Danmark – Serbien (EM i håndbold): Få gode odds og gratis livestream

De danske damer buldrer bare derudaf ved EM i kvindehåndbold, og der var ingen slinger i valsen mod Polen i søndags. En stensikker 21-28-sejr betyder, at vi topper Gruppe A med maksimumpoint. Tirsdag klokken 21:00 skal vi møde Serbien i Nantes. Endnu en sejr vil give os det bedst mulige udgangspunkt inden mellemrunden. Serberne har slået polakkerne og tabt til svenskerne indtil videre, så det er bestemt en overkommelig modstander.

Som sædvanlig finder du en omfattende optakt med de bedste odds, spilforslag og et Danmark – Serbien livestream lige her på odds.dk! Vi dækker slutrunden tæt og hjælper dig forhåbentligt med at lave lidt ekstra lommepenge på de danske damer.

 

Odds på Danmark - Serbien

 

Odds på Danmark – Serbien

Der var aldrig den store tvivl om, hvem som ville trække det længste strå i søndags mod Polen. Selvom der godt nok kun stod 9-11 til Danmark i pausen, så var vi i fuld kontrol. I anden halvleg fik polakkerne ikke et ben til jorden. Man kan virkelig se, at de danske spillere har fået masser af selvtillid og tro på tingene efter den sene sejr over svenskerne. Det kan være med til at give os det fornødne momentum ved denne slutrunde.

Mod serberne skal vi så have endnu en sejr til samlingen, da det vil betyde, at vi går ind til mellemrunden med maksimumpoint. Unibet er også rimelig sikre på, at vi lykkedes med den mission. Oddset på Danmark er således helt nede i 1,52. Vi har som sædvanlig fuld tiltro til de danske damer. Her på redaktionen anbefaler vi at spille på en dansk sejr med tre mål eller mere til odds 2,04.

Hvis du vil tilføje lidt ekstra spænding til opgøret, så kan du jo passende tage et kig på, hvor mange gange vi får netmaskerne til at blafre. Her føler vi os rimelig overbeviste om, at det burde være muligt med mindst 26 scoringer. Derfor anbefaler vi også at spille på, Danmarks scorer 26 mål eller flere til odds 1,83.

 

Odds på Danmark og over 25,5 mål

 

Livestream Danmark – Serbien

Du kan naturligvis stadig se alle vores kampe fra slutrunden på TV2. Men hvad nu hvis du ikke lige er i nærheden af et fjernsyn tirsdag aften klokken 21:00? Der er ingen grund til panik! Hos Unibet har de nemlig også sikret sig rettighederne til at sende alle Danmarks opgør. Så længe du har en bookmakerkonto hos dem, og der står et symbolsk beløb på den, kan du selvfølgelig benytte dig af deres Danmark – Serbien livestream. Det er altså den klart bedste bookmaker, hvis du vil lave odds på EM i kvindehåndbold, da de simpelthen har det bedste fra begge verdener.

Sidst men ikke mindst så anbefaler vi også, at du tager et kig på vores TV-guide til EM i kvindehåndbold. Her kan du både se, hvor og hvornår at de danske damer skal i aktion på TV2, men der er også et overblik over alle de andre opgør på TV2 Sport og TV2 Play. Det er altså den hellige gral, hvis du vil se mest muligt håndbold under slutrunden i Frankrig.

 

Livestream Danmark - Serbien

 

Unibet TV tillader bookmakerens spillere at livestreame FC Midtjylland - Astana FC gratis og lovligt i høj kvalitet.