Uhyggelig tæt Vild med dans-finale – Hende skal du oddse på

I aften er det tid til Vild med dans-finalen, hvor skuespillerinderne Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle skal kæmpe om sejren. Den 14. sæson af showet har været hæsblæsende lige fra dag et af. Over de sidste par måneder har vi set den ene fremragende præstation efter den anden, og det har som altid været en fornøjelse at følge dansernes udvikling.

De mange kendisdansere er gået fra novicer til eksperter på nærmest rekordtid, og nu står de to bedste tilbage. Hos Danske Spil kan man naturligvis oddse på, hvem der vinder. Her kan man endda vinde store penge, hvis man kan gætte aftenens udfald.

Hos Danske Spil er der odds 1,70 på, at Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen vinder,  imens der er odds 2,05 på Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard.

 

Spil på Vild med dans hos Danske Spil

Hvem vinder Vild med dans?

Der er lagt op til den tætteste finale i årevis.  Både Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle har imponeret i løbet af konkurrencen, og de er virkelig blevet dygtige. Der er således heller ikke meget, der adskiller dem, hvilket også ses på oddsene. De har dog begge en række fordele, der kan give dem sejren i finalen.

 

Derfor vinder Sofie Lassen-Kahlke

Sofie Lassen-Kahlke er bookmakernes favorit. Skuespillerinden har været yderst populær blandt seerne siden det allerførste show, og hun har udviklet sig til en fremragende danser. Sofie Lassen-Kahlke var da også den suveræne vinder i vores Vild med dans-popularitetsanalyse for et par uger siden. Hun er simpelthen en regulær stjerne på de sociale medier, hvor hun klart slår Iben Hjelje markant. Sofie Lassen-Kahlke har over 60.000 følgere på Instagram, hvor Iben Hjelje har nul.

Hun er i øvrigt dygtig til at bruge sin Instragram-profil til at høste stemmer blandt følgerne.

Derfor vinder Iben Hjejle

Klovn-skuespilleren er ikke helt så populær som Sofie Lassen-Kahlke, men hun er en bedre danser. Iben Hjejle har nærmest konsekvent fået topkarakterer hos dommerpanelet, hvilket må siges at være imponerende.

Siden showet startede har Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard fået højest karakter. Fire gange har Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen, imens de to par en gang er endt på samme antal point. Hvis man lægger de to pars point sammen, har Iben Hjejle også hentet markant flere point end sin kollega.

 

Spilforslag

Når alt kommer til alt, er Vild med dans en popularitetskonkurrence. Dette er ikke tilfældet i ligeså høj grad som tidligere, men det er stadig altafgørende. Man vinder ikke Vild med dans uden seernes støtte, og det er derfor, at Sofie Lassen-Kahlke er favorit. Hun har den bredde befolknings opbakning, og hun appellerer til danskere i alle aldre. Hun er ganske vist ikke en helt så god danser som Iben Hjejle, men forskellen er trods alt minimal.

Derfor anbefaler vi, at man spiller på, at Sofie Lassen-Kahlke vinder Vild med dans.

 

Spil på, at Sofie Lassen-Kahlke vinder hos Danske Spil

 

Danske Spil logo