I liga B ved UEFA Nations League finder vi en række store nationer som Rusland, Tjekkiet og Tyrket, som naturligvis gerne skal op i liga A. Samtlige 16 lande kan både rykke op og ned. Vinderen af gruppen får nemlig lov til at spille i liga A ved næste Nations League. Taberen af gruppen må derimod tage den tunge tur ned i liga C. Derudover kan lande fra liga B også komme i spil til de to pladser i play-off om VM-pladser.

bet365 Odds på liga B hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Gruppe 1 (Nordirland, Norge, Rumænien & Østrig)

Der er lagt op til et par interessante kampe i Gruppe 1. Her mødes fire traditionsrige fodboldnationer i form af Nordirland, Norge, Rumænien og Østrig. Bookmakeren Bet365 har gjort Østrig til favoritter til at løbe med oprykningen, men der er lagt op til tæt kampen om pladsen. Norge og Rumænien bør stå med gode muligheder for at kunne true østrigerne. Nordirland er således favoritter til at slutte sidst, men det ville være en fejl at undervurdere dem.

Odds på vinderen af gruppe 1

Odds på UEFA Nations League leveres af bet365

Indlæser…

Østrig

Ved seneste Nations League var Østrig i gruppe med Bosnien og Nordirland. Det endte med en østrigst andenplads. Østrig vandt begge deres kampe mod nordirerne. Kampene mod Bosnien  endte med en uafgjort og et nederlag. Dermed sluttede man på andenpladsen, hvilket betyder, at man atter er at finde i liga B.

Efter Nations League lykkedes det Østrig at kvalificere sig til EM. Her sluttede man toer i Gruppe G. De sluttede seks point efter Polen og fem foran Nordmakedonien og Slovenien. Her var Marko Arnautovic den helt store profil hos Østrig med seks mål i EM-kvalifikationen. Han kan meget vel blive manden, som skal sparke Østrig mod liga A.

Norge

Norge er oprykkere fra liga C. Nordmændene er oprykkere fra liga C. Her vandt de deres gruppe foran Bulgarien, som også rykkede op. Cypern og Slovenien var de øvrige hold i gruppen. Norge hentede fire sejre, en uafgjort og et nederlag, som kom mod Bulgarien.

Norge sluttede på tredjepladsen i deres EM-kvalifikationensgruppe, hvor de sluttede efter Spanien og Sverige. Norge har dog stadig en chance for at nå EM via play-off. Første skridt på vejen bliver en vigtig semifinale mod Slovakiet. Vinder de den, står den på enten Skotland eller Israel. Her og i Nations League er det naturligvis Erling Braut Haaland, som skal sparke Norge mod succes. Han har blot spillet to A-landskampe og har endnu sit første mål til gode.

Rumænien

Gruppens anden oprykker fra liga C er Rumænien. De sluttede på andenpladsen to point efter Serbien, men foran Montenegro og Litauen. Rumænien sikrede sig oprykningen i sidste runde, da man slog Montenegro i en kamp, hvor Montenegro kunne have taget pladsen med en sejr.

I EM-kvalifikationen sluttede Rumænien som nummer fire i deres gruppe efter Spanien, Sverige og Norge. Det betyder, at de ligesom Norge skal spille play-off on en palds ved EM. Her gælder det først en kamp mod Island og derefter enten Bulgarien eller Ungarn i en eventuel finale. En af landets store profiler er angriberen George Puscas fra Reading.

Nordirland

Nordirland var også i liga B ved sidste Nations Leauge. Det var dog ikke nogen stor oplevelse for nordirerne, da sluttede sidst i deres gruppe med nul point efter fire kampe. Det var Bosnien og Østrig, som gjorde livet surt for Nordirland. Man skal huske, at de blot lukkede syv mål ind på de fire kampe, så det var ikke fordi de blev helt kørt over.

Nordirland er endnu et hold, som skal spille play-off for at komme med til EM. Det gjorde det godt i deres kvalifikationsgruppe, hvor de sluttede på trejdepladsen efter Holland og Tyskland. Nu gælder det i første omgang en semifinale mod Bosnien og derefter en eventuel finale mod enten Slovakiet eller rivalerne Irland.

Gruppe 2 (Israel, Skotland, Slovakiet & Tjekkiet)

I gruppe 2 er der dømt naboopgør, når Slovakiet og Tjekkiet skal møde hinanden. Tjekkerne går naturligvis benhårdt efter at rykke op og er da også favoritter foran Slovakiet. Herefter følger Skotland, som efterhånden er ved at få skruet et fornuftligt hold sammen. Sidst men ikke mindst er der også Israel, som også er blevet stærkere gennem de sidste par år.

Odds på vinderen af gruppe 2

Odds på UEFA Nations League leveres af bet365

Indlæser…

Tjekkiet

Tjekkiet måtte sidste Nations League sande, at Ukraine bare var bedre end dem. De sluttede nemlig som nummer to i deres gruppe – tre point efter ukrainerne. Dermed missede man oprykning. De tabte begge kampe mod Ukraine, hvilket naturligvis var udslagsgivende. Det skal der naturligvis ændres på i denne udgave af Nations League.

Tjekkerne kommer til turneringen med god moral efter EM-kvalifikationen. Her sikrede de sig en plads efter en andenplads i deres gruppe. Denne blev vundet af England, som tjekkerne dog fik sået undervejs. Det var Englands første nederlag i en kvalifikationskamp i ti år, så det har en stor skalp for Tjekkiet. Deres største profil er Romas Patrik Schick, som scorede tre mål i sidste års Nations League.

Slovakiet

Slovakiet var ved seneste Nations League også i samme gruppe som naboerne Tjekkiet. Her sluttede de dog sidst med blot tre point. Heldigvis for dem, var der ikke nedrykning til liga C i den udgave af turneringen. Deres eneste sejr kom mod Ukraine, som man slog med 4-1. Det skal dog tilføjes, at denne sejr kom i sidste runde, efter Ukraines oprykning var sikret.

Slovakiet var snublende tæt på at sikre sig en plads ved EM. De sluttede blot ét point efter Wales i deres kvalifikationsgruppe men måtte tage til takke med tredjepladsen. Derfor er de et af de mange lande i liga B, som senere skal spille play-off om en plads til EM. Her møder de Irland. I en finale kan de møde enten Nordirland eller Bosnien. Marek Hamsik er naturligvis holdet helt store profil.

Skotland

Mens resten af Storbritannien og Irland har været til slutrunder inden for de seneste par, er det ved at være noget tid siden for Skotland. De har ikke været med siden VM i 1998. De har dog stadig chancen for at komme med til EM 2020. Skotland slutte nummer tre i deres gruppe men var ikke i nærheden af andenpladsen. De sluttede nemlig hele ni point efter Rusland. Nu gælder det en semifinale mod Israel og derefter en finale mod enten Norge eller Serbien.

Skotlands succes kan forklares med, at de har gang i en fornuftlig årgang. Der er Premier League-profiler som Andrew Robertson, Kieran Tierney, John McGinn og Scott McTominay.

Skotland er oprykkere fra liga C, hvor de vandt gruppen med tre point ned til Israel, mens Albanien sluttede sidst med tre point. For skotterne må missionen være at udgå nedrykning.

Israel

Israel er som nævnt ligesom Skotland nye liga B. De sluttede som nævnt, som toer i deres gruppe. Det faktum at grupperne skulle udvides gjorde dog, at de også endte med at rykke op.

Israel sluttede næstsidst i deres EM-kvalifikationsgruppe. Deres gode præstation i seneste Nations League gør dog, at de skal spille play-off om en plads ved EM. Her får de som nævnt igen fornøjelsen af Skotland inden en mulig finale mod enten Norge eller Serbien.

Gruppe 3 (Rusland, Serbien, Tyrkiet og Ungarn)

Her er der tale om en giftig gruppe med fire meget stærke hold i form af Rusland, Serbien, Tyrkiet og Ungarn. Rusland er favorit til at vinde gruppen, men de forventes at få Serbien og Tyrkiet lige i hælene. Ungarn er også et hold i fremgang, som kan blive en farlig joker.

Odds på vinderen af gruppe 3

Odds på UEFA Nations League leveres af bet365

Indlæser…

Rusland

Ved sidste Nations League måtte russerne se Sverige løbe med førstepladsen i gruppe 2. Her blev russerne henvist til andenpladsen på grund af Sveriges bedre præstationer i indbyrdes kampe. Det blev afgjort i sidste runde, hvor russerne tabte med 2-0 til svenskerne.

I EM-kvalifikationen var der dog ingen slinger i valsen. Her tabte russerne deres to kampe mod Belgien, men resten af de ti kampe blev vundet. Dermed sikrede man sig andenpladsen med ni point ned til Skotland. Artem Dzyuba var med sine ni mål i ti kampe den helt store profil under russernes jagt på EM-kvalifikation.

Tyrkiet

Tyrkerne var naturligvis også i gruppe med Rusland sidste Nations League. Her sluttede man sidst. Det skal naturligvis helst ikke gentage sig, da det ville resultere i nedrykning til liga C, hvilket naturligvis ville være en katastrofe for en fodboldnation af Tyrkiets størrelse.

Tyrkerne blev klar til EM efter en andenplads i Gruppe H, hvor man sluttede to point efter Frankrig men fire foran Island. Evertons Cenk Tosun var med sine fem mål en vigtig mand for tyrkerne ved den lejlighed.

Serbien

Serbien gik ubesejrede gennem deres gruppe i liga C. Dermed rykkede de naturligvis op i liga B. De vandt gruppen med to point ned til Rumænien, som man spillede uafgjort med to gange. Den store helt hos Serbien blev Fulhams Aleksandar Mitrovic, som scorede seks mål i samme antal kampe.

I EM-kvalifikationen måtte serberne tage til takke med en trejdeplads i deres gruppe, hvor Ukraine og Portugal tog de direkte EM-billetter. Derfor skal Serbien nu ud i play-off. Først gælder det Norge og derefter en potentiel finale mod Skotland eller Israel.

Ungarn

Ungarn sikrede sig andenpladsen i deres gruppe i liga C foran næsen på Grækenland. De skete i sidste runde, hvor Ungarn slog Finland med 2-0. Samtidig Grækenland på katastrofal vis med 1-0 på hjemmebane mod Estland. Det betød, at Grækenland blev overhalet af Ungarn i kampen om andenpladsen.

Ungarn er endnu et land, som skal spille play-off om en plads ved EM. Det skete, da man sluttede på fjerdepladsen i den tætte gruppe E. De tabte andenpladsen, da de blev slået med 2-0 af Wales i sidste spillerunde. Derfor skal man nu møde Bulgarien i play-off og senere Island og Rumænien i en eventuel finale.

Gruppe 4 (Finland, Bulgarien, Irland & Wales)

Det var denne gruppe, som Danmark vandt ved sidste Nations League foran Irland og Wales. Nu har de fået selskab af Bulgarien og Finland. Spørger man Bet365 er det dog Irland og Wales, som kommer til at kæmpe om førstepladsen. Missionen for Finland og Bulgarien bliver formentlig at undgå en hurtig retur til liga C.

Odds på vinderen af gruppe 4

Odds på UEFA Nations League leveres af bet365

Indlæser…

Irland

Irland er endelig sluppet af med deres onde ånd Danmark, som har drillet dem meget gennem de sidste par år. Ved sidste Nations League blev det blot til to point for irerne, som blev hentet mod netop Danmark. Dermed sluttede de ikke overraskende på sidstepladsen.

I EM-kvalifikationen var Danmark igen lige en tand bedre end Irland, som sluttede på tredjepladsen – tre point efter danskerne. Dermed er næste skridt på vejen mod EM en play-off-semifinale mod Slovakiet. Hvis man vinder denne skal der spilles finale mod Bosnien eller naboerne Nordirland.

Wales

Wales sluttede på andenpladsen i deres gruppe ved sidste års Nations Leauge, da man sluttede to point efter Danmark. Wales tabte da også begge kampe mod Danmark med henholdsvis 2-0 og 2-1, mens Irland blev nedlagt med 4-1 og 1-0.

Wales er et af de lande i liga B, som allerede er kvalificeret til EM. De sluttede som nummer to i deres gruppe tre point efter Kroatien og blot et enkelt foran Slovakiet, mens Ungarn var to efter. Den helt store profil hos Wales er naturligvis Gareth Bale. De har dog også folk som Daniel James og Aaron Ramsey.

Finland

Finlands masseive fremgang på landsholdsfronten afspejles meget godt i deres præstation ved sidste Nations League. Her vandt man sin gruppe i liga C foran Ungarn, Grækenland og Estland. Her var Finlands topscorer ikke overraskende Teemu Pukki med fem kasser.

Finland har også allerede kvalificeret sig til EM efter deres andenplads i gruppe J. Her sluttede de 12 point efter Italien men fire foran Grækenland. Igen var Norwich-angriberen Pukki den helt store profil med hele 10 mål i samme antal kampe.

Bulgarien

Bulgarien kommer formentlig til at kæmpe med Finland om at undgå nedrykning til liga C. De rykkede op efter at have samlet 11 point sammen fra seks kampe. Dermed sluttede de to point efter Norge men vigtigst af alt seks point foran Cypern.

Bulgarien har også stadig mulighed for at komme med til EM. Desluttede på fjerdepladsen i deres pulje efter England, Tjekkiet og Kosovo. Dermed skal de nu spille en vigtig semifinale mod Ungarn og derefter venter en mulig finale mod enten Island eller Rumænien.

bet365 Odds på liga B hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.