scandicbookmakers-300x300I 2015 udgaven af US Open i tennis er vi nået frem til kvartfinalerne i mændenes- og damernes singleturneringer.

Den dårlige nyhed – hvis du ikke har fulgt med indtil nu – er, at det danske tennishåb Caroline Wozniacki er fortid i årets US Open.

De gode nyheder er, at der venter spændende kampe i denne uge, hvor bl.a. Williams-søstrene tørner sammen i damesingle, og at Scandic Bookmakers fortsætter deres populære kampagne på US Open, hvor “hvert 5. væddemål er på husets regning”.

 

Scandic: – Hvert femte væddemål på huset

Spil fire væddemål på US Open á mindst 50 kr og til minimums odds 1.50, og få en bonus svarende til din mindste indsats på de fire kvalificerende væddemål.

Du kan spille både før kampstart eller via livebetting, og du vælger selv hvilke US Open-kampe du vil spille på. Den maksimale bonus (femte væddemål) du kan optjene med dette tilbud er 250 kr., og bonussen skal gennemspilles tre gange til odds 1.50 eller højere.

Du kan optjene en ny bonus på op til 250 kr. hver dag. Læs mere hos Scandic, hvor du finder alle regler og vilkår for tilbuddet.

 

Odds på US Open hos Scandic Bookmakers >>

 

Kommende kampe i US Open 2015

Herresingle kvartfinaler:

Novak Djokovic – Feliciano Lopez

Jo-Wilfried Tsonga – Marin Cilic

Stan Wawrinka – Kevin Anderson

Richard Gasquet – Roger Federer

 

Damesingle kvartfinaler:

Serena Williams – Venus Williams

Kristina Mladenovic – Roberta Vinci

Petra Kvitova – Flavia Pennetta

Victorie Azarenka – Simona Halep

 

Se odds på US Open hos Scandic >>

 

us_open_logo