Danske_Spil_Danmark_vs_Sverige_header

Danske Spil tilbyder et lækkert 100 kr. Live-freebet til alle som spiller 100 kr. på Danmark vs Sverige før kampen.

Spil minimum 100 kr. på et valgfrit væddemål på kampen mellem Danmark og Sverige hos Danske Spil før kickoff, og vær klar til at bruge dit 100 kr. Live-freebet, når kampen er i gang.

Her vil der være masser af liveodds-markeder at vælge imellem på kampen, og så har du den fordel, at du kan nå at se kampen lidt an, inden du placerer dit Live-freebet på et odds efter eget valg.

Få dit 100 kr. Live-freebet her >>

 

Sådan fungerer Live-freebet tilbuddet

Der er ikke de store dikkedarer forbundet med dette enestående tilbud fra Danske Spil.

I alt sin enkelthed betyder dette tilbud, at hvis du satser 100 kr. før kampstart, får du øjeblikkeligt et Live-freebet på 100 kr., som du kan bruge på kampen, mens den er i gang.

Du kan vælge frit mellem alle odds-markeder på kampen hos Danske Spil – både før og under kampen – så du er ikke forpligtet til at spille på f.eks. 1, X eller 2, selv om det er oplagt at gøre før kampstart med et flot odds 2.15 på Danmark.

Du kan også spille Første Målscorer, ciffertips eller hvilket som helst andet væddemål på Danmark vs Sverige hos Danske Spil.

Du må gerne have flere væddemål på din kupon – det vil sige kombinere med andre kampe – så længe indsatsen på kuponen er på mindst 100 kr. Systemspil tæller dog ikke med i tilbuddet.

 

Scor dit 100 kr. Live-freebet hos Danske Spil >>

 

* Regler og vilkår gælder

danske-spil-oddset-580x330