danmark-sverige

Tirsdagens brag i Parken rykker tættere på, og det er ikke kun her i Norden, at der spekuleres i, om det bliver Danmark eller Sverige som sent i morgen aften kan kalde sig EM 2016-deltagere.

Odds-spillere rundt omkring på kloden er også begyndt at placere deres bets hos bookmakerne, og her strømmer der selvfølgelig masser af bets ind fra hele verden.

Men hvem tror odds-spillerne så på i dette opgør, hvor Danmark er pisket til sejr, mens Sverige kan nøjes med uafgjort?

Iflg. en opgørelse fra Unibet, tyder det i første omgang på, at der er større opbakning til Danmark i udlandet, end der er herhjemme. Iflg. en statistik fra Unibet er det nemlig kun 38% af danskerne som spiller på Danmark til at vinde kampen mod Sverige, og det betyder i realiteten, at flere end 6 ud af 10 danske odds-spillere tror på dansk exit tirsdag aften i Parken.

 

Udlandet tror på dansk sejr mod Sverige

I Norge tror man meget på dansk sejr i tirsdagens kamp i Parken, for her har hele 42% af de norske odds-spillere spillet på dansk sejr hos Unibet, mens 37% har spillet på Sverige. Kun 21% tror på uafgjort.

Ser man på statistikken fra Sverige falder det i øjnene, at flere svenskere tilsyneladende tror på Danmark end på Sverige.

37% af de svenske odds-spillere tror på dansk sejr mod Sverige, mens kun 35% har spillet på svensk sejr. Her hører det dog med til historien, at 28% spiller på uafgjort, der som bekendt er nok for svenskerne til at kvalificere sig til EM.

I Danmark er det 38% af os som spiller på dansk sejr, mens hele 39% af danskerne faktisk tror på en svensk sejr i morgen aften. Kun 23% af de danske oddsere tror på uafgjort.

Dermed ser det danske folks tro på nationens bedste fodboldspillere ud til at være mindre, end den er i resten af verden. Kigger man på det globale marked, er det nemlig hele 40% som spiller på dansk sejr – to procent flere end i det danske marked.

Hos Unibet er der odds 2.15 på Danmark, mens der er odds 3.55 på Sverige. Uafgjort giver pengene 3.35 gange igen.

 

Se Unibets odds på Danmark vs Sverige >>

 

unibet-580x330