Danmark – Letland odds og optakt: Nu skal kvartfinalen sikres

Ishockey VM

Af GrAl/Shutterstock

I morgen klokken 20:15 skal den sidste og altafgørende gruppespilskamp ved VM i ishockey afvikles. Hvis Danmark kan vinde over Letland, så er de nemlig videre til kvartfinalerne. Det må siges at være en stærk præstation, når man tænker på, at danskerne havnede i den sværeste af de to grupper.

Selvom de danske drenge snuppede sejren mod Sydkorea, så var det bestemt ikke en særlig god kamp. Både defensiven og offensiven haltede mod lilleputnationen, og der skal helt andre boller på suppen, når letterne kommer forbi Jyske Bank Boxen i Herning.

Bookmakerne tror på, at Danmark trækker sig sejrrigt ud af denne duel. En dansk sejr giver eksempelvis odds 1,68 hos Unibet. En sejr til Letland giver pengene 3,70 gange igen. 

Det er stadig muligt at benytte sig af tyve procent profitboost på Danmarks kampe ved ishockey VM. Nye og eksisterende kunder skal placere et væddemål på maksimalt 250 kroner til minimum odds 1,50 for at gøre brug af dette fremragende tilbud.

Læs hvordan du livestreamer opgøret ganske gratis lige her.

 

Spil på Danmark - Letland hos Unibet

 

Letland er ikke nogen sværvægter

Selvom letterne stadig kan sikre en plads i kvartfinalerne ved at slå danskerne, så har de ikke ligefrem imponeret ved slutrunden. De startede ud mod Norge og allerede inden der var spillet et kvarter, stod der 2-0 til nordmændene. Rudolfs Balcers fik dog reduceret i anden periode, og Rodrigo Abols fik udlignet i tredje periode, hvilket betød forlænget spilletid. Her var der blot spillet 24 sekunder, da Balcers scorede sit andet mål og sørgede for et lettisk comeback.

I den efterfølgende kamp var der dog ikke noget at rafle om, da Finland bankede dem sønder og sammen med hele 8-1. Herefter slog de Sydkorea stensikkert med 5-0. Selvom de var tæt på at overraske mod amerikanerne, måtte de alligevel se slået med 3-2 efter ekstra tid. I lørdags besejrede de Tyskland med 3-1, hvilket tog deres pointtotal op på ni. Mod Canada i går fik Letland 1-1 efter ordinær spilletid, hvilket gav dem et ekstra point. De måtte dog se sig slået kort inde i den forlængede spilletid.

 

Danmark med rigtig gode kort på hånden

Udover selv at kunne afgøre tingene, så har de danske drenge ikke været i aktion siden lørdag mod Sydkorea. Det er rigtig vigtigt, da Danmark så rigtig trætte ud i den kamp. Derfor har et par hviledage da også været yderst kærkomne. Førstekæden med de fire NHL-stjerner Frederik Andersen, Oliver Bjorkstrand, Frans Nielsen og Mikkel Bødker kommer altså med helt friske stænger. Der er ikke den store tvivl om, at det giver os en kæmpe fordel.

Letterne har nemlig kun et enkelt døgn til at restituere i, og der er ikke en eneste spiller fra den bedste amerikanske række i deres trup. Der er altså en hel del ting, som taler for, at Danmark kvalificerer sig til kvartfinalerne ved et ishockey VM for første gang siden 2016. Her blev Finland endestationen efter et 5-1-nederlag, hvilket betød, at de danske drenge sluttede på en flot ottendeplads.

Ender vi med at gå videre, så er det med al sandsynlighed enten Sverige eller Rusland der venter os. Begge nationer er ishockey sværvægtere, men alt kan som bekendt ske i knald-eller-fald-kampe ved en slutrunde.

 

Danmark – Letland spilforslag

Vi har stor tiltro til, at danskerne gør arbejdet færdigt og trækker det længste strå mod Letland. Særligt når man tænker på, at de danske drenge har haft et par ekstra hviledage og har hele fire NHL-stjerner i førstekæden. Den fysiske fordel taget i betragtning, så synes vi, at der er ganske god værdi i at spille på dansk sejr i ordinær spilletid.

Derfor anbefaler vi at spille på, Danmark vinder kampen til odds 1,68 hos Unibet.

Hvis man jagter et højre odds og er til et mere alternativt spil, så har vi også fidus til 34-årige Frans Nielsen. Han er det offensive omdrejningspunkt og er dansk topscorer ved slutrunden med tre mål og tre assists. Hvis han scorer i ordinær spilletid mod letterne, kan man få pengen 2,70 gange igen, og det er bestemt ikke noget dårligt odds.

Derfor anbefaler vi at spille på, Frans Nielsen scorer i kampen til odds 2,70 hos Unibet.

 

Spil på Danmark og Frans hos Unibet

 

bookmaker odds