tipico_logoDu kender det sikkert godt. Du har 17 kroner tilbage på kontoen, og du gider ikke at spille en kedelig single til odds 1.18. Dine penge skal ud og yngle, og så skal der satses til odds 10+. Ofte går det galt, men når den går hjem kan man glæde sig over en større gevinst.

Om en spiller hos Tipico havde samme tænkegang da han i går smed 24.646 kroner efter 6 kampe skal være usagt, men i dette tilfælde gav det pote. Det samlede odds var  11.90 og det udløste små 300.000 kroner. Man må næste formode, at der her er tale om en meget velhavende spiller, som måske har set de 24.646 kroner som vi andre kigger på 17 kroner.

De 6 kampe bestod blandt andet af EM i kvindefodbold, tjekkisk fodbold, norsk fodbold og en landskamp mellem USA og Panama. Alle kampe blev spillet lige på, og alle med sejr til hjemmeholdet. Der var godt nok ikke noget reelt hjemmehold i EM finalen for kvinder, men Tyskland stod opført som hjemmehold, og de endte da også med at  vinde 1-0 i finalen.  3 kampe endte 1-0, mens Olimpia Asuncion – Carapegua endte 3-1, Viking FK – IK Start endte 3-0 og Sparta Prag – FK Baumit Jablonec endte 2-1.

Nu kan den dygtige eller måske bare heldige spiller altså smide 300.000 skattefrie kroner ind på kontoen, og ellers glæde sig over at det denne gang gik godt.

 

— >> Odds hos Tipico.dk her og få masser af gode odds og stor bonus

De 6 kampe

Tipico billede

Hvad er Tipico

Tipico er Tysklands største bookmaker, med mange 1000 butikker rundt om i Tyskland. I Danmark har Tipico åbnet sine første fysiske butikker i København, hvor du oddse, se live sport og få en kølig øl. På nettet har Tipico også dansk licens, og det betyder skattefrie gevinster og lovligt spil. På tipico kan du få en bonus op 100% op til 1.000 kroner.