Spilforslag til VM2022: Portugal – Ghana

Spiltip på VM 2022

VM2022 i Qatar – Gruppe H

Kamp: Portugal – Ghana

Spilforslag: Portugal vinder kampen

Odds: 1,57

Spilstop: 24. november kl. 17:00

Bookmaker: Bet365

Neutral bane, Doha, Qatar

Portugal kører over Ghana

Et kig på den portugisiske VM-trup viser en perlerække af stærke verdensstjerner. Selvfølgelig tager legenden Cristiano Ronaldo meget af opmærksomheden, men derudover kan Portugal også stille med de kreative Bruno Fernandes og Bernardo Silva samt Diogo Jota og João Félix. Vender vi blikket mod defensiven, finder vi bl.a Manchester City-duoen Rúben Dias og João Cancelo.

Blandt de yngre spillere hos Portugal er det værd at fremhæve Milans Rafael Leão og PSG´s Vitinha og Nuno Mendes.

Spil på VM fodbold 2022 hos bet365

Ghana skuffede fælt ved årets African Cup of Nations, hvor de blev elimineret allerede i gruppespillet efter 0-1 nederlag til Marokko, 1-1 mod Gabon og så et overraskende 2-3 nederlag til Comoros.

I deres seneste testkamp gik Ghana til pausen med 0-3 på måltavlen mod et brasiliansk mandskab, der havde driblet rundt om Ghana-spillerne og det kunne have været blevet til et langt større nederlag, hvis brasserne også valgte at trykke på speederen i 2. halvleg. Trods flere lovende spillere som de tidligere FCN-spillere Mohammed Kudus og Kamaldeen Sulemana, så burde der være klasseforskel i dette opgør mod Portugal.

Vi satser her på sejr til Portugal til odds 1,57 hos Bet365.

VM 2022 i Qatar – Gruppe H

De to bedste hold fra hver gruppe går videre til ottendelsfinalerne, der afvikles fra den 3. til den 6. december. Se mere om VM 2022-grupperne her.

Nordicbet sportsbetting