Det kan nærmest ikke blive andet end spændende, når VM i enkeltstart køres onsdag den 26. september. De østrigske værter har fundet en yderst interessant rute, der gør livet svært for rytterne.  Den store favorit er den forsvarende mester, Tom Dumoulin, men han ventes at få tæt kamp fra især Rohan Dennis, imens Søren Kragh Andersen er en farlig outsider.

 

Indlæser…
Alle odds er fra bet365

 

Masser af odds på VM i enkeltstart

Der findes masser af bookmakers, der udbyder odds på VM i enkeltstart, men bet365 er utvivlsomt den bedste. Her finder man en sublim blanding af høje odds og mange spil. Man kan både oddse på vinderen af VM i enkeltstart, men også såkaldte head-to-heads, også kendt som H2H. Dette gælder selvfølgelig også landevejsløbet, der som bekendt køres i weekenden.

 

Odds på VM i enkeltstart og få bonus

Det kræver naturligvis en bet365-konto for at kunne oddse på VM i enkeltstart. Det tager heldigvis ikke mange øjeblikke at oprette sådan en. Som ny spiller hos bookmakeren kan man endda hente sig en stor velkomstbonus hos bet365. Denne får man umiddelbart efter, man har foretaget sit første indskud. Herefter kan man passende gå igang med at sætte sine odds på VM i enkeltstart 2018.

De bedste spilforslag

Det oplagte bud på en vinder er Tom Dumoulin. Oddset på hollænderen er dog skudt helt i bund, og det indeholder ikke længere værdi. Der kan nemlig sættes spørgsmålstegn ved Dumoulins form på grund af hans lange og hårde sæson. I stedet skal man kigge efter udfordrerne for at finde værdi og de gode spilforslag.

Der er flot værdi i et spil på australske Rohan Dennis. Han er forsvarende australsk mester i enkeltstart, og han har i de seneste år etableret sig som en del af den absolutte verdenselite indenfor disciplinen. Som det kan læses i optakten til VM i enkeltstart, har Dennis i år vundet seks enkeltstarter, og han hentede senest to etapesejre i Vueltaen. Han er dermed i topform, og han har hele sæsonen haft den regnbuefarvede verdensmestertrøje i kikkerten. Det samme kan man ikke sige om Dumoulin, der har brugt oceaner af kræfter på landevejene i Italien og Frankrig i jagten på grand tour-succes.

I det lidt højere oddslejde finder man polske Michal Kwiatkowski. Selvom han primært har kørt som hjælperytter for Chris Froome og Geraint Thomas i denne sæson, har han hentet en del sejre. Han har vundet Tirreno-Adriatico og Polen Rundt samlet, imens han også er blevet polsk mester. Sejren i Polen Rundt kom i midten af august, hvorefter han rejste til Spanien for at køre Vuelta. Her formåede han at køre en femteplads hjem på den sidste enkeltstart, hvilket beviste, at han er i god form. Kwiatkowski er samtidig en god klatrer, så bakken på ruten er bestemt til hans fordel.

Et sidste værdispil fra bet365s store katalog er spanske Jonathan Castroviejo, der til daglig kører fra Sky. Han blev nummer tre på den afgørende enkeltstart i Vueltaen, og han er regerende spansk mester i disciplinen. I august blev han nummer to ved EM, hvor han var ét sekund langsommere end Victor Campenaerts. Han udbydes til et højt odds, og han er ligeledes et af vores spilforslag til VM i enkeltstart.

 

Hvad med danskerne?

Danmark repræsenteres af Martin Toft Madsen og Søren Kragh Andersen ved årets enkeltstart.

Førstnævnte har vundet det danske mesterskab i enkeltstart tre år i træk, men internationalt har han aldrig præsteret det store. Han kører størstedelen af sine løb i Danmark og Skandinavien, hvorfor han sjældent kører imod verdenseliten. Han var dog med til VM i enkeltstart i sidste sæson, hvor han kørte en respektabel 21. plads hjem. Madsen er dog bedst på de flade ruter, hvorfor man næppe skal regne med et topresultat fra hans side af.

Her har Søren Kragh Andersen straks bedre chancer. Den unge Sunweb-rytter er et af sportens allerstørste talenter, og han har haft en fantastisk sæson. Højdepunktet var selvfølgelig etapesejren på sjette etape af Schweiz Rundt i juni, men han leverede også strålende under Tour de France. Her kørte han i en periode i den hvide ungdomstrøje, og han var en værdifuld hjælper for Tom Dumoulin. Det var dog hans femteplads på den afgørende enkeltstart på 20. etape, der stjal alle overskrifter. Det beviste, at han kan køre op med de allerbedste i disciplinen. I august kørte han en tredjeplads hjem på enkeltstarten i BinckBank Tour i Holland, hvor han blandt andet slog specialisterne Maximilian Schachmann, Alex Dowsett, Luke Durbridge og Yves Lampaert.

Odds 51 på Søren Kragh Andersen er specielt godkendt på grund af hans gode form.

 

Spil each way

Når man spiller på de høje odds ved begivenheder som VM i enkeltstart, er det altid en god idé at overveje each way. Dette betyder, at man ved siden af sit odds på, at en rytter vinder, også spiller på, at han slutter i top tre. Det er en anelse dyrere, da man sætter to spil i stedet for et, men til gengæld får man øget sikkerhed. Spiltypen går også under det danske navn vinder/plads.

Slutter en rytter i top tre, får man en fjerdedel af sit odds udbetalt. Det vil sige, at udbydes rytteren til odds 40 som vinder, udløser det odds 10, hvis han slutter i top tre. Vinder rytteren løbet, får man selvfølgelig gevinst fra både sit vinderspil og sit top tre spil.

For at spille each way skal man simpelthen bare vælge sit vinderspil og tilføje det til sin spilkupon. Inden man spiller kuponen, skal man sætte kryds i den boks, hvor der står “V/P 1/4 3 placeringer” og så vælge beløbet, Vælger man at spille ti kroner, bliver det dermed 20 kroner i alt for vinderspil og each way.

 

Head-to-head

Udover de forskellige odds på VM i enkeltstart finder man hos bet365 også head-to-head-matchups. Her er der flere interessante muligheder. Vi har fundet to gode spil på H2H-markedet, men der er masser af valgmuligheder.

 

Max Schachmann v Bob Jungels

Max Schachmann er et af cykelsportens allerstørste talenter. Den blot 24-årige tysker har haft en rigtig flot sæson, hvor han har vundet etapesejre i Tyskland Rundt, Giro d’Italia og Katalonien Rundt. Han var endda med til at vinde VM i holdtidskørsel tidligere på ugen, og så blev han nummer tre ved EM i enkeltstart i august. Han er et sandt tempofænomen, og han minder lidt om en ung Tony Martin. Schachmann har haft VM som sæsonmål hele sæsonen, og han har forberedt sig grundigt.

Overfor ham i denne matchup står holdkammeraten Bob Jungels. Han har ligeledes haft en flot sæson, men hans form er næppe helt så god. Jungels har brugte masser af kræfter i forårets klassikere og i Tour de France. Han fik store resultater i disse løb, men de har også slidt hårdt. Samtidig er Jungels en af outsiderne til weekendens linjeløb, hvorfor han formentlig primært bruger enkeltstarten på at køre sig i form. Schachmann bør simpelthen prioritere løbet højere end Jungels.

 

Søren Kragh Andersen v Wilco Kelderman

Dette er endnu en matchup mellem to holdkammerater. Søren Kragh Andersen har fuldt fokus på enkeltstarten, da hans rolle i weekendens løb bliver som hjælperytter. Danskeren er rigtig god på de lidt hårdere enkeltstarter, hvor hans klatrerevner kommer til deres ret. Derudover er han en udholdende fyr, der ikke bliver slidt så nemt.

Kelderman har fuldt fokus på weekendens løb. Han stiller op som Hollands kaptajn, og det er en rolle han har fortjent. Han blev nummer ti i Vueltaen tidligere på måneden, men det var bestemt ikke på grund af hans evner på tidskørslerne. Han sluttede blot som nummer 17 i løbets sene enkeltstart, hvilket bestemt ikke var prangende.

 

bet365 Følg spilforslagene hos bet365 nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 // 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.