Lørdag den 7. september vender verdens bedste UFC-fighter, Khabib Nurmagomedov tilbage i oktagonen, når han møder Dustin Poirier i Abu Dhabi. Kampen er Khabibs første siden, han slog Conor McGregor sidste år, og han er favorit til at tilføje endnu en sejr til sit imponerende CV. Bookmakeren bet365 vurderer, som det kan ses på deres odds på Khabib vs Poirier, at russeren har over 80 procent chance for at trække sig sejrsrigt ud af kampen.

Indlæser…

Disse odds hentes direkte fra bet365 og opdateres automatisk

Khabib favorit som vinder

Som oddsene fra bet365 indikerer, er det ikke til at komme udenom, at Khabib er favorit som vinder. Den dagestanske kæmper har en perfekt record i UFC med 27 sejre og ingen nederlag siden debuten i 2012. Indtil videre har ingen for alvor truet Ørnen fra Dagestan, så det er bestemt ikke uden grund, at bookmakerne tror så meget på ham. Khabib er da også den forsvarende letvægtsmester i verden.

Khabib Nurmagomedovs styrke er hans evner som bryder. Her når ingen ham til sokkeholderne, hvilket han har bevist gang på gang. Når først han får sine modstandere ned på jorden, er han næsten umulig at slå.

Til kampen imod Poirier kommer Khabib derudover med en utrolig sult. Han har som bekendt ikke været i oktagonen siden sejren over Conor McGregor i slutningen af sidste år, så han vil være sprængfyldt med energi og kamplyst. Han har brændt efter at komme til at bevise sig på den største scene igen, og det har tydeligvis frustreret ham, hvor meget opmærksomhed de andre kæmpere har fået i hans fravær. Han har måttet høre på mange negative kommentarer om sig selv og sine venner, og nu kan han endelig modbevise kritikerne.

En sidste fordel til Khabib er, at han kommer til at kæmpe på “hjemmebane”. Kampen kæmpes som bekendt i muslimske Abu Dhabi, hvor størstedelen af fansene vil støtte den meget religiøse Khabib fra muslimske Dagestan.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Fight Night i København lige her

Poirier som stor betting underdog

Poirier er en af de kæmpere, der har udnyttet Khabibs fravær. Han kommer fra en imponerende sejr over Max Holloway, der bragte ham på 25-5-1 i sin karriere. Sejren over Holloway gjorde ham også til midlertidig verdensmester, hvorfor han altså nu skal møde Khabib.

Poirier har indenfor de seneste to år slået folk som Alvarez, Gaethje og Pettis, så hans plads på toppen af UFC-tronen kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved.

Selvom Khabib er bookmakernes favorit, kan man sagtens finde aspekter, der taler for Poirier. Amerikaneren er en markant bedre striker end Khabib, da hans egenskaber her simpelthen er komplette. Slag, spark, knæ og albuerne – det hele er farligt og kan potentielt afslutte en kamp til hver en tid. Det er ikke uden grund, at 12 af Poiriers sejre er kommet efter knockout. Hvis Poirier kan holde sig på benene, kan hans rolle som betting underdog hurtigt skiftes ud med en lille favoritværdighed.

Dette bør du oddse på i kampen

Selvom Poirier er en rigtig dygtig fighter, er det ikke til at komme udenom, at Khabib er favorit med stort f. Han er simpelthen på et niveau i særklasse, og han kommer til at rejse fra Abu Dhabi med bæltet.

Bet365 har de bedste odds på Khabib vs Poirier, og vi har fundet tre spil, der indeholder flot værdi.

Først og fremmest anbefaler vi et spil direkte på, at Khabib vinder kampen. Han er som bekendt den bedste kæmper, og selvom oddset er lavt, er der stadig en pæn forrentning med lav risiko at hente her.

bet365 Odds på Khabib som vinder nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Både Khabib og Poirier har det med at vinde deres kampe på knockouts. Derfor forventer vi ikke, at denne kamp går tiden ud. Det mest sandsynlige scenarie er, at Khabib gang på gang vil få Poirier ned på jorden og langsomt slide ham op. Akkurat som vi så det, da han besejrede McGregor. Før eller senere vil Poirier have påtaget sig så meget skade, at dommeren bliver nødt til at afbryde kampen.

Poirier er bestemt en kvalitetskæmper, men han er ikke god nok til for alvor at kunne true Khabib. Det er svært at se ham vinde så meget som en runde, så Khabib vil højst sandsynligt gøre kort proces og komme videre til sit næste offer.

Indlæser…

Disse odds hentes direkte fra bet365 og opdateres automatisk

Det sidste Khabib vs Poirier spilforslag er i forlængelse af det forrige. Vi anbefaler, at du spiller på, at Khabib vinder på KO, TKO, disqualification eller submission. Her får du, som det kan ses forneden, igen et rigtig flot odds. Argumenterne er de samme som tidligere nemlig, at Khabib simpelthen bare er på et højere niveau end Poirier.

Indlæser…

Disse odds hentes direkte fra bet365 og opdateres automatisk

Odds på Khabib vs Poirier hos bet365

bet365 er den danske bookmaker med de bedste odds på Khabib vs Poirier. Her finder du, som vist i denne artikel, flere forskellige Khabib vs Poirier odds, der både er lukrative og gør kampen mere underholdende og spændende.

Du finder Khabib vs Poirier odds hos bet365 ved at gå til “Boxing/MMA” i navigationen i venstre side af skærmen. Herefter skal du vælge “matchups” under UFC. På denne side kan du se alle de kommende UFC-kampe som bet365 har odds på – heriblandt Khabib vs Poirier. Ved at trykke på kampen, kan du se alle de forskellige odds på Khabib vs Poirier og altså spille på kampen.

For at kunne oddse på UFC hos bet365 skal du naturligvis have en konto med penge på. Har du ikke allerede sådan en, får du som ny spiller op til 1.000 DKK i odds bonus, når du opretter dig. bet365 fordobler simpelthen dit første indskud, hvorefter du kan gå igang med at oddse på Khabib.

bet365 Opret konto hos bet365 nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Spil på Khabib vs Poirier hos Danske Spil Oddset

Du kan naturligvis også spille på Khabib vs Poirier ved Oddset fra Danske Spil. I skrivende stund har Danske Spil kun odds på vinderen af kampen og ikke førnævnte specialspil som hos bet365. Til gengæld er oddset på Khabib-sejr marginalt højere.

Indlæser…

Disse odds hentes direkte fra Oddset og opdateres automatisk

For at finde Khabiv vs Poirier ved Oddset, skal du åbne “Flere sportsgrene” i navigationen i venstre side. Herefter skal du vælge UFC/MMA og så “International”. Her vil du så kunne se Oddsets odds på Khabib vs Poirier.

Hos Danske Spil og Oddset skal du naturligvis også have en konto for at kunne spille online på kampen. Som ny spiller får du hos Oddset 500 kroner i bonus, når du indsætter minimum 500 kroner. Du kan naturligvis også indsætte færre penge, men så får du ikke bonus.

Bookmaker is inactive

UFC 242 fight card

Fight card ved UFC 242 i Abu Dhabi
Fight card ved UFC 242 i Abu Dhabi
Fight Card ved UFC 242 i Abu Dhabi, der viser Khabib vs Poirier

FAQ omkring kampen

Hvornår starter Khabib vs Poirier?

Det kan aldrig lade sig gøre at sige præcis, hvornår de forskellige kampe i UFC-stævnerne starter. Det hele afhænger nemlig af, hvor hurtigt de forskellige kampe bliver færdiggjort. Khabib vs Poirier er dog en del af main card, der starter klokken 20.00. Er du kun interesseret i at se den kamp, er det altså her, du skal tænde for at være sikker på ikke at gå glip af noget.

Hvordan ser jeg Khabib imod Poirier?

Viaplay er det eneste sted, der viser kampen lovligt i Danmark. UFC 242 indgår som en del af Sport- og Totalpakken og kan ses på alle understøttede enheder. Du behøver altså ikke gå ud og købe en dyr pay-per-view pakke for at se dette event.

Viaplay viser alle kampe fra både maincard og prelims.

På hvilket sprog streamer Viaplay?

Viaplay sender UFC 242 med både danske og engelske kommentatorer. Der kommer simpelthen til at være to forskellige streams, og du vælger selv, hvilket af dem, du vil se.

Hvor kæmpes Khabib imod Poirier?

UFC 242 kæmpes i Abu Dhabi i De Forenede Arabiske Emirater.

Khabib vs Poirier fra UFC 242, der afholdes i Abu Dhabi