Viborg – OB spilforslag: Hvem skal holde jul som bundprop?

Indlæser..

Viborg og OB tørner sammen mandag aften i årets sidste Superliga-kamp, og det bliver samtidigt en direkte duel om at undgå den lidet flatterende placering som nummer sjok i Superligaen ved juletid. Spil på hvid jul hos Danske Spil.

Viborg ligger sidst i tabellen med 16 point, mens OB har 17 point. Viborg kan derfor passere “Striwerne” med en sejr, og sende Kent Nielsen og Co. ned på sidstepladsen.

Det er dog en kamp, vi tror OB trækker sig sejrrigt ud af, hvilket du kan læse mere om i vores spilforslag til Viborg vs OB forneden.

Hos bet365 er der odds 2.45 på Viborg og odds 2.90 på OB, mens uafgjort takseres til odds 3.30, og kampen kan ses på TV3 Sport 1 med kick off kl. 19.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag: Viborg vs OB

viborg-ob-logo

Viborg vandt senest med 1-2 i Horsens, hvilket afsluttede en stime på 10 forfærdelige kampe, som kun havde kastet to af 30 mulige point af sig. Horsens har ikke set specielt imponerende ud på hjemmebane i efteråret, hvor man også fornyligt tabte med 1-5 til AGF. Hvor stor en skalp det reelt var for Viborg, er vi skeptiske overfor, men det vil selvfølgelig give Viborg fornyet tro på tingene.

I OB er man på vippen til at få knækket krisen. Man sidder hele tiden med fornemmelsen af, at det er lige ved og næsten for OB i samtlige kampe, og fynboerne burde have fået mange flere point i efteråret end tilfældet er. OB vandt da også senest med 0-1 i FC Nordsjælland, og har generelt haft en solid defensiv i de mange seneste kampe. De seneste fire kampe har OB spillet 1-0, to vundet, to tabt.

Det er altså generelt målfattigt for tiden, når Striwerne er i aktion, og vi tror Viborg får problemer med at knække OBs defensiv. Samtidigt er Viborg anderledes gæstfrie i deres forsvar, og har i deres seneste fem kampe tilladt 2,2 mål imod sig pr. kamp.

Den seneste Viborg-sejr over OB på hjemmebane fandt sted helt tilbage i 2005, så statistikken taler heller ikke for en sejr til Viborg denne gang.

Vi spiller OB-sejr til odds 2.90 hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Indlæser...