scandic-bookmakers-logoStig Tøfting er som sædvanligt tilbage igen, og denne gang er han klar med et nyt “Tøftings Top Tip” til spillerne hos ScandicBookmaker. Stig Tøfting forudser nemlig et målrigt opgør mellem FC København og Esbjerg, hvilket betyder, at du kan få et risikofrit spil på netop denne kamp.

“Tøftings Top Tip” kampagnen går nemlig ud på, at Stig Tøfting finder en vilkårlig kamp på markedet, og det tip skal du så følge. Hvis du følger Stig Tøftings tip, og han har ret i sit odds, så får du naturligvis din fulde gevinst. Hvis Stig Tøfting tager fejl og rammer forkert, så modtager du din indsats retur som en bonus. Det vil altså sige, at det er et risikofrit spil.

 

Odds på Tøffes Top Tip her —>

I denne runde er det Superligaopgøret mellem FC København og Esbjerg, som “plæneklipperen” har taget et kig på. Her vurderer den tidligere landsholdsspiller, at der bliver scoret mere end 2.5 mål i opgøret. Det udfald kan du lige nu få hele odds 1.90 på, hos ScandicBookmakers.

 

Sådan gør du:

For at deltage i kampagnen skal du have oprettet en konto hos ScandicBookmakers. Dette kan du gøre kvit og frit via vores overstående link. Når du har oprettet en konto, skal du gå ind på Superliga-markedet, hvor du kan finde kampen mellem FC København og Esbjerg. Her går du under MÅL og vælger naturligvis over 2.5 mål, som er Stig Tøftings bud på kampen.

Når du har fundet væddemålet, skal du placere min. 50 kr. og max. 100 kr. på udfaldet. Hvis dit bet går hjem, modtager du din fulde gevinst, og hvis du taber på Stig Tøftings råd, så får du altså din indsats tilbage som en bonus. Det er dermed et risikofrit bet, og du har intet at tabe.

Den bonus du får retur, skal du spille igennem 1 gang til min odds 1.50 for at spille den fri.