Her er de bedste VM 2014 Bonusser

BrazilVM i fodbold 2014 starter torsdag d. 12 juni 2014, og det er en begivenhed som de fleste danskere ser frem til. Hvem vinder VM, hvem bliver topscorer, hvem vinder åbningskampen osv. osv. Alt sammen noget som du naturligvis skal oddse på hos en af de bookmakere der har dansk licens.

I nedenstående har vi lavet en guide til dig, så du både kan finde de største VM 2014 bonusser, men også finde en oversigt over bonusser til nuværende kunder.

Vi starter med at liste alle de største bonusser fra bookmakere med dansk licens.

 

Få den største VM 2014 bonus her

 

500 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 500 kr. i velkomstbonus. Indbetaling + bonus skal gennemspilles seks gange til min. odds 1,50. Indsætter du 500 kr., skal du altså spille for 6.000 kr.
800 kr. DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 800 kr. i velkomstbonus. Indbetaling + bonus skal omsættes fem gange til min. odds 1,80. Indbetaler du 800 kr. skal du altså spille for 8.000 kr.
100 DKKTotal Bonus
Gælder kun nye spillere | Få 100 kroners freebet ved oprettelse | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+
DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Indbetaling + bonus skal omsættes 5 gange til min. odds 1,80. Indsætter du 1.000 kr., skal du altså spille for 10.000 kr.
1.000 DKKTotal Bonus
Spil op til 1.000 kroner og få et live free bet af samme værdi op til 1.000 kroner
500 DKKTotal Bonus
Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.
DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 500 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles ti gange til min. odds 1,70 indenfor 60 dage.
Stor bonusTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.
500 DKKTotal Bonus
Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode • Et kvalificerende bet er en ”real money”-indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked med et odds på minimum 1.5 • Freebet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 7 dage • Maks. gevinst ved brug af bonus er 3000 kr. ekskl. Jackpot • Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle & vilkår gælder.
1.000 DKKTotal Bonus
100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage.

 

Som den fremgår af ovenstående, så er der en mobil-ikon ud for flere af bookmakerne. Det er et udtryk for hvilke sider du kan oprette dig via din mobil og tablet.

Det betyder altså ikke at du ikke kan spille via din mobil og dermed også få en VM bonus her. Det betyder at du skal ind forbi din computer for at oprette en konto. Sidder du derfor med din mobil eller tablet i hånden, så anbefaler vi at du vælger en af de bookmakere der har et mobil-logo.

 

VM 2014 bonus til eksisterende kunder

Har du allerede en konto hos en af ovenstående bookmakere, så har du også mulighed for at få en speciel VM 2014 bonus. Det er en bonus til eksisterende kunder, hvor det altså ikke er noget krav at du skal oprette en ny konto for at få fat i bonussen. Nedenstående liste vil løbende blive opdateret med VM bonusser så snart bookmakerne er klar med deres bonusser.

Du kan derfor med fordel bookmarke denne artikel, så du løbende kan vende tilbage til den for at se om din favorit bookmaker er klar med et VM tilbud til dig. Bemærk at flere bookmakere kommer til at have flere bonusser med fokus på de af deres kunder der benytter sig af mobil og tablet.

 

Listen bliver løbende opdateret

 

Bookmaker: Betsafe

Tilbud: Få op til 1.000 kroner i Cashback hvis Spanien vinder VM.

Regler: Spil på vinderen af VM på Betsafe for op til 1.000 kroner. Ender det med at Spanien vinder VM 2014 i Brasilien, får du op til 1.000 kroner i Cashback. Pengene bliver udbetalt som en bonus der skal omsættes 3 gange til odds 1.5 eller højere.

Hvornår: Tilbuddet løber fra d. 15 maj til og med den 28 juni klokken 22.00.

 

 

_____________________________________________________________________________

Bookmaker: Unibet

Tilbud: Se 33 VM kampe gratis på TV2 Play inklusiv VM finalen (værdi 119 kroner)

Regler: Opret en konto på Unibet og indsæt minimum 80 kroner på din konto. 15 min efter du har oprettet din konto og indsat 80 kroner får du en kode til Tv2 Play på din mail eller mobil.

Gamle kunder: Er du allerede kunde hos Unibet, så kan du logge ind på din Unibet konto og gøre krav på samme tilbud.

Hvornår: Fra d. 28 maj til og med d. 13 juli

 


_____________________________________________________________________________

Bookmaker: Mermaidbet

Tilbud: 10% instant Cash Back

Regler: Placer væddemål hver dag i perioden op til VM. Mermaidbet refunderer 10% af indsatsen direkte til din konto uden gennemspilskrav. Maksimum indskud per dag €100 og refusion €10

Gamle kunder: Er du allerede kunde hos Unibet, så kan du logge ind på din Unibet konto og gøre krav på samme tilbud.

Hvornår: Fra d. 1 juni til og med d. 10 juni

 

_____________________________________________________________________________

VM bonus på Mobil og Tablet

Sidder du på din mobil og tablet, og ønsker du at benytte dig af en VM bonus, så kan du naturligvis også det. Som vi tidligere har beskrevet i denne artikel, så kan du i ovenstående tabel finde de bookmakere med dansk licens der tilbyder en velkomstbonus eller en specifik VM bonus. Vi har gjort det lettere for dig at vælge den bookmaker du vil oprette dig på, når du sidder med din mobil eller Tablet i hånden. Vi har nemlig valgt at tilføje de bookmakere der tilbyder mulighed for at oprette sig via mobil et mobil-logo så du ikke går forgæves i forsøget på at hente den bedste VM bonus og så bliver mødt med en besked om at du skal oprette dig via din computer.

En af fordele ved at oprette dig på din mobil er, at du slipper for at bruge NemID. Du skal altså ikke have fat i pap-kortet hver gang du vil placere et bet. Det gør det lettere at spille, og så behøver du ikke at have din NemID med dig over alt. Hvor tit har du fx. ikke glemt dit NemID derhjemme, og været ude af stand til at placere et bet?

Med din mobil og Tablet kan du spille på VM i fodbold 2014 hvor som helst – når som helst.

Godt VM!