Sådan livestreamer du US Open finalerne online gratis

Kampagnebillede fra Danske Spil, der viser, at man kan livestreame US Open gratis hos bookmakeren Danske Spil.

I denne weekend skal tennisturneringen US Open afgøres på både herre- og damesiden. På kvindesiden skal Naomi Osaka og Serena Williams mødes, imens Rafal Nadal og Novak Djokovic ventes at mødes i herrernes finale. Du kan livestreame begge US Open finaler gratis online hos bookmakeren Danske Spil. Alt det kræver er, at har en konto med penge på, og så kan du ellers se kampene på både computer, mobil og tablet.

 

Livestream US Open nu

 

Sådan livestreamer du US Open

Du skal blot følge de nedenstående fire trin for at kunne livestreame finalerne fra US Open hos Danske Spil:

  1. Opret konto hos Danske Spil
  2. Indsæt penge
  3. Gå til livebetting
  4. Find den kamp du vil se

Det er yderst simpelt at livestreame sport med OddsetTV, hvilket er en af de helt store fordele ved at spille hos Danske Spil. Bookmakeren ønsker naturligvis ikke, at folk udnytter deres gratis livestreamingservice, hvorfor der er et krav om, at man enten skal have penge på kontoen eller have spillet indenfor de seneste 24 timer. Der er dog intet krav om, hvor mange penge man skal have stående. Derfor kan du kan nøjes med at have en sølle krone stående på kontoen. Det er altså markant billigere end at skulle have en konto hos en streamingtjeneste som Viaplay eller Eurosportplayer. Her kan det, som bekendt, ofte løbe op i flere tusinde kroner om året.

 

Få 500 kroner i bonus som ny spiller

Udover muligheden for at kunne livestreame finalerne fra US Open gratis kan du som ny spiller hos Danske Spil også hente sig en stor odds bonus. Denne er på 500 kroner, og den tilbydes til alle nye spillere. For at få den store bonus skal du blot indsætte mindst 500 kroner selv, hvorefter Danske Spil altså smider yderligere 500 kroner i puljen.

I modsætning til mange andre bookmakers udbetaler Danske Spil først bonussen, når gennemspilskravet er opfyldt. Det vil sige, når man har gennemspillet sit indskud seks gange til odds 1,50 eller højere. Dette kan lyde irriterende, da du skal vente på bonussen, men det er faktisk en fordel. Andre bookmakers giver bonussen med det samme og låser den herefter sammen med det oprindelige indskud. Det betyder, at hvis du vinder en stor gevinst på en kupon, vil denne være låst. Sådan er det ikke hos Danske Spil. Her kan du til hver en tid annullere din bonus og udbetale din store gevinst. Dette er selvfølgelig kun noget, du skal overveje, hvis du vinder en gevinst, der er mærkbart større end bonussen på 500 kroner.

 

Masser af odds på US Open

Imens du livestreamer US Open på din foretrukne enhed, kan du selvfølgelig også spille på kampene. Det kan du gøre både før og under kampene. Uanset hvornår du sætter dine spil på US Open, vil Danske Spil have nogle af de allerhøjeste, hvis ikke de absolut højeste, odds. Derudover er der en masse forskellige spilmuligheder, så du kan for eksempel spille på vinderen af kampen, antallet af partier og mange andre ting. Der er et hav af forskellige valgmuligheder, så der er gode muligheder for at tjene gode penge på kampene.

Er du i den heldige situation, at du har flere enheder ved hånden, kan du endda se flere kampe på en gang. Ved siden af US Open kan det for eksempel være, at du vil livestreame Serie A. I så fald kan det til hver en tid lade sig gøre hos Danske Spil.

 

Livestream US Open nu

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift