Danmark – Irland odds: Nu skal VM-billetten sikres

Vigtigheden af åbningskampen imod Irland i Parken den 11. november kan ikke undervurderes. Der er en VM-billet på spil til den samlede vinder af de to opgør, og dermed er der lagt op til et brag af en kamp. DBU har allerede meldt alt udsolgt, og kulissen kommer derfor til at være i absolut topklasse.

Åge Hareides tropper skuffede fælt, da de i starten af oktober spillede 1-1 på hjemmebane imod Rumænien. Danmark kom ellers planmæssigt foran og spillede en mand i overtal i de sidste 30 minutter, men spillerne smed alligevel sejren væk. Da Polen slog Montenegro fik pointtabet ikke betydning på tabellen, men det var stadig en skuffende generalprøve. Danmark er dog oppe på ni kampe i træk uden nederlag.

Irland sluttede kvalifikations-gruppespillet af med to sejre i starten af oktober. På hjemmebane slog de Moldova med 2-0, hvorefter de rejse til Wales og vandt 1-0. Sejren mod Wales sikrede andenpladsen i gruppen, hvorfor de nu er klar til at møde Danmark.

Kampen i Parken ligner på forhånd en tæt kamp, men Danmark er favoritter. Hos bookmakeren LeoVegas Sport er der odds 1,91 på, at Danmark vinder, imens en irsk sejr belønnes med odds 4,25. Man kan derudover også spille på den samlede vinder. Her er Danmark ligeledes favoritter og fås til odds 1,67 hos LeoVegas Sport, imens man får odds 2,15 på, at Irland går videre.

Læs vores anmeldelse af LeoVegas Sport her. Alle der opretter sig hos LeoVegas Sport, kan i øvrigt deltage i lodtrækningen om en Formel 1-rejse for to personer til en værdi af 15.000 kroner. Den konkurrence kan man læse mere om her.

 

Spil på kampen hos LeoVegas Sport

 

Optakt: Danmark – Irland

Danmark

Efter en flot afslutning på kvalifikationen, der blandt andet inkluderede sejre imod Polen og Montenegro, var forventningerne store inden kampen imod Rumænien i oktober. Kampen forløb da også som planlagt, da Christian Eriksen bragte Danmark på 1-0 i starten af anden halvleg, hvorefter rumænerne fik et rødt kort. Hareides spillere kunne dog ikke omsætte deres massive spildominans til chancer og mål, og til sidst udlignede gæsterne. Selvom aftenen sluttede med en skuffelse, var der dog også lyspunkter.

Blandt andet startede Nicklas Bendtner sin første landskamp siden playoff-nederlaget til Sverige i 2015. Rosenborg-angriberen leverede en fin indsats, dog uden at være fantastisk, og han fremtvang blandt andet det straffespark, som Eriksen scorede på. Derudover var han godt med i spillet, og han fik også et mål fejlagtigt annulleret. Den store angriber kan dermed være stolt af sin indsats, og han kan meget vel få genvalg imod Rumænien. Han er uden tvivl den mest formstærke danske angriber i øjeblikket, og han strutter af selvtillid.

Åge Hareide har proklameret, at Danmark vil gå offensivt til værks i åbningskampen. Irland forventes at komme til København med et defensivt udgangspunkt, og løsningen på dette bliver et aggressivt pres.

– Vi skal selvfølgelig passe på, men det bliver ikke med håndbremsen trukket, det bliver lige modsat. Vi må op i et helvedes tempo, og de må føle, at de er under pres, når de kommer til Parken, fortæller Hareide til Tipsbladet.

De store spørgsmål forud for kampen imod Irland er, hvem, der skal starte på venstrebacken. Riza Durmisi, Hareides foretrukne valg i kvalifikationen, er nemlig skadet, imens FC Københavns Nicolai Boilesen tvivlsom. Derfor ser det ud til, at Udinese-spilleren Jens Stryger Larsen, der spillede i oktober-kampene, får genvalg på trods af, at han er højrebenet.

 

Trup

Målmænd: Kasper Schmeichel (Leicester City), Frederik Rønnow (Brøndby IF) Jonas Lössl (Huddersfield Town)

Forsvarsspillere: Simon Kjær (Sevilla), Jannik Vestergaard (Borussia Mönchengladbach), Andreas Christensen (Chelsea), Mathias ‘Zanka’ Jørgensen (Huddersfield), Andreas Bjelland (Brentford), Jonas Knudsen (Ipswich), Jens Stryger Larsen (Udinese), Peter Ankersen (FC København)

Midtbanespillere: Thomas Delaney (Werder Bremen), William Kvist (FC København), Lukas Lerager (Bordeaux), Lasse Schöne (AFC Ajax), Mike Jensen (Rosenborg BK), Christian Eriksen (Tottenham Hotspur)

Angribere: Pione Sisto (Celta Vigo), Viktor Fischer (Mainz 05), Andreas Cornelius (Atalanta), Yussuf Yurary Poulsen (RB Leipzig), Nicklas Bendtner (Rosenborg BK), Nicolai Jørgensen (Feyenoord), Martin Braithwaite (Middlesbrough)

Standby: Michael Krohn-Dehli (Sevilla)

 

Irland

Irland sluttede på andenpladsen i Gruppe D efter Serbien. Irerne fik i alt 19 point, to færre end Serbien og to flere end Wales. Andenpladsen blev sikret i sidste spillerunde med en 1-0-sejr på udebane imod Wales. Her var waliserne blandt andet uden skadede Gareth Bale, hvilket Irland altså udnyttede perfekt.

Irland tabte blot en enkelt kamp i kvalifikationen, og de lukkede kun seks mål ind. Det er dermed et defensivt stærkt mandskab, hvilket de har vist ved flere lejligheder. Irerne er en sammentømret enhed, der sjældent blotter sig, og deres modstandere skal arbejde hårdt for at skabe chancer. Derudover bliver det irske landshold altid båret frem af fanatiske fans, der følger holdet hvorend de spiller.

Dette så man også ved EM sidste sommer, hvor Irland præsterede rigtig flot. Her gik de videre fra en svær gruppe, der også indeholdt Sverige, Belgien og Italien. Irerne fik ved den lejlighed fire point efter en sejr imod Italien og uafgjort imod Sverige. I ottendedelsfinalen tabte de snævert til de senere finalister fra Frankrig med 2-1.

Det irske landshold har dog også sine begrænsninger. I kvalifikationen scorede de blot 12 mål, og offensiven mangler virkelig kvalitet. De store profiler er Southampton-angriberen Shane Long og fløjspilleren Aiden McGeady fra Sunderland. De hører dog stadig til den bløde mellemvare i Premier League og har svært ved at skabe ting på egen hånd.

Irland er derudover hårdt ramt af skader for tiden. Til kampene imod Danmark må O’Neil se bort fra profilerne Seamus Coleman og Jonathan Walters. Derudover er Everton-midtbanespilleren James McCarthy, en af Irlands største profiler, tvivlsom.

 

Trup

Martin O’Neil har på nuværende tidspunkt 27 mand i sin trup. Den bliver senere kogt ned til 23 spillere.

Målmænd: Darren Randolph (Middlesbrough), Keiren Westwood (Sheffield Wednesday), Rob Elliot (Newcastle), Colin Doyle (Bradford)

Forsvarsspillere: Cyrus Christie (Middlesbrough), Matt Doherty (Wolverhampton), Paul McShane (Reading), Shane Duffy (Brighton), Ciaran Clark (Newcastle), John O’Shea (Sunderland), Kevin Long (Burnley), Stephen Ward (Burnley)

Midtbanespillere: Aiden McGeady (Sunderland), Robbie Brady (Burnley), Jeff Hendrick (Burnley), Glenn Whelan (Aston Villa), Conor Hourihane (Aston Villa), David Meyler (Hull), Harry Arter (Bournemouth), Eunan O’Kane (Leeds), Wes Hoolahan (Norwich), Callum O’Dowda (Bristol City), James McClean (WBA)

Angribere: Shane Long (Southampton), Daryl Murphy (Nottingham Forest), Scott Hogan (Aston Villa), Aiden O’Brien (Millwall)

Gæt kampens resultat og vind fodboldtrøje

I samarbejde med Unisport sætter vi her på Odds.dk en valgfri fodboldtrøje på højkant til kampen. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at gætte på resultatet af den første kamp i Parken samt tidspunkt for det første mål. Du deltager i konkurrencen ved at klikke på linket forneden og afgive dit resultat i bunden af artiklen.

Deltag i konkurrencen om en valgfri fodboldtrøje fra Unisport her.

 

Spilforslag

Nicklas Bendtner har i alt scoret 19 mål i denne sæson. 17 af disse er kommet i den norske liga, imens han også er kommet på tavlen to gange i Europa League. Han er dermed suverænt den mest formstærke danske angriber. Bendtner leverede derudover en fin indsats, da han fik chancen imod Rumænien i oktober.

Bendtner har dermed alt det, som han tidligere har manglet; masser af kampe i benene og en mål i bagagen. Det samme kan man ikke sige om Andreas Cornelius og Kasper Dolberg, der har brugt det meste af sæsonen på bænken og blot lavet to ligamål hver.

Derfor anbefaler vi, at man spiller på, at Nicklas Bendtner starter inde for Danmark til odds 2,40 hos LeoVegas Sport.

Se alle de bedste bookmakertilbud på kampen her.

 

Spil på, at Bendtner starter inde til odds 2,40