Spiltip på VM 2022

Det danske flagVM2022 i Qatar – Gruppe D

Spilforslag: Danmark går videre fra gruppespillet

Odds: 1,55

Spilstop: 22. november kl. 10:00

Bookmaker: Nordicbet

VM 2022 spilforslag

Vi præsentere løbende en række spændende tips og spilforslag til VM-kampene i Qatar. Du kan finde vores daglige spilforslag her, men vi har også samlet vores VM2022 tips i denne oversigt:

VM2022– Gruppe D –  22. november
Spilforslag: Danmark går videre fra gruppespillet
Odds: 1,55 hos Nordicbet
Se spilforslag her

VM2022 – Gruppe H – 24. november
Portugal – Ghana 1
Odds 1,57 hos Bet365
Se spilforslag her

Stærk defensiv sender Danmark videre

Der blev hentet værdifuld erfaring ved EM2020-slutrunden, hvor det danske landshold viste sammenhold og fight. Det skal det danske mandskab tage med til Qatar og der er store forventninger om VM-succes til Hjulmands mandskab.

Frankrig er favorit til at vinde gruppe D, men med et stærkt kollektiv og sikker defensiv organisation bør Danmark kunne udfordre det stærke franske landshold og give dem kamp til stregen om gruppens førsteplads.

Kasper Schmeichel har stor erfaring og er sikker sidste skanse, mens Simon Kjær, Andreas Christensen og Joachim Andersen danner forsvarsmur. På midtbanen skal Danmark stille med profiler som Højbjerg, Delaney og Eriksen og så skal vi håbe på at de danske angribere finder skarpheden ved VM-slutrunden.

Hverken Australien eller Tunesien virker skræmmende eller har de store verdensstjerner og Danmark bør ikke få problemer med at gå videre fra gruppespillet.

NordicBet Se VM2022 odds hos Nordicbet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Tips og tricks

Der er flere forskellige tips og tricks til at lave lidt ekstra lommepenge under verdensmesterskaberne. Det er blandt andet smart at have brugere hos flere forskellige bookmakere. Så kan man nemlig få så mange gode VM tilbud som overhovedet muligt. Næsten alle bookmakere tilbyder en VM bonus til deres nye kunder. Det er altså med at holde øjne og ører åbne, så man ikke går glip af noget.

Den nemmeste måde at gøre det på, er ved at læse vores nyheder. Her holder vi vores trofaste læsere opdateret med, hvor man kan få det bedste VM tilbud og/eller den bedste VM bonus. Derudover vil man også altid kunne finde optakter til de store kampe. Her kan man blandt andet læse om, hvem der er skadet, hvem der er i god form og meget, meget mere.

Når man har en bruger flere forskellige steder, så kan man også tit få et højere odds på et væddemål. Bookmakerne er nemlig ikke altid enig i deres oddssætning, og det kan smarte spillere udnytte til deres fordel.

 

Daglige spilforslag til VM 2022

Som om vores omfattende nyhedssektion ikke var nok, så kan man selvfølgelig også altid tjekke dagens spilforslag under hele slutrunden. Her vil vores eksperter komme med deres bud på, hvilket VM odds som de mener er bedst at spille på hver dag. Det er en god service for spillere, som har svært ved at bestemme sig for, hvilket odds som der er bedst værdi i. Det kan for eksempel være 1×2, begge hold scorer, over/under 2,5 mål eller noget helt fjerde. Vores eksperter gør altid deres bedste for at skabe profit til læserne, og de spiller selvfølgelig også selv på deres spilforslag. Der er altså god mulighed for at få dagens bedste odds, når man tjekker vores hjemmeside.