Mikkel Damsgaard Danmark
(Photo by Paul ELLIS / POOL / AFP)

VM i fodbold 2022 er ikke kun den største sportsbegivenhed for alle fodboldfans over hele verden, det er også det  absolut største for oddsere og bookmakerne. De mange online bookmakere på det danske marked har planlagt denne VM-slutrunde lige siden finalen i 2018 blev afgjort, og man kan derfor være sikker på, at de er velforberedte med masser af VM odds. Hver eneste bookmaker kommer til at udbyde et hav af VM odds, og man kommer derfor ikke til at gå forgæves, hvis man vil satse lidt på de mange VM-kampe i Qatar.

På denne side kan du finde alle de seneste VM odds, så du kan få inspiration til dine odds på VM.

Her får du en samlet oversigt over markedets bedste odds på fodbold-VM 2022 i Qatar. Bookmakerne holder Brasilien som favoritter.

bet365 Spil på VM-vinderen hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Læs de seneste oddsnyheder om VM 2022

Betting Her er VM-turneringens hold
Dagens spilforslag VM 2022-spilforslag: Frankrig – Marokko
Dagens spilforslag VM 2022 spilforslag: Argentina – Kroatien

Sådan får du overskud på VM odds 2022

Hvis man vil lave et stort overskud på sine VM odds kræver det dog, at man forbereder sig grundigt. Overskud på odds kommer ikke af sig selv, så det gælder om at tage sin betting seriøst. Dette inkluderer flere forskellige aspekter, som vi i denne guide til odds på VM ser nærmere på.

Start VM2022 med en lækker bonus

Det er vigtigt at få en god start, når man vil kaste sig over oddsene for VM 2022 i fodbold. Det kan man sikre ved at hente en solid VM bonus. Du kan f.eks vælge blandt de mange tilbud om velkomstbonus hos bookmakerne. Du kan se vores liste over anbefalede bookmakere her og få informationer om deres velkomsttilbud til nye spillere.

Når du opretter dig som ny kunde hos en bookmaker og laver din første indbetaling, så vil du hos mange af de danske bookmakere få tilbudt en 100% match bonus i velkomsttilbud. Det vil sige, at bookmakeren fordobler dit første indskud, og dermed vil du for eksempel kunne forvandle 500 kroner til 1.000 kroner og 1.000 kroner til 2.000 kroner.

Men med en VM bonus sikrer man altså sig selv flere penge til odds på VM2022. Du skal dog være opmærksom på regler og vilkår som f.eks gennemspilningskrav, før du tager imod et bonustilbud.

Gennemspilskrav vil sige, at man skal sætte sin bonus på spil et bestemt antal gange før, at den kan hæves. Som regel er der også et minimumsodds og en deadline forbundet med dette omsætningskrav. Det kan for eksempel være, at man skal omsætte sin bonus 10 gange til minimum odds 1,80 før det er muligt at få udbetalt sine gevinster.

Omsætningskravet skyldes selvfølgelig, at bookmakerne ikke vil have, at folk misbruger deres bonus. Havde der intet omsætningskrav været, ville man selvfølgelig bare indsætte penge, få bonussen og så trække alle pengene ud igen bagefter. Dette ville hurtigt ruinere bookmakerne og dermed fjerne muligheden for at placere sine VM odds.

Udnyt de mange VM tilbud

Hvor en indskudsbonus typisk vil være beregnet til nye kunder, kan man som eksisterende spiller hos en bookmaker selvfølgelig også få en VM bonus eller tilbud. I løbet af hele VM-slutrunden bliver spillerne forkælet med VM tilbud og bonusser fra alle de danske bookmakere. Disse findes i mange forskellige former og størrelser, men de har det til fælles, at de alle skaber ekstra værdi for spillerne.

Det kan for eksempel være et VM free bet, hvor man som spiller får gratis eller risikofrie spil på VM-kampene. Det kan også være, at man får forhøjet odds på forskellige udfald eller noget helt tredje. Bookmakerne er utrolig fantasifulde, når det kommer til VM tilbud, så det gælder bare om at holde øjnene åbne, når man leder efter sit næste VM tilbud.

Netop på grund af VM’s størrelse bliver man næsten oversvømmet af VM tilbud. Derfor kan det godt nogle gange betale sig at være en smule kritisk. Man bør altid bruge et par øjeblikke på at skille skidt fra kanel. Der er nogle VM tilbud, der virkelig er gode, imens andre er af mere tvivlsom kvalitet. Derudover er der nogle VM tilbud, der passer bedre til visse former for oddsere end andre.

Ligesom med en VM bonus bør man altid læse regler og vilkår, før man benytter sig af et VM tilbud. Det er simpelthen umuligt at vurdere tilbuddets kvalitet før, man har læst det med småt. Igen er det ikke fordi, at bookmakerne har tænkt sig at snyde en, men nogle gange kan tilbuddene lyde lidt bedre end de egentlig er.

Samtidig kræver det også et mindre indskud at benytte sig af et tilbud. Derfor kan man hurtigt ruinere sig selv, hvis man deltager i det hele og ikke får det optimale ud af de forskellige VM tilbud.

Unibet Hent VM2022 bonus hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Få flere bookmaker-konti til VM

Som spiller gælder det om at udnytte bookmakernes hårde kamp om opmærksomhed under VM. Der er ingen grund til at begrænse sig til en enkelt bookmaker, når man skal placere sine odds på VM. Faktisk er det en kæmpe fordel at have så mange konti som muligt. For det første betyder flere konti at man kan hente sig en VM bonus flere gange. For det andet giver flere konti adgang til et større udbud af odds på VM 2022 samt selvfølgelig højere VM odds.

Det siger sig selv, at man kan hente flere VM tilbud, hvis man har flere forskellige konti. De mange tilbud varierer uden tvivl fra bookmaker til bookmaker, så det er rigtig smart at maksimere sin ekstra værdi ved disse tilbud og kampagner.

Derudover er der muligheden for at få et større udbud af odds på VM samt selvfølgelig højere odds. Under et VM vil man kunne finde et hav af specialvæddemål, så flere konti giver en bedre mulighed for at finde de bedste spil. Det kan være, at en bookmaker fokuserer på spillerspecials, imens en anden bookmaker udbyder odds på, hvor mange assists en enkelt spiller laver. Det er klart, at ens muligheder for at lave overskud på odds på VM er større, når man har flere mulige spil at vælge i mellem.

Samtidig er der selvfølgelig muligheden for at få højere odds på VM. Det siger sig selv, at bookmakernes odds sjældent er helt ens. Ved at have flere forskellige bookmakers at vælge i mellem, kan man sikre sig selv så høje odds som muligt. Hvis man i løbet af en hel slutrunde spiller 100 eller 200 spil, kan selv små forskelle i oddset godt gå hen og blive mange penge over en længere periode.

Odds på Danmark ved VM 2022

Danmark spillede eventyrligt og var uhyre tæt på at nå i EM2020-finalen, men måtte se sig slået i den forlængede spilletid mod England på Wembley. Kan Kasper Hjulmand finde magien i Qatar og føre Danmark helt til tops? Danmark kan give samtlige hold kamp til stregen og for første gang i mange år har vi et mandskab, der tør give os drømme om at hente VM-guldet.

Men selvfølgelig skal meget gå op i en højere enhed for at drømmen bliver virkelighed. Der er rigtig mange stærke lande med ved VM2022 og vores stjernespillere skal ramme topformen for vi har en chance i Qatar.

Kasper Schmeichel skal finde mirakelredningerne frem, Simon Kjær skal gå forrest og styre forsvarskæden, mens balancespilleren Emile Højbjerg kan se frem til at få voldsomt mange VM-kilometer i benene. Vores største profil er dog playmakeren Christian Eriksen, som virkelig fortjener VM-succes efter den skrækkelige episode ved EM-2020.

Danmark vinder VM odds

Danmark var helt ustyrlige i VM-kvalifikationen, hvor det blev til 9 sejre i de 10 kampe og en samlet målscore på 30:3. Også præstationerne i Nations League lover godt for de danske VM chancer. Vi har her samlet nogle af de bedste VM2022 odds for Danmark

Danmark går videre fra gruppespillet: odds 1,55 hos Nordicbet
Danmark går videre til kvartfinalerne: odds 3,00 hos Bet365
Danmark går videre til semifinalerne: odds 6,00 hos Nordicbet
Danmark går videre til finalen: odds 13,00 hos ComeOn
Danmark vinder VM: odds 31 hos LeoVegas

Mr Green Spil på Danmark ved VM2022 hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Danmarks kampprogram ved VM2022

22/11 Danmark – Tunesien

26/11 Danmark – Frankrig

30/11 Danmark – Australien

Danmarks trup til VM 2022

Det forventes, at Kasper Hjulmand vil udtage følgende spillere til Danmarks endelige VM-trup.

Målmænd: Kasper Schmeichel (Nice), Frederik Rønnow (Union Berlin), Oliver Christensen (Hertha Berlin)

Forsvarsspillere: Joakim Mæhle (Atalanta), Rasmus Nissen Kristensen (Leeds United), Daniel Wass (Brøndby), Jens Stryger Larsen (Trabzonspor), Andreas Christensen (FC Barcelona), Joachim Andersen (Crystal Palace), Simon Kjær (AC Milan), Victor Nelsson (Galatasaray), Jannik Vestergaard (Leicester)

Midtbanespillere: Thomas Delaney (Sevilla), Pierre-Emilie Højbjerg (Tottenham), Christian Nørgaard (Brentford), Christian Eriksen (Manchester United), Mathias Jensen (Brentford)

Angribere: Andreas Skov Olsen (Club Brugge), Mikkel Damsgaard (Brentford), Martin Braithwaite (Espanyol), Yussuf Yurary Poulsen (RB Leipzig), Robert Skov (Hoffenheim), Jesper Lindstrøm (Frankfurt), Andreas Cornelius (FCK), Jonas Wind (Wolfsburg), Kasper Dolberg (Sevilla)

Vi opdaterer, når Danmarks VM-trup bliver offentliggjort. 

Vi giver de bedste VM odds

Et alternativ til at bruge flere timer om ugen på at analysere kampe til sine VM 2022 odds er at følge spilforslag fra eksperter. Ved at følge udvalgte oddseksperter kan man få nogle andre til at gøre det beskidte arbejde, og stadig skaffe sig selv et stort odds overskud.

Her på Odds.dk analyserer vi samtlige VM-kampe for at give dig dybdegående optakter og VM spilforslag. Alt bliver skrevet af folk, der bruger hele dagen på at se og analysere sport, så du er sikker på, at du kun får råd fra de allerbedste. På den måde kan du læne dig tilbage i sofaen, nyde kampene imens dine VM odds forvandler sig til et stort overskud.

På Odds.dk kan du samtidig finde alle de bedste VM tilbud og bonusser, så du altid kan maksimere din profit på VM i fodbold.

bet365 Odds på VM hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakeren bet365's officielle logo på en grøn baggrund

Live Odds på VM

Selvom det altid er sjovt at se en masse slutrundekampe, så kan man også tilføje endnu mere spænding ved at lave en masse odds på VM 2022. Nogle folk ynder at lave langtidsvæddemål såsom hvem der vinder den gyldne støvle, eller hvem der bliver verdensmester. Der er dog også tonsvis af andre muligheder for vinde penge i løbet af en slutrunde. En af de mest profitable ting man kan gøre er at placere live odds på VM. Det er som regel smartere, at vente til kampen er sparket i gang, inden man placerer sit væddemål. Forhåndsfavoritterne kan nemlig komme hurtigt bagud, hvilket vil ændre oddset dramatisk. En spiller kan også blive sendt tidligt i bad. Det ændrer næsten altid kampforløbet, når et hold lige pludselig skal til at spille i undertal.

En af de steder der har de bedste VM odds er bet365. Uanset om det er før eller efter kampstart, så er der altid gode odds på VM 2022 hos netop denne bookmaker. Læs vores anmeldelse af bet365 her.

bet365 Live odds på VM hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvem er favoritter til at vinde VM i Qatar?
Bookmakerne har udvalgt Brasilien som oddsfavoritter til at vinde VM2022, men det er i et tæt favoritfelt med Frankrig, Argentina og England, som alle vurderes til at stå med gode kort til at løbe med det store VM-trofæ.

🔎 Hvor mange hold er med ved VM2022?
Der er ialt 32 lande med ved VM2022. De er inddelt i 8 VM-grupper med 4 hold i hver gruppe. De to bedste hold fra hver gruppe går videre til knockout-fasen.

🔎 Hvornår afvikles VM-finalen?
Finalen bliver afholdt den 18. december klokken 16.00 på det nye VM-stadion Lusail i Qatar. Se VM 2022 kampprogram.

🔎Vinder Danmark VM2022?
Danmark er ikke blandt favoritterne, men er regnet blandt outsiderne sammen med omkring odds 31 for dansk triumf i Qatar.

🔎Hvornår bliver den danske VM-trup udtaget?
Landstræner Kasper Hjulmand skal sende den endelige VM-trup på 26 spillere ind til FIFA den 13. november. Der kan dog foretages udskiftninger i tilfælde af skader frem til 24 timer før første VM-kamp.