sportingbet-logoTennissæsonen med det største spillere er ved at være slut, men det betyder ikke, at du ikke længere kan bette på Tennis. Hos SportingBet er der stadig masser af tenniskampe i gang, hvor bl.a. den danske Wimbledon Double vinder, Frederik Løchte Nielsen spiller.

Danskeren er langt fra ligeså god i single, som han er det i double, og dette er også grunden til, at han spiller kampe i challengerturneringen og ikke i ATP-turneringen.

 

Spil tennis-tribler her hos SportingBet —>

Hos SportingBet er de klar til at give dig pengene retur på alle tenniskuponer, hvor du kun taber med en enkelt kamp. Vi kender alle det, at man har lavet en saftig trible, hvor man har mulighed for at vinde rigtig mange penge, men den sidste kamp misser, og dermed forsvinder ens store gevinst lige for øjnene af en.

Det kommer altså ikke til at ske med SportingBets Tripleforsikring, hvor du får pengene retur, hvis en af dine tre kampe taber.

 

Sådan gør du for at udnytte bonussen:

For at udnytte dette tilbud kræver det, at du har en konto hos SportingBet, hvis du ikke allerede har dette, så kan du oprette en kvit og frit.

Når du har oprettet din konto, skal du gå ind på tennismarkedet, hvor du skal finde min. tre tenniskampe. Disse kampe skal alle være på min. odds 1.50 før de tæller med i tilbuddet.

Du spiller nu på denne kupon for et valgfrit beløb, som dog er på min. 50 kr. Max. Indsatsen bestemmer du selv, men du kan max. Få op til 100 kr. retur på dit væddemål.

Nu læner du dig bare tilbage og nyder dine tenniskampe, og håber at alle tre kampe går hjem. Hvis alle tre går hjem, får du din fulde gevinst, men vinder kun to af dine spillere, så får du op til 100 kr. tilbage af din indsats som en bonus.

Regler og vilkår er gældende for denne kampagne.