Torsdag d. 12 juni 2014 bliver verdensmesterskabet i fodbold 2014 afholdt. VM i Brasilien bliver skudt i gang, og i alt 32 hold skal kæmpe om titlen som verdens bedste fodboldhold. I alt 1 måned og 1 dag tager det at få de 32 hold til at blive til én vinder.

Selv om Danmark ikke er kvalificeret, så venter der stadigvæk masser af topfodbold i verdensklasse. Alle de store hold er på plads, og der bliver spillet et hav af spændende opgør.

I nedenstående kan du finde vores guide til VM i Brasilien 2014, men alt fra odds på topscorer, odds på vinderen af VM og ikke mindst vinder af de enkelte grupper. Klik på billederne for læse vores guides.

    
VM Topscorer 2014 VM Grupperne Odds på vinderen af VM
Hvem vinder den gyldne bold i Brasilien? Find odds på alle spillere og find din favorit Find en oversigt over alle grupperne til VM i Brasilien. Hvem møder hvem? Find odds på vinderen af grupperne. Find en stor oversigt om odds på vinderen af VM 2014. Find odds og se hvor du kan spille.
     
     
VM 2014 Bonus VM Programmet 2014 FIFA World Cup
Find den største og den bedste VM 2014 bonus her. Find stor oversigt over alle VM bonusser. Find en stor oversigt over VM programmet med danske spilletider. Læs alt om det officielle FIFA World Cup 2014 spil til PS3, PS4, Xbox 360 og Xbox1. Køb spillet her.

Når VM i Fodbold 2014 bliver sparket i gang torsdag d. 12 juni, vil der sidde flere 100 millioner af mennesker rundt om i verden, samlet op den sportsgren der for alvor kan knytte bund mellem lande og kontinenter. Hvem der vinder er naturligvis det helt store spørgsmål, og der er flere gode bud på en vinder.

Selv om Spanien, Brasilien og Tyskland er udråbt som de helt store favoritter, så kan meget gå galt for de tre mandskaber. De spanske spillere virker noget udbrændt efter at have vundet 2 gange EM og forsvarende VM mestre, og hvem ved om det nu er på tide at der kommer et nyt hold til.

Brasilien vandt som bekendt Mini VM i 2013, og derfor er de naturligvis også udråbt som favoritter igen med hjemmebanefordel. Den helt store stjerne hedder Neymar, men han har lagt fra haft den bedste sæson fra Barcelona. Han er tilmeld skadet op til VM, og hvem ved hvilken form han møder op til i Brasilien.

Udover Spanien og Brasilien har vi Tyskland, som også skal ud og se om de med et fantastisk hold kan gå hele vejen. Det er trods alt Tyskland, og så længe bolden er rund, er Tyskland store favoritter til at vinde en hviklen som helst sltrunde.

VM 2014 programmet

Her på odds.dk har vi valgt at samle alle de vigtigste informationer forud for VM 2014 i Brasilien. Det gælder også VM programmet, som du finde i på denne side. Danmark er som bekendt ikke med til VM i Fodbold i Brasilien i år, men derfor er der stadigvæk masser af spændende kampe at tage fat på.

I de indledende grupper er det specielt England mod Italien som stikker ud. Den kamp bliver spillet lørdag d. 14 juni klokken 02.00 dansk tid, så det er en kamp for natteravne. Generelt kan man sige om tiderne, at der er et par kampe der desværre bliver spillet klokken 02.00 om natten. Nu betyder det naturligvis mindre da det er en lørdag af den spændende kamp mellem Italien og England bliver spillet, men derfor kunne man godt have ønsket sig at kampen blev spillet lidt tidligere.

Selve VM finalen i Brasilien bliver afviklet klokken 21.00 dansk tid, så det bliver en tidlig omgang for de to finalister, men de må altså ofre sig for de Europæiske seere. Finalen bliver spillet d 13 juli. Semifinalerne bliver afviklet klokken 22.00 dansk tid, hhv d. 8 og 9 juli.

Liveodds på VM 2014

De fleste bookmakere med respekt for sig selv er klar til at tilbyde kunderne de bedste forhold forud for VM slutrunden i Brasilien. Det betyder at hjemmesiderne lige får den sidste tur, spiludbuddet er lige det højere og generelt kan der spilles på ekstra meget under VM.

En af de ting spillerne kommer til at benytte sig aller mest af, er Liveodds eller livebetting som det også kaldes. Her kan du spille live på alle VM kampe imens de er igang. Her får du altså mulighed for med egne øjne og følge med i hvem der klarer sig godt, og hvem der klarer sig mindre godt. Hvem får næste hjørnespark eller hvad med næste gule kort.

Mulighederne er mange, og til VM i Brasilien er mulighederne endnu flere. Specielt bet365 kommer til at udbyde et hav af liveodds spil, hvor du løbende kan sidde og tjene kassen på alt fra hjørnespark til næste straffespark. Du kan naturligvis også spille på hvem der vinder kampen, første halveg osv. osv.

Det er mere eller mindre kun fantasien der sætter grænserne, specielt når det kommer til livebetting på VM.

Vejret i Brasilien i juni og juli

Selv om du måske ikke selv tager turen til Brasilien denne sommer, så er det måske meget relevant hvilket vejr spillerne forventes at spilles i. Det kan have stor indflydelse på dine bets, om du skal spille på hold der er gode til varme eller spiller godt i regnvejr.

Når de fleste tænker på Brasilien, tænker de på sol, sommer og strand. Brasilien er dog modsat Danmark, hvorfor de har vinter når vi har sommer og omvendt. Brasilien er også et liiidt større land end Danmark, så derfor er der også store udsving på hvordan vejret bliver i løbet af sommeren.

I Sao Paulo hvor Brasilien og Kroatien åbner ballet, er der fx 22 grader om dagen og 12 grader om natten. Det minder mest af alt om en dansk sommer, dog med en lille mængde regn.

I Salvador er der derimod lige under 30 grader og masser af regn i juni og juli. Her mødes Tyskland og Portugal fx. den 16 juni, og det kan blive en kamp med våde baner og mindre plads til hurtigt spil.

Hold dig opdateret på vejret i Brasilien på DMI.dk her.