Dagens spilforslag og odds: United fortsætter fremmarchen

Kamp: CSKA Moskva – Manchester United
Spilforslag: 2
Odds: 1,70
Bookmaker: bet365

 

Spil på United-sejr hos bet365

 

I 2008 vandt Manchester United Champions League på det legendariske Luzhniki i Moskva. Dette skete efter en højdramatisk finale imod Chelsea, og siden den sejr har Moskva altid været associeret med glade minder for millioner af United-fans over hele verden.

De røde djævle har dog ikke de bedste erfaringer imod russiske hold, der altid volder dem store problemer. I 1992/1993-sæsonen blev Alex Fergusons United-mandskab slået ud af Torpedo Moskva i UEFA Cuppen. Tre år senere var det så Rotor Volgograd, der slog United ud på trods af, at Peter Schmeichel scorede et efterhånden legendarisk mål. Herefter gik der 12 år før United igen stod overfor en russisk modstander. Det skete i sommeren 2008, hvor United den europæiske Super Cup til Zenit Skt. Petersborg.

Herefter vendte det dog for United. I 2009/2010-sæsonen fik de samlet fire point imod CSKA, da de to hold for første gang var i gruppe sammen. I 2015 mødte de igen hinanden, og her blev det ligeledes til fire United-point. I sidste sæson slog United så FC Rostov ud af Europa League. Omend United på det seneste har hentet flere sejre imod russiske hold, har det alle været smalle sejre.

 

CSKA er i en sørgelig tilstand

Ældre fodboldfans vil alle huske det CSKA Moskva-mandskab, der vandt UEFA Cuppen i 2005. Med folk som Daniel Carvalho, Milos Krasic og Ivica Olic på holdkortet fik russisk fodbold sit helt store gennembrud. Der er stadig et par spillere tilbage i klubben fra dengang, Sergey Ignashevich, Berezutsky-tvillingerne og Igor Akinfeev, men nutidens CSKA-hold er langt fra fortidens styrke.

Klubejer, Evgeny Giner, har ikke længere de samme midler til at investere i klubben, og truppens niveau er dalende. Stjerner som Seydou Doumbia, Zoran Tosic og Ahmed Musa har forladt klubben i de sidste sæsoner, og de er simpelthen ikke blevet erstattet.

De har stadig klassespillere som Akinfeev, Mario Fernandes, Pontus Wernbloom, Alan Dzagoev og Aleksandr Golovin, men bredden er hårdt ramt. Cheftræner Viktor Goncharenkos trup ser derfor tynd ud på visse positioner.

I weekenden spillede CSKA 0-0 på udebane med lokalrivalerne fra Dinamo Moskva,

 

United smadrer derudad

José Mourinhos mandskab virker næsten ustoppelige for tiden. De har vundet deres seneste fire kampe, og de har ikke tabt siden Super Cup-nederlaget til Real Madrid. United er anført af brandvarme Romelu Lukaku, der nærmest scorer mål efter behov for tiden.

I weekenden slog United Southampton med 1-0 på udebane i Premier League, og de ligner en seriøs kandidat til at tage mesterskabet.

Læs den fulde optakt til kampen her.

 

Spil på United-sejr hos bet365