Danmark – Letland livestream: Se ishockey VM online gratis og lovligt

livestream ishockey

Der er en kvartfinaleplads ved VM i ishockey på højkant, når Danmark møder Letland tirsdag aften klokken 20.15. Kampen sendes direkte på TV2Sport, men det er desværre langt fra alle danskere, der har adgang til sportskanalen. Det er der heldigvis råd for. Det er nemlig muligt at finde et Danmark Letland livestream online helt lovligt og i høj kvalitet. Alt man skal gøre er faktisk blot at oprette en konto hos bookmakeren Unibet, der er officiel sponsor for VM i ishockey. Så længe man har penge på kontoen, får man adgang til Unibet TV, hvor man altså kan streame sport helt gratis og i høj kvalitet.

 

Opret konto og se Danmark - Letland her

 

Sådan streamer du Danmark – Letland

Som officiel sponsor for VM i ishockey har Unibet rettighederne til at streame samtlige af turnerings kampe. Det kan alle bookmakerens spillere benytte sig af helt gratis så længe, de har penge på kontoen. Når man streamer sport hos Unibet, får man altid samtlige begivenheder i højest mulige kvalitet. Ofte er signalet endda en smule foran det, de almindelige danskere får i fjernsynet.

 

Trin 1: Opret konto hos Unibet

Hvis man ikke allerede har en konto hos Unibet, skal man oprette en med det samme. Det koster i sig selv ikke noget, og det tager kun et kort øjeblik. For at kunne se livestream af Danmark – Letland skal man dog også have penge på kontoen.

Unibet tillader indskud helt ned til 80 kroner, hvilket man altså sagtens kan nøjes med. Der er til gengæld ingen krav om, at man skal oddse. Man kan altså sagtens bare have sine penge stående på kontoen og så nyde godt af gratis ishockey VM livestreaming.

 

Opret din konto nu

 

Trin 2: Se Danmark – Letland online gratis

Så snart man har oprettet sin konto og indsat penge, er man klar til at høste frugterne. For at livestreame Danmark – Letland skal man blot gå til A VM i ishockey. Her vil man finde en oversigt over dagens kampe, som vist på screenshottet forneden. Det lille UTV-tegn viser, at kampen streames på Unibet TV. Her skal man så klikke på den kamp, man vil se.

Når kampen starter, vil man kunne se den her helt gratis. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange kampe man kan se. Man kan endda vælge at se flere på en gang, hvis man kan multitaske på den måde.

stream ishockey online

 

Op til 1.500 kr. i odds bonus

Hvis man opretter sig hos bookmakeren, kan man passende udnytte tilbuddet om en stor Unibet odds bonus. Som ny spiller kan man hente op til 1.500 kroner i odds bonus på ens første indskud. Det fungerer sådan, at Unibet fordobler ens første indskud. Jo mere man sætter ind, jo større bliver ens odds bonus dermed. Hvis man indsætter 100 kroner, får man yderligere 100 kroner i bonus og starter dermed med 200 kroner, imens man ved et indskud på 1.500 kroner altså får 1.500 kroner ekstra og derfor starter med 3.000 kroner på kontoen.

Unibets odds bonus er en af de allerbedste på det danske marked. Dette gælder både i størrelsen men også det efterfølgende gennemspilskrav. Man skal nemlig blot gennemspille bonussen fem gange til mindst odds 1,40. Dermed bliver det nemt at få hentet sine penge ud igen. Især, hvis man følger Odds.dks daglige spilforslag.

 

Sådan oddser du hos Unibet

Når man opretter sig hos Unibet for at udnytte deres livestream til Danmark – Letland, kan man passende spille på kampen også. Det giver nemlig en smule ekstra spænding, hvis man har nogle kroner på højkant.

Er man novice indenfor odds på ishockey, kan Unibets hjemmeside godt virke en smule uoverskuelig. Så snart man har vænnet sig til den, hvilket typisk ikke tager mere end et par minutter, så er den dog en af de bedste i Danmark.

I venstre side af skærmen finder man en oversigt over de vigtigste nuværende sportsbegivenheder. Her finder man for eksempel A VM i ishockey, som man kan klikke sig videre ind på for at finde alle oddsene på turneringen. Nedenunder er de mange forskellige sportsgrene, Unibet udbyder odds på. Klikker man på en af sportsgrene vil man kunne se de mange turneringer og begivenheder indenfor den sportsgren. Klikker man for eksempel på ishockey, vil man her for eksempel kunne se den amerikanske NHL.

Når man er kommer ind på en kamp, vil man blive mødt af et hav af forskellige oddsmuligheder. På Danmark – Letland tilbyder Unibet over 100 forskellige muligheder. Det inkluderer selvfølgelig alle de klassiske som for eksempel kampens vinder, kampens resultat og antallet af mål. Der er og også nogle mere eksotiske specials. Man kan for eksempel oddse på, hvilke spillere der scorer eller laver assist og hvem, der vinder de forskellige perioder.

 

Opret konto og se Danmark - Letland her

 

bookmaker odds