Et af de mest populære spil til en VM slutrunde er hvem der bliver topscorer. Til VM i Brasilien 2014 er et naturligvis ingen undtagelse, og i det følgende vil vi forsøge at guide dig til hvem og hvor du skal spille på VM topscoren i fodbold. For det første er det ikke lige meget hvor du spiller.

En ting er det højeste odds, det hjælper vi dig til at finde frem til i nedenstående. Noget andet er om det også giver mening at spille hos den bookmaker der tilbyder det højeste odds. De fleste bookmkaere har nemlig en regel om, at VM topscoren i Brasilien skal have scoret minimum 1 mål mere end de andre spillere for at du vinder 100%. Er der fx. 3 spillere der scorer lige mange mål, så vil du blot få 33% af den gevinst du ellers ville have været berettiget til.

Tidligere var der én bookmaker der skilte sig ud, og det var Danske Spil. Danske Spil udbetalte 100% af gevinsten om der er en eller 9 spillere der havde scoret lige mange mål. Det er dog blevet ændret til VM slutrunden i Brasilien, så Danske Spil nu udbetaler til den spiller der bliver kåret som vinder af den gyldne støvle.

bet365 Fådehøjesteoddshos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

De bedste odds på VM topscoren i Brasilien 2014

Indlæser…

Hvem vinder den gyldne støvle til VM i Brasilien 2014

Ved VM i Syd Afrika i 2010, var der hele 4 spillere der scorede lige mange mål. Thomas Müller, David Villa, Wesley Sneijder og Deigo Forlan scorede alle 5 mål, hvorfor de 4 spillere måtte dele titlen som den mest scorende ved VM slutrunden i Afrika.

Fælles for alle fire spillere var, at de spillede lige mange kampe til VM. Spanien og Holland spillede finalen og Tyskland og Uruguay kæmpede om at blive det tredje bedste hold.

En af de vigtigste faktorer for at blive topscorer til et fodbold VM er altså, at man spiller på et hold der har mulighed for at gå hele vejen til semifinalen. I år er det Brasilien, Argentina, Tyskland og Spanien der er udråbt som favoritter. Derfor giver det god mening at kaste blikket mod angriberne hos de 4 hold.

Argentina har Messi, Aguero og Higuain som alle er gode bud på en topscorer. Det er dog problematisk, at de 3 spillere kan dele Argentinas mål ud på hinanden. Det kan nemt ende med at de alle tre scorer 5 mål hver i stedet for én spiller der scorer 10.

Spanien har ikke nogen oplagt topscorer med i år, men derimod et helt hold der scorer masser af mål. De står lidt i samme situation som Argentina, men mange spillere der kan sparke bolden i kassen.

Brasilien stiller op med flere gode angribere, og Neymar er vurderet til at være det mest oplagte bud på en topscorer. Har man fulgt lidt med i Barcelonas sæson i år, så vil man vide at Neymar på ingen måde har været nogen målscorer for Barcelona. Men 33 mål i 48 kampe for Brasilien taler dog sit tydelig sprog for, at Neymar bestemt passer bedre ind i Brasiliens spillestil.

I de sidste mange slutrunder har det været Klose der har stået for målene for Tyskland, men det er tvivlsomt om det igen er ham de skal sætte deres lid til. Podolski har vist rigtig fin form for Arsenal i slutningen af sæsonen, så måske er han den oplagte joker.

Der er naturligvis flere hold der har mulighed for at komme langt, og man skal bestemt ikke afskrive Benzema til odds 35.00 hvis Frankrig får lidt tur i den. Se alle grupperne til VM i fodbold 2014 her, og vurderer selv hvilke hold der har de letteste grupper.

Tidligere vindere af den Gyldne Støvle ved fodbold VM

I år er det 20 gang at der bliver afholdt VM i fodbold, og derfor er det oplagt at kigge lidt på hvem og hvor mange mål de tidligere vindere af den gyldne støvle har scoret.

Ved VM i Syd Afrika var der som bekendt 4 spillere der scorede lige mange mål. I sidste ende endte det med at være Forlan der løb med prisen.

I 2006 var det Miroslav Klose der løb med den gyldne støvle og det med blot 5 mål på hjemmebane. Tyskland blev som bekendt nummer 3, og altså endnu en topscorer fra et hold der gik hele vejen til semifinalen.

I 2002 var det ingen ringere end Ronaldo fra Brasilien der blev topscorer med imponerende 8 mål. Brasilien vandt som bekendt VM i Japan og Korea, hvor Ronaldo afgjorde finalen med 2 kasser mod Tyskland.

Vi slutter vores rundtur i 1998, hvor selv samme Ronaldo for alvor kom på alles læber. Ronaldo var den største stjerne i verden, og blev efter signende tvunget til at spille finalen af Nike, selv om han var skadet.  Davor Suker fra Kroatien blev topscorer med 6 mål, og Kroatien kom naturligvis også i semifinalen og endte med at slå Holland i kampen om tredjepladsen.

Vi kan altså konkludere, at det er vigtigt at du vælger en spiller fra et hold der en realistisk mulighed for at komme i semifinalen.