Tip EM-vinderen og vind den ultimative underholdningspakke til €15.000

tipico_tip_em_vinderen

Har du allerede nu et godt bud på vinderen af EM 2016 i Frankrig, kan du måske score dig en fed €15.000 underholdningspakke hos bookmakeren Tipico. I alt er der 10 pakker i spil, og der trækkes lod blandt alle som kan gætte, hvem der vinder EM 2016 i Frankrig.

På kampagnesiden hos Tipico, skal du udfylde en særlig kupon, hvor du vælger hvem der vinder grupperne, hvem der bliver to’ere og de fire bedste tre’ere. Herefter udfyldes knockoutfasen med kampe, som du derefter skal gætte udfaldet af helt frem til finalen. Du kan se eksempel på kuponen nederst på denne side.

Det er en sjov konkurrence at være med i, og det eneste du skal bruge er dit navn og en email-adresse. Det er med andre ord gratis at deltage i kampen om de 10 x €15.000 underholdningspakker.

Kom i gang her hos Tipico.dk >>

 

Hvad er der i pakken?

Underholdningspakkerne har en værdi af €15.000 pr. stk, der trækkes lod blandt der har gættet den rigtige vinder af EM d. 11. juli – dagen efter finalen.

De 10 pakker indeholder følgende:

 • iPad Pro 9,7”
  iPad Pro er mere end den næste generation af iPad – det er en kompromisløs vision af personlig teknik til den moderne verden.
  Model: 9,7″ 32 GB Wi-Fi Silver
 • Marshall Bluetooth Speaker
  Kompakt, fantastisk samt trådløs lyd. Marshall Bluetooth Speaker giver dig lyden, som du fortjener.
  Model: Marshall Acton Bluetooth Speaker
 • Apple Watch Sport
  Modtag og besvar dine favorit notifikationer. Få motivationen du behøver for at forblive aktiv og sund. Udtryk din personlige stil på en helt ny måde.
  Model: 42mm Space Gray Aluminum Case with Black Sport band
 • Adidas miCoach Smart Ball
  Adidas miCoach Smart Ball fodbold hjælper dig med at forbedre din sparketeknik ved at give dit spark præcision, kraft og spin.
  Model: Adidas miCoach Smart Ball

 

Eksempel på udfyldelse af kuponen

tipico_em_2016_promo_michis_bud

 

Udfyld din egen kupon hos Tipico.dk >>

 

tipico-red-580x330