Kamp: Danmark – Qatar

Spilforslag: Der scores under  53,5 mål i kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 21. januar kl. 20:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Danmark er uden nogen former for problemer gået videre til mellemrunden ved VM i herrehåndbold. Her venter i første omgang en kamp mod Qatar. Det bliver den indtil nu hårdeste opgave for de danske håndboldherre.

Vi regner stadig med, at det bliver de forsvarende verdensmestre, Danmark, der trækker det længste strå. Samtidig mener vi dog også, at Qatar med det de viste i det indledende gruppespil bør være gode nok til at bidrage til en spændende kamp med under 53,5 mål.

 

Derfor scores der under 53,5 mål i Danmark Qatar

Ser man på Qatars gruppekampe, var der der ganske pænt med mål i deres kampe mod Angola og Japan. Kampen mod Angola bød på i alt 55 mål, mens den mod Japan kastede hele 60 af sig.

Det var dog anderledes, da man mødte gruppens stærkeste hold Kroatien. Det møde resulterede nemlig blot i 50 mål, da kroaterne vandt med 26-24.

Det samme billede gør sig gældende, når det kommer til Danmark. Deres formodede letteste kamp mod Bahrain og DR Congo resulterede i henholdsvis 54 og 58 mål.

Da Danmark så mødte Argentina i, hvad man godt kan kalde en gruppefinale, fik vi blot 51 mål at se. Qatar er som nævnt normalvis et bedre hold end Argentina. Derfor mener vi ikke, at det ville være nogen stor overraskelse, hvis ikke denne kamp kommer op på eller over de 54 scoringer.

Danmark har desuden endnu ikke været tvunget til for alvor at spille sig ud ved dette VM, derfor kan det tænkes, at der er noget rust, som skal bankes af i starten af kampen mod Qatar. Dette kan også betyde, at der ikke bliver scoret helt så mange mål som hidtil.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 53,5 mål i kampen mellem Danmark og Qatar (U  53,5). Hos Bet365 får man odds 2,00 på dette væddemål.

Husk at du kan livestreame Danmark – Qatar gratis hos Bet365. Læs mere om livestreaming af Danmark – Qatar.