dannebrog_odds.dkEfter en midtuge med lidt alternative sportsgrene, så er vi nu nået frem til det, vi alle har ventet på. Det som gjorde, at vi blev ramt af en række alternative sportsgrene:

Danmarks landskamp mod Malta.

Selvom Danmark har spillet som en pose nødder i den her VM-kvalifikation, så er der næppe nogle, der ikke vil betegne Danmark som megafavoritter i aften. Malta er et håbløst fodboldhold og man skal ud i temmeligt specielle spekulationer for at se hjemmeholdet have en chance i aften.

Et bud kunne være det, Morten Olsen selv var ude at pointere. Malta vandt deres seneste kamp med 1-0 over Armenien, og Danmark tabte 0-4 på hjemmebane mod selvsamme Armenien – Ergo bør Malta være bedre end Danmark… Det er naturligvis sagt med et glimt i øjnene og rent gas, men den slags logik bruges ofte som bodega-argumentation før en tættere kamp. Det kan man så huske på til næste gang, man sidder nede på den lokale og hører sådan et argument.

 

Dagens spilforslag
Malta-Danmark (2-0): Danmark = Danmark vinder med mindst 3 mål til odds 2.50 hos Tipico
knap_odds_her

 

Et mere seriøst argument er, at Malta rent faktisk har spillet 0-0 mod Tjekkiet på hjemmebane tidligere. Det betyder, at Malta ikke er så ringe som for år tilbage, da vi sidst var på besøg dernede. Det er dog stadig svært at se Danmarks drenge smide points på ferieøen.

Smider vi alligevel et kig på den danske skadesliste, så mistede vi et par mand i svinget. Niki Zimling mødte aldrig op til landsholdssamling på grund af en skade. Nicolai Jørgensen mødte godt nok op, men hans lyskenskade var for slem og han endte med at melde afbud alligevel. For begge spillere gælder det, at der er chance for, at de kan være med mod Armenien på tirsdag, men i aften er de ude. Det bør dog ikke for alvor betyde noget for Danmarks chancer.

Efter den totale katastrofe mod Armenien, så har vi brug for en succesoplevelse, så forhåbentligt bliver Olsens drenge ved med at presse på og gøre sejren så stor som mulig. Det vil hjælpe godt på selvtilliden, før vi skal til Armenien og revanchere mareridtet fra det første opgør.

De bedste odds på kampen er:

Malta: 19.00 hos Bet365
Uafgjort: 8.00 hos Bet365
Danmark: 1.18 hos Danske Spil

Kampen har kick off klokken 20:00, og tv-rettighederne tilhører 6’eren i aften.

Læs her hvordan du også kan se sport i TV

Dagens spilforslag:

Vi skal naturligvis have klaphatten støvet af i aften. Der er ingen tvivl om, at dagens bet skal gå på Danmark i en eller anden udformning. En dansk sejr til 1.18 er et kedeligt odds, så vi kigger lidt dybere.

Vi tror på, at Olsen og resten af banden gerne vil revanchere sig og blive ved med at presse på selv efter at være kommet foran. Selvtilliden skal tilbage i truppen og hvordan gøres det bedre end med en storsejr. Og i aften er chancen der for det. Så grib da chancen!

Vi spiller på en sejr til de danske drenge på mindst 3 mål. Så er stemningen i orden inden turen til Armenien. Ligesom resten af lørdag aften herhjemme i Danmark garanteret også bliver festlig:

Malta-Danmark (2-0): Danmark = Danmark vinder med mindst 3 mål til odds 2.50 hos Tipico

Hitrate: 22/61 = 36%
Samlet indsats: 61
Samlet resultat: -9.53
Tilbagebetalingsprocent: 84%