Dagens Spilforslag: Holland taber ikke til Argentina

VM 2014 Brasilien Semifinale: Holland – Argentina: Holland +0.5 odds 1.60 Bet365

Det er svært at få armene ned efter sådan et brag af en kamp, som Tyskland leverede mod Brasilien, og det vil nok være en anelse optimistisk, hvis vi forventer at få lignende opgør i den 2. semifinale. Omend så bliver det nok stadig et brag af en kamp, da det er to meget lige mandskaber, der mødes i den næstsidste kamp ved VM 2014 i Brasilien.

Holland: Inden VM var det de færreste, der troede på, at Holland havde en reel chance for at gå hele vejen ved dette VM. Efter den første kamp med en sejr på 5-1 over Spanien, var der ingen grænser for, hvad Hollænderne kunne. De fik dog armene ned igen, og de efterfølgende kampe blev ikke vundet ligeså imponerende, som kampen mod Spanien. Faktisk var det ligefør at de røg ud til Mexico, som spillede bedst i deres indbyrdes kvartfinale. Holland kom dog ovenpå igen, og med flot spil fra især Arjen Robben, står de nu i en semifinale og er meget tæt på et VM-trofæ. De skal dog forbi Argentina først, og det mener vi godt, kan lade sig gøre. Holland har lukket meget få mål ind ved dette VM, og Argentina, har haft svært ved at score mål. Vi mener derfor, at det godt kan blive en målfattig kamp, hvor Holland som minimum får uafgjort.

Argentina: På papiret er det ikke overraskende, at vi ser Argentina stå i den 2. semfinale. Ud fra spillet er det dog lidt mere overraskende, bl.a. da de skuffede gevaldigt i gruppespillet. Vejen til semifinalen har været relativ let for Argentina, der “blot” skulle møde Belgien og Schweiz i hhv. 1/8-finale og kvartfinalen. Argentinerne har haft svært ved at score mål, men de har samtidig lukket godt til bag i. Det bliver uden tvivl en tæt kamp, og vi tør næsten garantere, at vi ikke ser en gentagelse af aftenens kamp.

Konklusion: Det bliver svært for argentinerne at dække op for Robben, Van Persie og resten af det det hollandske mandskab, og vi er meget fristede til at spille på det rene 1-tal til odds 3,30. Vi tager dog den sikre variant og siger Holland +0,5 til odds 1.60, hvilket betyder, at vi vinder, hvis Holland vinder eller spiller uafgjort.