CSKA Moskva – Manchester United odds: Lukaku får hovedrolle i CL-brag

Det er topkamp i Champions League Gruppe A, når CSKA Moskva onsdag tager imod mægtige Manchester United. Begge hold vandt i første runde, CSKA 2-1 ude imod Benfica og United 3-0 hjemme imod Basel, og de har dermed lagt sig i spidsen for gruppen. Dette er dermed en direkte duel om førstepladsen i gruppen.

CSKAs sejr i Portugal var ganske overraskende. Russerne var da i bund i det meste af kampen, og de var heldige med ikke at tabe. På den hjemlige front har CSKA haft problemer på det sidste, og i weekenden blev det blot til 0-0 imod lokalrivalerne fra Dinamo Moskva.

United vandt i weekenden 1-0 ude imod Southampton på mål af Lukaku. Målet var den belgiske angribers syvende siden skiftet til Manchester, og han virker ustoppelig for tiden. Han er i øjeblikket topscorer i Premier League, og CSKA skal finde en måde at lukke ham ned, hvis de skal gøre sig håb om at få point.

Ganske som forventet er djævlene fra Manchester bookmakernes favorit til at tage sejren. Hos bet365 er der odds 1,70 på, at United vinder, imens en hjemmesejr belønnes med odds 5,75.

Læs vores anmeldelse af bet365, der er en af de bedste bookmakere på det danske marked, her.

 

Spil på kampen hos bet365.

 

Optakt: CSKA Moskva – Manchester United

CSKA Moskva

Russiske CSKA er ikke et navn, der får mange klokker til at ringe iblandt danske fodboldfans, men det er en klub med en stolt historie. Som navnet, Central Sports Klub for Hæren, afslører har CSKA tætte bånd til militæret. Før Sovjetunionens fald var CSKA ejet af hæren, og alle klubbens spillere var officielt ansat af militæret på den ene eller anden måde.

I dag er CSKA en privat klub, men fortiden som militærklub hænger ved de rød-blå, hvis kælenavn er Hærens Mænd. Et andet kælenavn er ‘hestene’, hvilket skyldes, at CSKAs første stadion blev bygget ovenpå en tidligere væddeløbsbane.

Siden Sovjetunionens fald har CSKA vundet seks mesterskaber, og de har været med i Champions League 13 gange. De har dog haft svært ved for alvor at gøre en forskel i Champions League, hvor de blot er gået videre fra gruppespillet en enkelt gang. Dette skete i 2009/2010-sæsonen, hvor de røg ud til José Mourinhos Inter-mandskab, der senere vandt turneringen.

CSKA har i de seneste år oplevet økonomiske problemer, og der har derfor ikke været midler til for alvor at investere i nye spillere. Derfor niveauet i truppen langsomt dalet i de sidste sæsoner, og den har ikke længere den samme slagkraftighed som tidligere.

De store profiler er midtbanespillerne Aleksandr Golovin, der er udråbt som den næste helt store russiske spiller, og den tidligere vidunderdreng Alan Dzagoev.

 

Manchester United

Skulle United fylde deres kufferter med selvtillid, ville de formentlig komme til at betale for overvægt. De røde djævle er i fantastisk form for tiden, og de virker ganske enkelt ustoppelige. De har ikke tabt siden 2-1-nederlaget til Real Madrid i den europæiske Super Cup, og de er på en delt førsteplads i Premier League.

Sejren imod Southampton i weekenden blev sikret af den belgiske angriber Romelu Lukaku, der scorede efter 20 minutter. Lukaku har været fremragende siden skiftet til United i denne sommer, og kun en gang har han forladt banen uden mål. I alt er det blevet til syv mål i ligeså mange kampe i den røde trøje.

Spillet i weekenden var dog ikke prangende, og United måtte arbejde hårdt for at sikre de tre point. De røde djævle var presset i bund i slutningen af kampen, men Mourinhos tropper formåede at holde stand.

Lukaku forventes også at lede Uniteds angreb imod CSKA. Der har været spekuleret i, hvorvidt Mourinho ville give reserverne chancen i Rusland, men dette ser ikke ud til at blive tilfældet. I stedet vil portugiseren forsøge at booke en tidlig billet til ottendedelsfinalerne, hvilket kræver en sejr i Moskva.

Til kampen imod CSKA vender de to forsvarsspillere Phil Jones og Eric Bailly begge tilbage fra karantæne. United må dog stadig undvære skadede Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic og Marcos Rojo.

 

Spilforslag

CSKA er ikke i en tilstand, hvor de bør skabe problemer for Manchester United. Mourinhos tropper har været fremragende i denne sæson, og de bør være topmotiverede forud for kampen i Moskva. Det var nemlig her United senest vandt Champions League, i 2008, og det bliver derfor et glædeligt gensyn for klubbens mange fans.

CSKA må derudover formentlig undvære den russisk-brasilianske højreback, Mario Fernandes, der udgik fra weekendens kamp imod Dinamo med en hjernerystelse.

På grund af Uniteds fremragende form, og CSKAs tilsvarende problemer, spiller vi på en Manchester United-sejr til odds 1,70 hos bet365.

Der kan også være værdi i, at Lukaku kommer på tavlen til odds 2,05, men CSKA spiller med tre mand i centerforsvaret, hvorfor han næppe får meget plads. I stedet bliver det formentlig fra fløjene og midtbanen, at vi skal se målene, imens Lukaku skal forsøge at sætte sine holdkammerater op til chancer.

 

Spil på United-sejr hos bet365.