Spilforslag: Uruguay – Irak (U20 VM)

200px-2013_FIFA_U-20_World_Cup_logoI Trabzon i Tyrkiet er U20 VM på vej ind i sin afgørende fase. Irak’s overraskende mandskab møder Uruguay i dagens sidste semifinale. Det er nu det skal afgøres, hvem der får muligheden for at spille med om verdensmesterskabet og hvem der risikerer at rejse hjem helt uden medalje.

Irak har præsteret langt over evne og jeg har selv haft fornøjelsen af at se dem spille. De kæmper en vis legemsdel ud af bukserne og selvom de bliver underdogs i dagens opgør, så skal man bestemt ikke udelukke dem.

De vandt overraskende deres indledende gruppe foran nationer som England og Egypten. Selv i gruppens sidste ubetydelige kamp mod Egypten kæmpede de sig til en sejr. Så æren betyder mindst lige så meget som lønchecken for de irakiske spillere.

Uruguay startede som nævnt i en tidligere artikel med nederlag til Kroatien, men siden da har de ikke set sig tilbage. De formåede endda at eliminere Spanien senest, og det var på ingen måde en let opgave. Spanien er en af giganterne. Uruguay må efter den præstation for alvor have drømme om guldet.

I den anden kamp er Frankrig stadig en del af VM-turneringen og det vil ligeledes blive en stor mundfuld for Uruguay, hvis det skulle komme til det i finalen, men nu skal de lige forbi Irak først.

Man kan godt forestille sig, at flere af Uruguay’s spillere allerede har tankerne i finalen, men det skal de virkelig passe på med.

Uruguay fortjener favoritværdigheden efter at eliminere Spanien og mener du, at det er nok til at sende dem i finalen, så får du odds 1.82 hos NordicBet.

Mener du derimod, at de hårdtkæmpende irakere formår at tvinge kampen i forlænget spilletid, så er det Bet365, du skal have fat i og odds 4.00.

Skulle hovmod stå for fald og Uruguay ikke koncentrerer sig nok om opgaven, så kan du med fordel henvende dig til Tipico og få odds 4.80 på irakisk sejr.

De bedste Odds på Irak U20-Uruguay U20:

Irak U20: 4.80 hos Tipico
Uafgjort: 4.00 hos Bet365
Uruguay U20: 1.82 hos NordicBet

Da kvindernes EM nu er i gang, så er det EuroSports prioritering og U20 VM er henvist til EuroSport 2 for en kort bemærkning. Kampen starter dog som altid kl 20:00.

Dagens spilforslag:

Irak kæmper med næb og kløer. Ingen af deres kampe er blevet afgjort med mere end max 1 mål (og aldrig imod irakerne). Både ottendedelsfinalen mod Paraguay og kvartfinalen mod Sydkorea gik i forlænget spilletid.

Uruguay gik ligeledes i forlænget spilletid i deres kvartfinalekamp mod Spanien, og deres ottendedelsfinale mod Nigeria blev afgjort med kun ét mål.

Det lægger lidt op til et meget tæt opgør, og vi tager chancen ved at gætte på, at endnu en kamp i dette U20 VM går i forlænget spilletid.

Dagens spilforslag er:

Irak U20-Uruguay U20 = Uafgjort til odds 4.00 hos Bet365

Hitrate: 2/6 = 33%
Samlet indsats: 6
Samlet gevinst: -1.75
Tilbagebetalingsprocent (TBP) = 71%