Zlatan Ibrahimović kommer med spilforslag til Khabib vs. McGregor

Bookmakeren Bethard  har interviewet den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimović omkring den kæmpestore UFC-kamp mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor. De to giganter skal kæmpe natten til søndag, og der er masser af gode odds at vælge imellem. Men hvad skal man spille på, og hvor er der bedst værdi? Det vil vi forsøge at hjælpe med i denne artikel, hvor vi går i dybden med Zlatan-interviewet og analyserer hans pointer.

 

Odds på Khabib vs. McGregor hos Bethard

 

Bliver det en bokse- eller brydekamp?

Når det kommer til at pege på en vinder i Khabib vs. McGregor, handler det hovedsageligt om, man tror det bliver en bokse- eller en brydekamp. Skulle førstnævnte gå hen og blive tilfældet, så er der ikke den store tvivl om, at ireren er på hjemmebane. Bliver det derimod sidstnævnte scenarie, så har russeren helt klart den største fordel.

McGregor har således tidligere vist svagheder mod graplers. Det var tydeligt mod eksempelvis Chad Mendes ved UFC 189, hvor han var i problemer. Flere gange i løbet af de første par runder røg han i gulvet, og det var et stort problem for ham. Til sidst løb Mendes dog tør for energi, og det udnyttede ireren til at vinde på TKO.

Khabib er godt nok ubesejret, men han har også tidligere vist svaghedstegn. Blandt andet mod Michael Johnson ved UFC 205, hvor han løb direkte ind i et højre hook efter to minutter. Efter at have været groggy i lidt tid, så fik russeren dog rystet det af sig og vandt på submission i tredje runde.

Zlatan Ibrahimović føler sig overbevist om, at Conor McGregor bliver nødt til at knockoute Khabib Nurmagomedov, hvis han vil vinde. Helst indenfor de første to runder. Svenskeren tror dog mest af alt på, at The Notorious kommer til at få det rigtig svært mod The Eagle.

“Jeg tror, at Khabib vinder fordi, hvis han fanger dig, så slipper han dig ikke igen. Han får dig til at lide i ringen, og normalt lider du ikke. Han får dig til at give op på en måde, som ser meget slem ud. Men jeg tror, at hvis Conor vil vinde, så har han to runder til at slå ham i gulvet. Hvis ikke du slår ham i gulvet, så er det slut,” udtaler Zlatan til Bethards reporter.

Bethard tilbyder odds 3,25 på, at Conor McGregor vinder i første eller anden runde.

 

Følg Zlatans spilforslag nu

 

Går kampen fuld tid?

Det næste store spørgsmål er, hvor mange runder kampen kommer til at vare. Ender kampen med at gå alle fem runder, så forventer Zlatan, at Khabib kommer til at dominere på grund af russerens fantastiske udholdenhed.

McGregor har nemlig ikke været i aktion siden august måned sidste år, hvor han endte med at tabe sin boksekamp mod Floyd Mayweather. Sidst ireren stod i oktagonen var ved UFC 205. Det var den 13. november 2016, hvor han besejrede Eddie Alvarez og snuppede bæltet fra ham. Der er altså helt sikkert noget rust, som skal bankes af, og det kan godt gå hen at koste, hvis kampen ender med at vare samtlige 25 minutter.

McGregors bedste chance for sejr er altså, ifølge Zlatan, at ramme Khabib med sin hammer af en venstre hånd og sende ham til tælling i en af de første runder.

“Han (Khabib, red.) er hurtigere, fordi han kan gå fem runder med fuld fart, og jeg tror Conor, hans kondition er ikke på det niveau, men hvis han rammer dig med den venstre hånd, så falder du i søvn,” siger Zlatan i interviewet med Bethard.

Bethard tilbyder odds 2,55 på, at ireren vinder på KO, TKO, DQ eller submission.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Fight Night i København lige her

Odds på Khabib vs. McGregor

Som skrevet før så er der rigtig mange valgmuligheder, hvis man gerne vil placere et odds på Khabib vs. McGregor. Først og fremmest kan man selvfølgelig spille på, hvem der vinder kampen, og her er der odds 1,58 på russisk sejr, mens irsk sejr belønnes med odds 2,55. Man kan selvfølgelig også spille på, om kampen går fuld tid. Hvis man tror, at der bliver kæmpet i alle 25 minutter, så kan man få odds 3,70, mens der er odds 1,20 på, at den bliver afgjort før tid.

Derudover er der også andre markeder, såsom hvor mange runder der kommer, hvordan kampen bliver vundet og meget mere. Vi anbefaler dog klart, at man lytter til Zlatan og spiller på Khabib vinder. Vil man gerne have et lidt højere odds, så kan man eventuelt smide en skilling efter, at russeren vinder på enten KO, TKO, DQ eller submission til odds 2,10. Chancen for at kampen går fuld tid er nemlig ikke så stor igen.

 

Livestream Khabib vs. McGregor

Har man spillet penge på kampen, så er det helt store spørgsmål selvfølgelig, hvor man kan finde et Khabib vs. McGregor livestream. Normalt ville sådan en begivenhed være pay-per-view, men det er ikke tilfældet denne gang. ViaPlay har nemlig valgt at inkludere kampen i deres sportsabonnement, så dem der allerede har sådan et er yderst heldige, da de kan se den gratis.

Har man ikke et ViaPlay-sportsabonnement, så kan det erhverves for 289 kroner, og herefter er der adgang til alt deres fede indhold i en hel måned. Udover UFC 229 så kan man også se tonsvis af fodbold, håndbold, basketball og meget andet fra verdens bedste ligaer. Det er altså en ganske god investering, da man kan se sport på livet løs i en måned og derefter bare opsige abonnementet, hvis man ikke vil bruge flere penge på det.

 

Spil på kampen hos Bethard

 

Zlatan Ibrahimovic foran et Bethard logo