dommeren, der både overså et klokkeklart gult kort til Zlatan – hvilket ville have sendt ham i karantæne i tirsdagens returopgør  i Parken – og dernæst angiveligt overså et straffespark mod Nicklas Bendtner. Kort efter scorede Sverige i stedet til 1-0 kort før pausen, og da der ydermere blev dømt et straffespark til Sverige i starten af 2. halvleg som Zlatan sikkert eksekverede, så det skidt ud for Danmark.

Heldigvis var Danmark aldrig fuldstændigt udspillet, og selv om svenskerne var et bedre hold lørdag aften, var Danmark godt med i kampen i store perioder. Særligt det sidste kvarter var præget af rendyrket dansk dominans, og heldigvis fik Danmark også et vigtigt udebanemål til regnskabet, da Nicolai Jørgensen dukkede op ved bageste stolpe og sendte et indlæg fra Yussuf Poulsen i nettet.

EM-drømmen lever stadig

Med ét levede drømmen om EM i Frankrig på ny, og med 2-1 i bagagen kan Danmark nu spille sig til EM med en 1-0 sejr på hjemmebane. Det bliver unægteligt en hård opgave at nedkæmpe Sverige i Parken, men det er muligt. I starten af det første opgør havde Danmark flere gode muligheder, og i situationen hvor Bendtner formentlig blev snydt for straffe, burde den målfarlige dansker velnok havde scoret til 0-1, selvom han blev flået i trøjen i situationen.

Det danske landshold er ganske givet ikke i topform i øjeblikket, hvilket de sidste kampe i gruppespillet også vidnede om, men mod Sverige viste holdet stor fremgang ift. kampene i gruppespillet, og hvis Danmark kan trække noget af den samme gejst og fight ind i opgøret i Parken tirsdag aften, er der intet til hinder for, at vi vinder dette altafgørende opgør om EM-billetten.

Odds på Danmark vs Sverige

Der er naturligvis odds på Danmark vs Sverige hos alle bookmakerne, og hos Bet365 kan du få odds 2.40 på Danmark.

Sverige giver odds 3.00, mens der er odds 3.30 på uafgjort.

Herunder finder du udvalgte odds på Danmark vs Sverige hos Bet365.

Indlæser…
Indlæser...
danmark-sverige