Tronskifte venter i dansk eSport – Nu kommer Heroic stormende

Counter Strike Global Offensive

Af Roman Kosolapov/Shutterstock

Torsdag eftermiddag starter den store CS:GO-turnering ved Copenhagen Games 2018. Det er Danmarks største eSports-turnering, og der er lagt op til et par begivenhedsrige dage. Det ambitiøse satsning North er favorit til at snuppe sejren hos bookmakeren eOddset, men turneringen kan meget vel ende anderledes. North kommer nemlig til at få kamp til stregen fra det fremadstormende Heroic-hold, der uden tvivl går en lys fremtid i møde. Hos eOddset får man pengene fire gange igen, hvis Heroic snupper sejren ved Copenhagen Games, hvilket er rigtig flot.

 

Odds på Heroic som vindere af Copenhagen Games

 

Derfor vinder Heroic Copenhagen Games

Heroic har længe været et af Danmarks allerbedste eSports-hold, men alligevel har holdet ofte spillet tredjeviolin efter Astralis og North. Den tendens ser dog ud til at stoppe ved årets Copenhagen Games, hvor meget tyder på, at Heroic kan overtage den danske eSports-trone.

Heroic har været en del af verdenseliten siden 2016, og det er et hold, der altid er med fremme ved de store turneringer. Holdet er efterhånden en sammenspillet enhed, og det er tydeligt, at spillerne virkelig kender og stoler på hinanden. Derfor har Heroic også ofte set bedre ud end North i 2018, hvor de har været virkelig godt kørende.

North’ eneste problem er faktisk, at de må undvære den fremragende AWP’er, Jakob “JUGi” Hansen. I Patrick “es3tag” Hansen har de dog en rigtig dygtig afløser, der nok skal leve op til de høje forventninger.

Da Copenhagen Games præsenterede Heroic som et af deltagerholdene var det derfor også med begejstring i stemmen.

– Heroic-organisationen er jo et barn af topspillere der rækker helt tilbage til SK Gaming – et navn der nok har en ganske speciel betydning for dedikerede fans af CS. Det er fascinerende og spændende at se disse spillere og hold udvikle sig over den lange tid vores event har kørt – at se dem modnes med spillet på den måde de har gjort. Jeg glæder mig meget til at se hvad Heroic kan gøre til Copenhagen Games 2018, udtalte Zahid Butt, ejer af Copenhagen Games, ifølge esport.dk

https://twitter.com/heroicgg/status/978638057606967296

 

Her er Heroic-stjernerne, der skal sikre sejren

Holdet ledes af Marco “Snappi” Pfeiffer, der er holdets in-game leader. Han har mange års erfaring med CS i bagagen, hvilket gør ham til en uundværlig del af holdet. Det er ham, der tager beslutningerne i kampens hede, og det gør han med en præcision, der giver ham White House Potential, som Casper Christensen berømt udtalte i Klovn.

CS:GO handler dog om samarbejde, hvilket er også er en af Heroics store styrker. I svenske Andreas “MODDDI” Fridh og norske Ruben “RUBINO” Villarroel” har holdet to fremragende riflers. De er begge typerne, man altid kan regne med, når kampene spidser til.

Det samme kan man også sige om den unge entry fragger Nikolaj “niko” Kristensen. Med sine blot 19 år er han en af de mest lovende danske CS:GO-spillere, og han går uden tvivl en stor fremtid i møde.

Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig den unge JUGi. Han brænder efter at vise, hvor god en spiller han er nu, hvor han er tilbage i Heroics startopstilling.

 

Odds på Copenhagen Games 2018 hos eOddset