Gigantnationer støder sammen i kvartfinalen

Det må være et lettet portugisisk mandskab, der står i kvartfinalen efter en svær kamp mod Slovenien, hvor fodboldikonet Cristiano Ronaldo måtte gå grædende til pause i tillægstiden, fordi han missede et straffespark.

Det er dog ikke kun Portugal, der kæmper med at score. Også et ellers stjernespækket fransk landshold har haft sine udfordringeri i EM, hvor det faktisk er modstanderen, der har været Frankrigs topscorer. To af de i alt tre mål til Frankrig er nemlig selvmål scoret af modstanderne selv.

Til gengæld har franskmændende en virkelig solid defensiv, der kun har lukket ét mål ind i fire kampe. Portugal er også stærk i forsvaret, som vi så mod Slovenien, men den defensive disciplin er ikke helt på niveau med Frankrigs.

Det kan lyde underligt, når det er verdensstjerner som Kylian Mbappé, Ousmane Dembele, Bernardo Silva og Cristiano Ronaldo, der fylder plænen på Volksparkstadion i Hamborg, men med to haltende offensiver og omvendt relativt stærke defensiver, tegner det ikke til at blive en målrig affære.

Spilforslag

Både Frankrig og Portugal har haft svært ved at score i de første fire kampe ved EM 2024, men har til gengæld gjort det godt defensivt. Det tyder på en målfattig kamp, hvor vi maksimalt får 1 mål, men alligevel bliver det nok Frankrig, der har overhånden.

Portugals angreb er for afhængigt af en Ronaldo, der er langt fra målform, og med Saliba i defensiven hos Frankrig, forventer jeg en fransk kvalifikation til semifinalen.

Mit spilforslag er således, at der bliver scoret under 1,5 mål i kampen og Frankrig kvalificerer sig til semifinalen. De to væddemål kan kombineres hos vBet til odds 4,401.

vBet Følg dagens spilforslag

Placér ét væddemål på op til 500 kr. og få et freebet på 100% af indsatsen | Gælder kun nye verificerede spillere | Gælder kun for første væddemål | Minimum odds 1,80 for kvalificerende singlevæddemål | Minimum odds 1,50 for kvalificerende kombinationsvæddemål | Spil for minimum 40 kr. | Freebet udløber 60 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Flere tips

Spilforslag
EM Finale 2024
EM Finale - Spanien - England - vBet spilforslag - 2024
Spilforslag
EM 2024
Holland - England - EM 2024 - vBet