nflVi er nu seks uger inde i NFL sæsonen, og vi har allerede været vidende til et hav af overraskelser. Seattle Seahawks har vist sig, at de ikke er det samme powerhouse, som de løb rundt med sidst år, mens Philadelphia Eagles igen ligner et NFL hold, der kan komme langt i slutspillet.

Washington Redskins har virkelig skuffet alt og alle i år, og de ligger pt. på en sidste plads i deres division, hvor de er 1-5 efter de første seks uger. Tampa Bay Buccaneers skal heller ikke sætte deres lid til slutspil i år. Det ville kræve et mirakel at vende deres 1-5 til slutsspilspladser, især med deres nuværende form taget i betragtning.

 

Du kan læse den store NFC guide her —>

I NFC West har vi fået langt mere spænding end vi havde forestille os, og det er noget overraskende Arizona Cardinals, der i øjeblikket topper division med 4-1. San Franciszo 49ers og Seattle Seahawks ligger begger placeret med 3-2, og det er mest overraskende for Seahawks, der kørte alt mostand over i sidste sæson.

Vi har her på odds.dk allieret os med den fantastiske NFL Ekspert, MichaelFabiano, der leverer glimrende NFL analyser til os. Han har tidligere kigget på AFC divisionerne, hvor han er kommet med sine visioner for NFL sæsonen, og nu har han taget et kig på NFC divisionerne, som han har lavet en opsummering på, og forudset, hvad der kommer til at ske i resten af sæsonen.

Du kan bl.a. bruge MichalFabianos glimrende optakt til at spille på NFL hos ScandicBookmakers. I nat spiller San Francisco 49ers og St. Louis Rams Monday Night Football, og du kan spille på det hos ScandicBookmakers.

I næste uge er der flere spændende opgør, hvor bl.a. New England Patriots hjemme tager i mod New York Jets. Green Bay Packers og Aron Rodgers tager imod Caroline Panthers, mens Pittsburg Steelers får besøg af Houston Texans i næste uges Monday Night Football.

Du kan odds på kampen her lige her —>