Ikke siden Mikkel Kessler var på toppen af sin boksekarriere, har man i dansk kampsport haft en så stor begivenhed som UFC København at se frem til. Den 28. september skal Mark O. Madsen for første gang kæmpe på den største scene i MMA, når han får sin UFC-debut imod Danilo Belluardo i Royal Arena. Mark O. Madsen har bookmakernes odds i favør, da han er gjort til pæn favorit imod italieneren.

Bookmaker is inactive

Indlæser…

Disse odds leveres af Danske Spil og opdateres automatisk.

Mark O. Madsen som vinder

Mark O. Madsens største fjende i hans UFC-debut bliver ham selv. Den olympiske medaljevinder har aldrig kæmpet på så stor en scene og med så meget opmærksomhed på sig før, så det skal blive spændende at se, hvorvidt nerverne holder.

Denne kamp er kulminationen på flere års hårdt arbejde for Mark O Madsen, og hvis ikke han vinder, vil det ryge ud af vinduet sammen med chancerne om at komme videre i UFC.

Heldigvis for Mark O. Madsen bør han vinde. Han er en markant bedre kæmper end Danilo Belluardo, der aldrig har mødt modstand i hans klasse. Matchuppen er virkelig i Mark O. Madsens favør, hvorfor det også er her, man bør placere sine UFC Copenhagen odds.

Kampen minder på flere måder om Khabib vs. McGregor fra sidste år. Mark O. Madsen er en sublim bryder, og får han først Belluardo ned på gulvet, kan italieneren intet gøre. Herefter kan danskeren slå løs på sin modstander til kampen ender.

Den danske fighter har forberedt sig med nogle af branchens bedste i de sidste måneder. Han har trænet i de bedste UFC-centre i USA sammen med sin træner Anders Kampmann, der selv kæmpede i UFC i sin tid. Dermed har han fået den perfekte opvarmning til kampen, og det er utænkeligt, at han ikke er fysisk og mentalt klar til den største aften i hans karriere.

Plakat for UFC København, hvor Mark O. Madsen skal kæmpe.

De bedste spilforslag til Mark O. Madsen

Når man ser på Mark O. Madsen odds, er der især to spil, der skiller sig ud. Disse spil er typiske i kampe, hvor man har en bryder som Mark O. Madsen imod en modstander som Belluardo.

Først og fremmest anbefaler vi et Mark O. Madsen odds på, at kampen ikke går tiden ud. Mark O. Madsen vil allerede fra kampens start forsøge at få sin modstander ned på jorden og tæve løs på ham. Præcis på samme måde som Khabib besejrede McGregor og senest Poirier. Før eller siden bliver det for meget for modstanderen, der på kort tid tager en masse skade og bliver udmattet. Det er altså yderst sjældent, at Mark O. Madsens kampe går tiden ud.

Dette leder os til det næste odds på Mark O. Madsen. Vi anbefaler et spil på, at The Olympian vinder på enten TKO, KO eller Submission. Dette skyldes igen ovenstående grunde, og de to Mark O. Madsen odds supplerer dermed hinanden glimrende.

Er man den mere forsigtige type, der leder efter et sikkert odds på Mark O. Madsen og UFC Copenhagen, anbefaler vi et almindeligt spil på, at han bare vinder kampen. Her er oddset naturligvis en del lavere, men til gengæld er sikkerheden højere. Her får man nemlig også gevinst på sit odds, hvis Mark O. Madsen vinder på point.

Odds på UFC fight night København

Spil på Hermansson vs Cannonier

Indlæser…

Selvom Mark O. Madsens kamp er den største i vores øjne, er det faktisk kun co-maincard ved UFC Copenhagen. Aftenens anden topbegivenhed er kampen mellem svenske Jack Hermansson og Jared Cannonier.

Hermansson har vundet sine seneste fire kampe, og han nærmer sig en titelkamp imod en af sportens rigtig tunge modstandere. Netop derfor var det faktisk også en smule overraskende for både Hermansson og sportens mange fans, at han måtte nøjes med Cannonier ved UFC Copenhagen.

Det betyder dog på ingen måder, at der venter Hermansson en nem opgave. Cannonier er en fremragende fighter, og han har fortjent sin plads i sportens subtop samt en plads på maincardet ved Fight Night København. Cannonier kommer til kampen med to sejre i træk, og han går naturligvis efter hattricket.

Ser man på UFC Fight Night København odds, er det dog ikke til at komme udenom et spil på Hermansson. Han er simpelthen den bedste af de to kæmpere, og han vil være topmotiveret så tæt på sit hjemland. Samtidig ved han, at en sejr kan give ham en rigtig lukrativ kamp næste gang – både sportsligt og økonomisk.

Ligesom Mark O. Madsen er Hermansson også en stærk bryder. Det bevidste han senest, da han submittede Ronaldo Souza, en af de bedste jiujitsu-kæmpere nogensinde, i april. Ligeledes har han besejret David Branch, der også har sine rødder i jiujitsu.

Vi anbefaler endnu en gang et spil på, at Hermansson vinder på TKO, KO eller Submission.

UFC København odds fra bet365

Forneden finder du alle UFC København odds. De hentes direkte fra bet365 og opdateres automatisk, så du er sikker på altid at se de rigtige odds.

Mark O. Madsen vs Danilo Belluardo

Indlæser…

Hermansson vs Cannonier

Indlæser…

Oleksiejczuk vs Saint Preux

Indlæser…

Dalby vs Oliveira

Indlæser…

Kampprogram for UFC København

Main card: 

Jack Hermansson vs Jared Cannonier
Mark O. Madsen vs Danilo Belluardo

Undercard

Nicolas Dalby vs Alex Oliveira
Macy Chiasson vs Lina Lansberg
Ion Cutelaba vs Khalil Rountree Jr.
Alessio Di Chirico vs Peter Sobotta
Michal Oleksiejczuk vs Ovince Saint Preux
Gunnar Nelson vs Thiago Alves
John Phillips vs Alen Amedovski

Livestream Mark O. Madsen og UFC København

Der findes kun en (lovlig) måde at finde et livestream af Mark O. Madsen og UFC København i Danmark. Du skal købe sportspakken hos Viaplay, der koster 289 kroner om måneden. Der er desværre ingen bookmakers eller andre alternativer til et UFC København stream, hvis det skal være lovligt.

Med i Viaplay Sportspakken får du også alt indholdet på Viasats kanaler, hvilket vil sige alle UFC-events og fodbold fra for eksempel Champions League, Superligaen og Premier League.

Spørgsmål og svar om UFC København

  • Hvor afholdes det?

UFC København afholdes i Royal Arena i København.

  • Hvordan man ser det?

UFC København kan enten ses live i Royal Arena eller på Viaplay. For at kunne se Mark O. Madsens kamp skal du have den pakke, der hedder Viaplay Sport, der koster 289 kroner om måneden.

  • Hvad koster billeter til UFC København?

Det kommer helt an på, hvor du vil sidde. De billigste sidepladser koster 530 kroner stykket. Jo tættere på oktagonen du kommer, jo dyrere bliver det. De såkaldte Gold-pladser koster 3.540 kroner per billet.

Derudover er det muligt at købe en billet til et officielt VIP pre-fight event med Jack Hermansson på Crowne Plaza i København til 1.520 kroner. Her kan du overvære Hermanssons forberedelser til kampen og høre oplæg fra hans nærmeste holdkammerater. Pakken inkluderer velkomstdrink, tre retters måltid, fri bar, underholdning, møde med medlemmer af Hermanssons hold og standup show. Det varer i to timer og 45 minutter på kampdagen.

  • Hvornår starter Mark O. Madsens kamp?

Kampen kæmpes den 28. september om aftenen. Det er desværre ikke muligt at komme med et præcist tidspunkt for kampstart, da denne afhænger af, hvor hurtigt de andre kampe bliver afgjort.

Bookmaker is inactive

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund