260x154_bet365Onsdag d. 9. juli kl. 22.00 spilles den sidste af de to semifinaler ved VM 2014 i Brasilien, når Holland og Argentina skal mødes. Det bliver uden tvivl en lige kamp, som oddsene også indikerer, men umiddelbart er Argentina blevet gjort til lidt for stor favorit.

I øjeblikket kan du nemlig score flotte odds 3.40 på en sejr til Holland, mens det giver 2.40 gange pengene igen, hvis du tror Argentina vinder kampen. Spår du derimod, at kampen går i forlænget spilletid, så kan du lige nu hente odds 3.20 hos bet365.

 

Odds på Holland – Costa Rica lige her —->

 

Scorer Holland på straffespark? – 11.00 pengene igen

Holland har været rigtig gode til småspil omkring feltet, og især Arjen Robben har gjort ondt på modstanderne. Senest mod Mexico tilkæmpede Robben sig et straffespark, og han var tæt på i flere omgange mod Costa Rica. Hvis det lykkedes Robben eller resten af det hollandske landshold at få et straffespark, så kan du få odds 11.00 gange igen, hvis straffesparksskytten sender den i mål. Tror du Argentina får et straffespark i kampen, som de omsætter til mål, så får du pengene 10.00 gange igen.

Hvis du tror at mandskaberne får tilkæmpet sig et straffespark, men at de ikke omsætter det til en scoring, så giver det hhv. odds 34.00 på Holland og odds 29.00 på Argentina.

 Dagens Spilforslag: Holland taber ikke til Argentina

Bliver kampen afgjort i straffesparkskonkurrence?

Holland og Argentina er ikke ukendte i forlænget spilletid. Holland skulle ud i straffesparkskonkurrence mod Costa Rica, før de kunne spille sig videre til semfinalen her mod Argentina. Argentina skulle ud i forlænget spilletid mod Schweiz, hvor Di Maria scorede i det 118. minut og dermed sikrede Argentina en plads i kvartfinalen.

Hvis det skulle blive tilfældet igen, at de to mandskaber skal i forlænget spilletid, og den bliver afgjort der, så kan du få odds 15.00 på Holland, mens du får pengene 12.00 på Argentina. Hvis du tror kampen bliver afgjort i straffesparkskonkurrencen, så får du 12.00 igen på Holland og 12.00 på Argentina.