US Open i tennis 2013: De bedste odds på vinderen

us_open billedeUS Open i tennis starter mandag og vi har naturligvis kastet et blik på favoritterne og hvilke odds, man kan hente på årets amerikanske Grand Slam.

På herrernes side finder vi 3 relle muligheder. Det drejer sig om Novak Djokovic, Rafael Nadal og Andy Murray. Mange vil måske nævne Roger Federer som mulighed også, men fakta er, at han vist mere er et longshot i år. Lad os se lidt på spillerne, der har mulighed for at vinde i år:

Novak Djokovic:

Den førsteseedede serber er måske på verdensranglisten det bedste bud på en vinder. Man bør dog have for øje, at 3 af de sidste 4 turneringer er han røget ud til en af de andre favoritter og i den fjerde til upåagtede John Isner. Han tabte i 5 sæt til Nadal i French Open. Fulgte det op med et nederlag i 3 sæt i Wimbledon-finalen til Murray, før han igen tabte til Nadal i Rogers Cup i 3 sæt. Novak Djokovic virker ikke til at være på toppen, og selvom hard court (som US Open skal spilles på) er godt for Djokovic, så skal han tage sig sammen, hvis han skal nå helt til tops.

Spil på verdensranglistens nr 1 til odds 3.00 hos Bet365

Rafael Nadal:

Rafael Nadal starter i kraft af hans andenplads på verdensranglisten som andenseeded og kan dermed ikke møde Djokovic før finalen. Nadals favoritunderlag er ingen hemmelighed, at det er ler, men på hard court gør han det også glimrende. Han giver sig aldrig, før kampen er helt slut og ser man på hans seneste turneringsresultater er de da også aldeles skræmmende. 6 af de sidste 7 turneringer er vundet (heraf 2 på hard court). Kun i Wimbledon led Nadal et choknederlag i første runde. Ser man bort fra den turnering, så har han slået Djokovic, Ferrer og Federer flere gange i førnævnte turneringer. Det ligner en Nadal i topform inden US Open.

Hvis man ønsker at spille på Rafael Nadal som vinder af US Open, så er det ligeledes bet365, der er valget:

Spil på Nadal som vinder på bet365 til odds 2.87

Andy Murray:

Andy Murray oplevede karrierens helt store højdepunkt (måske bortset fra OL guldet), da han vandt Wimbledon på hjemmebane. Andy Murray har for alvor slået igennem i de senere år og dermed undgik han at blive endnu et af Storbritanniens evighedstalenter, der aldrig blomstrer helt op. Han er blomstret helt op, og selvom han har svingninger kvalitetsmæssigt, så er han en spiller, der altid skal holdes øje med, for han har et suverænt topniveau, når det kører for ham. I ugen op til Wimbledon vandt Murray en anden græsturnering, nemlig AEGON championships i London, men derudover har det været lidt småt med resultaterne på det seneste. Måske har Wimbledon fungeret som en mæthedspille for Murray.

Det vil tiden vise, og hvis du tror, at han vågner sulten op til US Open og tager endnu et Grand Slam-trofæ:

Få Andy Murray til odds 4.33 hos bet365

Vi skal naturligvis også kaste et blik på kvinderne og deres US Open. Den helt store historie inden årets US Open var, hvorvidt Sharapova måtte skifte navn til Sugarpova i de uger, US Open varer. Det skulle angiveligt være for at promovere hendes slik og få gratis reklame på den måde. Det blev aldrig klart om det blev tilladt for Sugarpova/Sharapova, for for et par dage siden blev den russiske superstjerne nødt til at melde afbud til årets turnering på grund af en skulderskade. Uden Maria Sharapova, så er reelle kombattanter på kvindernes side reduceret til to personer, nemlig Serena Williams og Victoria Azarenka. Vi har kigget lidt på netop de to piger.

Læs også: De bedste odds på vinderen af Vuelta a España 2013

Serena Williams:

Serena er den ubestridte dronning af kvindetennis, og nu er hun da også tilbage på toppen af verdensranglisten efter en langvarig skade for nogle år siden. Spil på nytårstalen. Hun taber sjældent en kamp og uanset hvem i verden, man spørger, så vil de svare, at hun er den bedste kvindelige tennisspiller. Hun vinder ikke bare kampe, men også turneringer på stribe. Heldigvis kan alle have en off day, og ellers ville der heller ingen spænding være på kvindesiden. Under Wimbledon led Serena et sjældent nederlag til Sabine Lisicki og for blot en uge siden tabte hun finalen i Western & Southern Open til hendes eneste reelle rival til US Open-titlen, Victoria Azarenka. Det resultat kan måske give anledning til lidt spænding, selvom amerikaneren med garanti vil give alt for at vinde på hjemmebane.

Odds på Serena Williams er bedst hos Bet365 med 1.72.

Victoria Azarenka:

Verdensranglistens nr 2, hviderussiske Victoria Azarenka, har ikke samme succes som publikumsfavoritten, Serena Williams, men uden chance er hun bestemt ikke. Så sent som for en uge siden slog hun netop Serena Williams på samme underlag, som US Open skal spilles på. Azarenka har haft en del skadesproblemer i år. 5 gange har hun måttet opgive/melde fra på grund af forskellige skader. Det er næsten hele højresiden (tå, fod, ankel og knæ), der har drillet hende gennem året. På det seneste har det været den nederste del af ryggen. Victoria Azarenka er en superstærk spiller, når hun er fit for fight, så det kan sagtens være altafgørende for hendes chancer, hvorvidt hun er helt skadesfri. Hun går let i stykker.

Tror du på, at Azarenka er i topform og sagtens kan spille lige op med Serena og tage trofæet med hjem:

Spil på Victoria Azarenka på Betsafe, der giver 4.60 på hviderusseren som vinder

Vi har en enkelt dansker med i kampen om US Open-trofæet, og hende skal vi da også kaste et blik på. Caroline Wozniacki har været i stormvejr i pressen efter en formnedgang og en del ballade om, hvilken ketcher hun skal spille med, og hvis vi skal være realistiske, så er hendes chancer nok også ret små. Vi har dog alligevel lige kigget hende efter i sømmene.

Caroline Wozniacki:

Caroline Wozniacki var så sent som sidste år verdens nr 1. På trods af det, så har hun endnu aldrig vundet en Grand Slam-titel og i år ser muligheden ud til at være længere væk end nogensinde. Efter en masse presseomtale om hende og hendes golfkæreste Rory McIlroy, plus en masse sponsorballade med Yonex og en ketcher, hun ikke var tilfreds med at spille med, så er hun faldet ned til en 8.plads på verdensranglisten. Det er stadig en superflot placering, men danskerne er blevet forvænte og hun er udsat for meget kritik. Det er da heller ikke blevet til nogle turneringssejre i år, og det er kun blevet til en enkelt finaleplads (Indian Wells, hvor hun tabte i 2 sæt til Maria Sharapova).

Wozniacki’s chancer i årets US Open er ikke store, men vil du være lidt patriotisk og måske ramme jackpotten:

Spil på Miss Sunshine som vinderen af US Open – få hele odds 70 på Unibet

Det var slut på gennemgangen af årets store favoritter til US Open-trofæet. Du kan se turneringen hjemme fra sofaen, hvis du tuner ind på EuroSport, der følger turneringen fra start til slut. God fornøjelse!