Danske cykelfans bliver virkelig forkælet, når Vueltaen starter. Samtlige 21 etaper bliver nemlig vist direkte på dansk TV, så der er fremragende muligheder for at følge den spanske rundtur. Både Eurosport 1 og TV2 Sport har rettigheder til, at sende Vueltaen i TV, så man kan helt selv vælge, hvilken kanal man vil følge løbet på. Forneden ses en komplet oversigt over, hvordan TV-kanalerne sender Vuelta a Espana 2022 i fjernsynet.

Se de højeste odds på Vueltaens vinder: 

Indlæser…

Disse odds opdateres automatisk efter hver etape og hentes direkte fra bet365

 

© TVsporten.dk – Sport i TV

Se Vueltaen i fjernsynet

Som det ses på ovenstående skema, er der fremragende muligheder for at se 2021-udgaven af Vueltaen i fjernsynet. Løbet kan ses både på TV2 Sport og Eurosport 1 samt selvfølgelig på Eurosport Player og Dplay online.

Første etape køres tirsdag den 14. september i Burgos. Det er værd at bemærke, at dette års løb er tilbage på de sædvanlige 21 etaper. Etaperne starter en smule senere end i Tour de France, hvorfor TV2-studiet typisk først går i luften omkring klokken 14.30. Herefter starter den direkte transmission af Vueltaen til dit fjernsyn omkring klokken 15:00.

Dette varierer dog fra etape til etape, så det er vigtigt altid at tjekke ovenstående Vuelta Espana TV-guide. Studiet til de store bjergetaper starter for eksempel tidligere, imens de flade etaper begynder senere.

16-nyhederne generer

Når man ser Vuelta Espana 2022 i fjernsynet på TV2, skal man huske på, at kanalen altid afbryder udsendelsen for at vise 16-nyhederne. Dermed må man altid acceptere en ufrivillig pause i midten af løbet, hvilket kan være utrolig irriterende.

Det er dog netop i denne pause, det er oplagt at skifte til Eurosport. På den måde kan man se Vuelta i TV helt uforstyrret, omend det naturligvis kan være en anelse irriterende at skulle skifte kanal.

Hvor skal jeg se Vuelta i TV?

Med to kanaler, er begge sender timevis af Vuelta Espana i fjernsynet, har man perfekte muligheder for at følge den spanske rundtur i TV. Man vælger selvfølgelig helt selv, hvor man vil se løbet. Det er faktisk en smagssag.

På TV2 får man det traditionelle set-up med Dennis Ritter, Rolf Sørensen, Rasmus Staghøj og de andre Tour de France-kendisser. På Eurosport derimod er det Thomas Bay og Brian Holm, der styrer løjerne. Det er smag og behag, hvad man foretrækker, da begge kanaler behandler sporten seriøst og dybdegående.

Det er dog ikke til at komme udenom, at TV2 giver seerne en bedre samlet pakke, da man her også finder højdepunkter og optakter. Kanalen inviterer relevante gæster i studiet, og så dissekerer de ellers etaperne og favoritterne på imponerende vis.

bet365 Odds på Vueltaen hos bet365 nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.