Spilforslag: Uruguay – Spanien (U20 VM)

U20-fifa-wc-2013

Efter et par hviledage, så er vi tilbage i Tyrkiet til U20 VM. Vi er nået til kvartfinalerne og i dag støder det altdominerende fodboldland Spanien sammen med drengene fra Uruguay.

Spanien er som det eneste hold i turneringen strøget igennem gruppespillet med lutter sejre og max points. Det skete blandt andet på bekostning af Frankrig, der ellers har et stærkt hold. I ottendelsfinalen ydede Mexico stærk modstand og var også foran ved pausen, men måtte give fortabt, da Spanien satte den et gear op i anden halvleg. Overordnet set har der ikke været meget slinger i valsen fra spanierne, og de kommer da også til dagens kamp som ganske store favoritter.

Uruguay lagde ud med et nederlag til Kroatien i deres åbningskamp ved dette VM. Siden da har de fået retten skuden op med 3 sejre i træk. Selvom det er kommet på en billigere baggrund end Spaniens sejre, så skal man ikke undervurdere et hold med selvtillid. I dag kunne sagtens være dagen, hvor turneringens store overraskelse kommer.

Tror du på den store overraskelse fra Uruguay’s kommende fodboldstjerner, så er det Tipico, du skal besøge, for så får du 5.50 på sejr til de stribede. Er det at tage munden for fuld, men du stadig tror på en lille overraskelse i form af krydset, så click ind på Bet365 og få odds 3.80. Er du mere til det “sikre”, så kig forbi NordicBet, for der får du lige nu odds 1.67 på spanierne.

 

Uruguay U20-Spanien U20:

Uruguay U20: 5.50 hos Tipico
Uafgjort: 3.80 hos Bet365
Spanien U20: 1.67 hos NordicBet

Kampen er naturligvis på EuroSport med kampstart kl 20:00.

 

Dagens spilforslag:

Hos odds.dk tror vi på en underholdende affære med masser af mål. Det ligner 2 hold i form med masser af målnæse.

Spanien er ikke et hold, man holder fra at score mål. Det er i praksis umuligt.
Efter at Uruguay fik overstået deres elendige åbningskamp, så har de været som forvandlede, og 8 mål i 3 kampe taler deres eget tydelige sprog.

Som dagens spilforslag vælger vi derfor:

Begge hold scorer: “Ja” til odds 1.73 hos Bet365

Hitrate: 0/2 = 0%
Samlet indsats: 2
Samlet gevinst: -2
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 0%