Counter Strike Global Offensive
Af Roman Kosolapov/Shutterstock

Onsdag den 28. marts starter Copenhagen Games, der er Danmarks største esports-turnering, og hos Danske Spils eOddset kan man naturligvis placere odds på Copenhagen Games. Turneringen afholdes for første gang i Bella Centeret i København, hvilket er en massiv opgradering i forhold til de tidligere turneringer i Øksnehallen. De flotte omgivelser giver perfekte forhold til en række af sportens største stjerner, inklusiv de danske CS:GO hold, Astralis og North.

De mange deltagere skal konkurrere i syv forskellige spil, og den samlede præmiesum er i alt på hele 900.000 kroner. Der er dermed lagt op til et brag af en turnering, og det er selvfølgelig muligt at spille et hav af Copenhagen Games odds.

 

Bookmaker is inactive

 

Odds på Copenhagen Games

Copenhagen Games er det største af det største indenfor dansk esport. Er man esports-interesseret bliver de næste par dage derfor et rent slaraffenland, og det er oplagt at bruge sin viden til at placere en række odds på Copenhagen Games. Der er nemlig rigtig mange penge at hente ved odds på esport, da bookmakerne endnu ikke er eksperter i de forskellige discipliner.

Hovedturneringen ved Copenhagen Games er naturligvis turneringen i CS:GO. Man kan spille på udfaldet af samtlige kampe hos Danske Spil, der har lavet eOddset specifikt til esport. Foretrækker man i stedet at lave League of Legends odds til Copenhagen Games, er det naturligvis også muligt hos eOddset.

Der mangler kort sagt ikke muligheder for at lave odds på Copenhagen Games, hvis man får sig en konto hos Danske Spil.

 

Odds bonus til Copenhagen Games

Det suverænt bedste sted at sætte sine Copenhagen Games odds er som bekendt hos Danske Spil. Her er esport ikke blot et biprodukt men snarere et rendyrket hovedfokus. Det gør det til en fornøjelse at sætte sine esport odds, da man altid finder odds og specialspil til både de største og mindste kampe fra ind- og udland.

For at kunne placere odds på esport online, skal man dog have en konto på danskespil.dk. Som ny kunde hos spiludbyderen er man berettiget til en stor odds bonus på hele 500 kroner. Denne får man efter ens første indskud, hvis det er på mindst 500 kroner. Man kan dermed starte med hele 1.000 kroner på sin spilkonto, ved blot at indskyde 500 kroner. Herefter er man klar til at placere sine odds på Copenhagen Games og sikre sig sine mange gevinster.

 

Bookmaker is inactive

 

Disse spil konkurrerer de i i Copenhagen Games

Der spilles som bekendt hele syv forskellige spil ved årets udgave af Copenhagen Games. Disse spil varierer meget fra hinanden, så der er noget til enhver smag. Den helt store sællert er dog Counter Strike: Global Offensive, også kendt som CS:GO. Det er suverænt det største spil indenfor esport, omend League of Legends og StarCraft 2 også er utrolig populære internationalt.

De syv spil ved Copenhagen Games:

 • CS:GO
 • League of Legends
 • StarCraft 2
 • PlayerUnknown’s Battlegrounds
 • Hearthstone
 • Team Fortress 2
 • FIFA
 • Call of Duty

 

Alle turneringerne ved Copenhagen Games

Deltagerne i de syv forskellige spil er delt op i 11 forskellige turneringer. At CS:GO er den største bevises af, at spillet har hele tre turneringer samt de suverænt største præmiesumme. Dermed skal man huske at sætte sine CS:GO odds, så man også kan få en del af de store summer.

 

CS:GO Main Tournament

Den suverænt største af de 11 turneringer. Turneringen starter med kvalifikation torsdag, hvorefter den løber indtil lørdag, hvor finalen spilles. Fire hold, North, Quantum Bellator Fire, Heroic og Team Kinguin, er automatisk kvalificeret til hovedturneringen, imens resten altså skal i gennem kvalifikationen.

At CS:GO Main Tournament er Copenhagen Games’ største begivenhed bekræftes også af turneringens præmiepulje. Her er nemlig en præmiepulje på hele 100.000 amerikanske dollars til de bedste hold.

 1. plads: 50.000 $
 2. plads: 20.000 $
 3. plads: 10.000 $
 4. plads: 10.000 $
 5. plads: 3.000 $
 6. plads: 3.000 $
 7. plads: 2.000 $
 8. plads: 2.000 $

Ved eOddset fra Danske Spil kan man naturligvis finde et hav af CS:GO odds på Copenhagen Games. Faktisk kan man spille på samtlige kampe, og dermed få masser af action med Copenhagen Games odds hele ugen.

 

CS:GO Ladies Tournament

Copenhagen Games er den eneste eSports-begivenhed i verden med en rendyrket CS:GO-turnering kun for kvinder. Ligesom Main Tournament løber Ladies Tournament også indtil lørdag aften, hvor finalen spilles klokken 18. Præmiepuljen er ikke helt på niveau med main event, men den er stadig blandt de største ved Copenhagen Games.

 1. plads: 15.000 $
 2. plads: 7.000 $
 3. plads: 1.500 $
 4. plads: 1.500 $

 

League of Legends Tournament

League of Legends-turneringen starter med et gruppespil, hvorefter de bedste hold går videre til kvartfinalen. Internationalt er League of Legends en af de største esportsgrene i verden, og over hele kloden er der derfor folk, der tjener gode penge på League of Legends odds. Præmiesummen ved League of Legends Tournament er på 20.000 danske kroner, imens top tre også kvalificerer sig til den prestigefulde EU LCS Spring Finals i Royal Arena senere på året.

 1. plads: 12.000 kroner
 2. plads: 6.000 kroner
 3. plads: 2.000 kroner

 

PlayerUnknown’s Battlegrounds Tournament

PlayerUnknown’s Battlegrounds, bedre kendt under det mundrette navn PUB, er med ved Copenhagen Games for første gang nogensinde. Spillet er blevet enormt populært i løbet af det seneste år, og der venter tilskuerne i Bella Centeret nogle underholdene kampe.

At PUB er et populært spil ses også på præmiesummen, der er på 50.000 kroner.

 1. plads: 27.000 kroner
 2. plads: 15.000 kroner
 3. plads: 5.000 kroner

Derudover får det holds med flest kills i finalen også 3.000 kroner. Udover den store hovedturnering afholdes der også en række duo-games, hvor deltagerne kan vinde lækkert esports-udstyr.

 

Hearthstone Tournament

Hearthstone er et af de mindre spil ved Copenhagen Games, men det gør det bestemt ikke kedeligt. Turneringen får besøg af nogle af Danmarks bedste spillere, og den er bestemt et kig værd. I alt er der 5.000 kroner i præmiepuljen.

 1. plads: 1.500 kroner
 2. plads: 1.000 kroner
 3. plads: 500 kroner
 4. plads: 500 kroner
 5. plads: 375 kroner
 6. plads: 375 kroner
 7. plads: 375 kroner
 8. plads: 375 kroner

 

Team Fortress 2 Tournament

Team Fortress 2-turneringen er inddelt i to stadier. Den første er et gruppespil, hvor de deltagende hold er delt op i fire forskellige grupper. De bedste otte hold, top to fra hver gruppe, går herefter videre til kvartfinalerne. Her skal de kæmpe om en præmiepulje på 3.000 euro, der deles i mellem de tre bedste hold.

 1. plads: 1.600 €
 2. plads: 800 €
 3. plads: 600 €

 

FIFA Tournament

For de fodboldinteresserede skal FIFA-turneringen nok blive interessant. FIFA er ikke normalt en sportsgren, man forbinder med odds på esport, men den bliver langsomt mere og mere populært.

Fodboldklubber fra hele verden investerer for tiden i FIFA-hold. Derfor kan man se spillere fra AGF, Hammerby IF, Lyngby BK og Brøndby IF ved Copenhagen Games. Dermed kan nogle fodboldfans også støtte deres yndlingsklub med et par Copenhagen Games odds.

Deltagerne ved FIFA Tournament kæmper om en samlet præmiepulje på 15.000 kroner, der uddeles således:

 1. plads: 10.000 kroner
 2. plads: 3.500 kroner
 3. plads: 1.500 kroner

Alle FIFA-kampene spilles fredag.

 

ATEA EDU CUP CS:GO Tournament

EDU Cup er en dansk udviklingsliga for CS:GO. Det er her morgendagens stjerner i øjeblikket kæmper og udvikler sig. Derfor finder man i ATEA EDU CUP CS:GO Tournament også en række af Danmarks største CS:GO talenter.

Præmiepuljen er på 20.000 kroner, imens der også er lækkert esports-udstyr og billetter til NetParty Fyn på højkant til de bedste hold.

 1. plads: 10.000 kroner
 2. plads: 5.000 kroner
 3. plads: 2.500 kroner
 4. plads: 2.500 kroner

 

PS4 Call of Duty WWII Tournament

Som navnet antyder spilles årets Call of Duty WWII Tournament på PlayStation 4. Turneringen starter allerede onsdag, hvorefter den afsluttes torsdag. Præmiepuljen er på 7.200 kroner.

 1. plads: 4.800 kroner
 2. plads: 1.600 kroner
 3. plads: 800 kroner

 

ATEA EDU CUP LoL Tournament

Her kæmper Danmarks største talenter indenfor League of Legends. Som størstedelen af de andre turneringer ved Copenhagen Games starter turneringen med et gruppespil, hvorefter de bedste går videre til knald-eller-fald-runderne, der spilles fredag og lørdag.

Turneringen har en præmiepulje på 2.000 kroner. Derudover kan deltagerne også vinde lækkert esportsudstyr samt ti billetter til NetParty Fyn og 15 billetter til EU LCS Spring Finals i Royal Arena.

 1. 12.000 kroner
 2. 6.000 kroner
 3. 2.000 kroner

 

StarCraft 2 Tournament

I Asien er StarCraft 2 et af de allerstørste spil, hvis ikke det største. I Danmark og Europa har spillet dog ikke helt den samme status, og derfor rangerer denne turnering som en af de mindste ved Copenhagen Games. Det ses også på præmiepuljen, der blot er på 3.000 kroner i alt.

 1. plads: 1.050 kroner
 2. plads: 840 kroner
 3. plads: 630 kroner
 4. plads 480 kroner

 

De danske stjerner ved Copenhagen Games

Det helt store samtaleemne ved årets Copenhagen Games er naturligvis, hvordan det går de danske stjerner. Det er især tilfældet indenfor CS:GO, hvor det især bliver interessant at følge holdene North og Heroic. De to hold rangerer som henholdsvis Danmarks næstbedste og tredjebedste hold efter Astralis.

North, der er ejet af FC København og Nordisk Film, var sidst med ved Copenhagen Games i 2016, hvor det blev til en plads i kvartfinalen. Siden har holdet gennemgået en fornuftig udvikling, men det mangler stadig det helt store gennembrud. I 2017 sluttede North skidt af med horrible indsatser ved både BLAST Pro Series i København og ESL Pro League i Odense. Heller ikke i 2018 har North for alvor gået gang i den, så de er under pres inden turneringen i Bella Centeret.

Netop på grund af Norths ustabilitet kan man med rette tillade sig at have store forventninger til Heroic. Holdet er med ved Copenhagen Games for første gang nogensinde, og det har været i god form på det seneste. Det er blandt andet blevet til en sejr over polske Virtus Pro, hvorfor man bør overveje dem, når man placerer sine Copenhagen Games odds.

Fra Heroic er det især værd at holde øje med sniperen JUGi, der er på vej til at blive en af Danmarks bedste på positionen.

 

Se Copenhagen Games live

Lørdag den 31. marts kan man se CS:GO i verdenklasse direkte i dansk fjernsyn. Det sker på kanalen DR3, der starter transmissionen allerede klokken 12.15 og derefter sender CS:GO indtil klokken 22.30. På DR3 kan man dermed se begge semifinaler samt finalen direkte med kommentatorer, analyser og alt, hvad der ellers hører sig til en stor sportsbegivenhed.

Er det ikke nok at se semifinalerne, kan man også følge de største kampe og begivenheder på Copenhagen Games’ Twitch-kanaler. Her kan man blandt andet følge de indledende kampe fra CS:GO Main Tournaments gruppespil samt Ladies Tournament. Dermed er der altså gode muligheder for at finde sig et godt Copenhagen Games stream.

 

Bookmaker is inactive